Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 966
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За новата жена,благодаря че попитахте.Внимателна е но неможе да ги храни или пък те не искат.Също забелязвам че не дават тя да ги обличат искат мама.Незнам ако и другата седмица не намери начин да се справя,само за едно излизане немога да давам тези пари.Може да ви се стори че мрънкам,но не е така.Наела съм я за да мога да работя по час два извън обедния им сън който ми е за форум и цигарка  Mr. Green

# 31
  • Асеновград
Марти  Hug
Иве , не мрънкаш.Аз съм се опитвала да работя вкъщи , невъзможно ми беше.А възможно ли е да не са свикнали още с нея и затова да не и дават да ги храни и облича , те до другата седмица ще си покажат сигурно.Оставам с впечатление , че е ужасно трудно да намериш свястна детегледачка.
Аз сигурно съм най-голямата лигла сред вас , с две баби на помощ и възможност да ми гледат детето , когато си поискам.

# 32
  • София
billie много е трудно да намериш.Само благородни ти завиждам.Ще видим другата седмица как са.

# 33
Ива и аз мисля като Били  Hug
Дай им още малко време да се запознаят
Когато свекърва ми дойде да гледа Ина, тя също не искаше изобщо да стои при нея. А тя все пак е познат човек Wink
Минаха  2 седмици преди да я приеме   Peace
А и до ден днешен, като се прибера вечер от работа, всичко трябва да правя аз- въобще не дава на баба и да я пипа  Mr. Green

# 34
  • На края на вселената!
Иве, и аз съм на мнение, че им трябва време. Стискам ви палци на всичките  Hug
Веси, Кати не дава на баща си някои неща, само на мен може и докато не ми го връчи не дава на друг. Понякога за памперса и за хранене ги прави тези магарии.

Радвам се, че ви е допаднало кафето Simple Smile

# 35
Привет!
Минавам да ви поздравя и да ви из4ета,4е в това време сме все на вън,не мога да се нарадвам  Mr. Green

# 36
Иве не мрънкаш ,но  им трябва време Сашо също не дава на детегледачката да го храни и облича и приспива ако аз съм наоколо като ме няма изобщо няма проблем.Ама за имам проблем с нейното поведение ,защото онзи ден и вчера ме изкара извън нерви .Може и за мен да си помислите че мърнкам ама кажете ми кой и дава право да реже бритона на Сашо и на всичко отгоре ми държи тон че му влизал в очите и затова го отрязала ама аз да ни би да съм сляпа. #Cussing out

# 37
нещо като запис.
За шопинг говорите - хубава идея, но аз си изчерпах лимита по намалението в Редута  Embarassed  Mr. Green Сега ухажвам мъжа ми за спосорство

# 38
  • Асеновград
Кирова , твойта и друг път си е позволявала волности си спомням.Тя по програма ли беше , не проумявам как може да си позволява да се държи така? А Сашко носи ли си очилата ?

# 39
  • София
aма, Кирова, много е нахална наистина!

Иве, ако ги оставиш сами с нея пак ли е така?

# 40
  • София
ayka не смея да ги оставя,страх ме е не я познавам.Ще пробвам другата седмица тя да ги храни.Те сега пак искат пюрета та ще и е лесно.

# 41
По програмата е затова я търпя, като си покажа ноктите сяда на з....са известно време ама после пак ме нервира за нещо.А очилата не може още да свикне с тях слага ме  му ги когато сме навън тогава сякаш забравя за тях и не ги маха но докато влезем в къщи и ги маха .

# 42
  • USA
Привет и от мен. На мен доста работа ми се насъбра тези дни, все след 11 се прибирам вечер.  Tired
Марти, радвам се да те видя.  Hug
Кирова, много си позволява тази жена  ooooh!. Явно трябва непрекъснато да я слагаш на мястото и. Още колко ще е при вас? Нали на ясла ще го даваш Сашко?
Иве, и според мен си трябва време, нека да я опознаят.
Коя е тази Кремена ....?
Аз хич не обичам да пазарувам. Предимно за Кристиан купувам, по този повод имам крещяща нужда от нови неща, но пусто не ми се обикаля и мери.

# 43
Winx мислех от май да го давам а ясла но заради очилата се отказах и мисля да изчакам още малко да свикне  с тях ,но незнам до кога ще я изтрая а иначе тя може да го гледа по програмата до навършване на три години.

# 44
  • Canada
Здравейте Hug

Марти, моите съболезнования! Мъката трябва да се изживее, неприятното е, че не преминава; от друга страна пък така помним обичаните хора...
Дано да си заобградена с близки в този тежък период Hug

Кирова, не ми харесва вашата гледачка, няма ли някаква възможност за смяна? Направо не проумявам как върши разни неща и има наглостта да твърди, че е права.

Ива, струва ми се, че ако има начин да симулираш липса от вкъщи, може да добиеш по-добра представа доколко я приемат. Като със скрита камера Wink

Миналата седмица водихме Раян на ваксинация и го претеглиха и премериха: 12.8 кг и 87 см Simple Smile Сложиха му две ваксини, аз бях много притеснена как ще реагира на втората, той пък едва проплака. На сестрата й беше много чудно, малко преди това ни беше обяснила, че втората инжекция е доста болезнена. Но той нашия е така, много издържа на болка, често се чудим за някоя синина кога се е появила.

Общи условия

Активация на акаунт