Слънце, игри и смях, юлче пее във захлас!

• 14 975
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да благодаря и на Ели, че ми напомни нещо,което бях почти забравила  EmbarassedИ аз имах ваучер за шоколадов масаж подарък за рождения ми ден, който е с три месеца валидност и изтичаше на 03.04.Оползотворих си го днес  Crazy
ее това е чудесно. щото аз имах 2 ваучера и единия, който беше с 3 месеца валидност изтече безметежно, слава богу че си взех другия Laughing
Це димче, и коки е с нови адидаски, но са бежови (или екрю ли как да го обясня, ще ги снимам) със жълти ленти. много са сладурски Wink
минахме и на обувки, имаше едни на перлина ли беше марката не помня, само значе бяха хубави. подарък са му, та стигнахме и до тях Laughing

# 16
  • sf
Един от любимите ми:
полицаи срещат на улицата пиян мъж и го питат кой е и за къде е тръгнал.
Той отговаря:- "не ме закачайте, бързам да се прибера ,че празнувахме Нова година с приятели и закъснявам за у нас".
Полицаят казва:"каква Нова Година - вече е април"
пияният- "Ми да,де, жена ми сигурно вече се притеснява "  Mr. Green

# 17
Полицейска хроника от 15 декември:
На територията на лятното кино са открити две блондинки със силни признаци на замръзване. Благодарение на Бърза помощ, двете са спасени.
След овладяване на положението, двете пострадали са заявили пред следователя в Пирогов, че са чакали да започне филма "Затворено през зимата"...
 На мен любими са ми за блондинки  Mr. Green

# 18
- Защо за жените е трудно да си намерят мъж, който да е грижлив, чувствителен и красив?
- Защото тези мъже вече си имат любовник.

# 19
Образователен разговор между баща и син.
Гледат плодовете на едно дърво:
- Тате, тате, какво е това?
- Това, тате, са сини сливи.
- А защо са червени?
- Защото са още зелени.
 Crazy

Другото утре - да не развалям тона на днешната тема Peace

# 20
  • Бургас
хи хи хи, ама че забавно. Вие пишете аз ще чета, ще ме извините, че Ивчо е на път да напюе клавиатурата с водата от шишето.  Crazy

# 21
  • На края на вселената!
Добро утро!

# 22
Е,Мими откога търся такава снимка на кафенце с мъженце.  Joy  Joy  Joy Палавница си ти!  Hug
Вчера Никола беше много нервен и активен в 9.30 излязохме на разходка,че не се траеше.Но пък на обяд спа близо три часа и аз гледах ''Булките'' и ''Yes Men''.Не мога да намеря ''Шопинг мания'' в нета още,че е по мойта част.Макар,че далеч нямам финансова възможност да съм реална шопинг маниачка,по-скоро в главата си.А за вицовете,сигурно съм от малкото хора които не понасят вицове,ни мога да ги чета,ни да ги слушам.Някой знае ли какво се случи с партньорката на Бареков в сутрешния блок,че я няма?
Хубав ден!  Heart Eyes

# 23
  • София
ДУ
Яна не си само ти  Mr. GreenВидяли на Кремена Халваджиян гардераба?На кафе го даваха, Shocked ей това е шопинг.Аз много обичам по магазините но сега не ходя,немого да обикалям без да мога да купя нещо.
Дали в държавнаа ще мога да ги взимам на обед като си плащам цялата такса?

# 24
Иве,знам за майки дето редовно взимат децата си по обяд.Даже имам приятелка дето до предучилищна го взимаше на обяд.При нас мисля че неправят проблем.Аз в началото тръгнах само до обяд да я държа там Надина,но на третия ден като отидох тя си беше заспала с другите и ме върнаха.
А за гардероба на Кремена думи нямам.Тя има обувки и дрехи които и по веднъж не е обличала,тя е колекционер просто.

# 25
Добро утро!
Томасе, чудесно чувство за хумор имаш - прекрасен поздрав за деня! Wink
Яна - из аз съм от маниачките - ама нещо съм се повредила, откакто родих - само за малкия купувам, а себе си как съм изоставила ... Embarassed
Ива, според мен ще можеш да си ги вземаш наобяд - моята приятелка така правеше - каката си стоеше по цял ден на градина, но сина не щеше да спи там следобяд, и понеже не беше на работа, си го взимаше.

А може ли да се пооплача тука - за яслата става въпрос. Такаа - повечето неща, които се разнасят като слухове, слава богу, се оказаха митове и легенди, обаче многоглавата ламя, наречена болест си е реална опасност. Ето го моичкия - понеделник миналата седмица тръгна с голямо желание, взимах си го наобед, махаше за чао на леличките и дечицата и викаше "Ут'е пак", единият ден даже погълнат от някаква игра, като отворих вратата да го извикам, се разрева - не искаше да си тръгва... Laughing И така до петък - разкашля се нещо, на следващия ден се разсополиви и до сега още не може да се оправи... Cry Днес пак ще го водя да го преслушат и сигурно вече ще му предпишат и антибиотични капки, че сополите вместо да минават, стават все по гъсти и като че ли зеленикави Shocked И е много сънлив  newsm78. Уж няма температура (не че ми дава и да му я измеря де), подозирам сиропа за кашлица, че може да му действа така. Пие Еуреспал - чували ли сте нещо за него?
Така, оплаках се. Дано както и друг път е ставало - като сподели човек тук и да тръгнат на оправяне нещата Praynig
А при мен часовникът за започване на работа тик-така. Даже вече съм обзаведена със служебен лаптоп да удрям по едно рамо от къщи. Ама как съм се разработила а - ей ме де щракам пак Sunglasses

# 26
  • София
ДУ
мими, чудно кафенце, утре пак така  Laughing
елче, и коки беше така, явно няма как да не си разменят някакви бацили или каквото имат друго под ръка. надявам се да не е нищо по-сериозно от сополки. промивай по-често със стеримар (аз лично поне по 5 пъти на ден го правя като е в сополена кондиция Rolling Eyes).
коки си е вкъщи докрая на седмицата и прави ицо сам да си говори  Laughing ама няма как  Sunglasses

# 27
  • Асеновград
Здравейте ,
Елче , така е с яслите за съжаление.Ей ни и нас , след последното боледуване ме е страх да го пусна , искам да изчакам още малко да се закрепи , а не бях такава.
Коцето пак много е издържал , Тедо последния път се разболя след 3 дена ходене до обяд.Ти кога започваш работа ?
Стига сте говорили за шопинг , много ми се пазарува , хвърлила съм око на Мол-а , ама да видим кога ще ме огрее.

# 28
момичета, благодаря ви за подкрепата и окуражителните думи - и тук и по скайп. Прегръщам ви  Hug

# 29
Привет от мен   wavey
Томасе  това кафе ме събуди за втори път днес  Mr. Green Mr. Green
Марти  Hug Hug Hug Hug Hug
Шопинг терапия а? Thinking Добре ще ми дойде честно казано  Mr. Green Но съм си сложила вето, че искам перяща прахосмукачка, а и фритюрник по спешност ще трябва да се купува  ooooh!
Яна ще се радвам да се видим в Западен парк, но аз мога само събота или неделя  Rolling Eyes Нещо съм се замислила от миналата седмица за едни солени палачинки в Скай Лайн  Wink
Иве мисля, че от ДГ никой няма да има против да си вземаш децата на обяд. Много мои познати така правят и даже са им благодарни Wink
Как е новата жена? Доволна ли си  Hug
elpet Hug
На всички много хубав и слънчев ден ви пожелавам   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт