Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се измерва дължината на шийката на матката по време на бременност?
Какви са симптомите за скъсяване на шийката на матката по време на бременност?
Как се стига до серклаж и как се извършва процедурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се измерва дължината на шийката на матката по време на бременност?
-
Какви са симптомите за скъсяване на шийката на матката по време на бременност?
-
Как се стига до серклаж и как се извършва процедурата?
-
Какви са препоръките за кърмене, когато бебето трудно суче?
-
Кога обикновено започват коликите при новородените?

благодарности

в началото и аз имах някакво мижаво зацапване при мен спря с прием на Витамин Ц (разтворим) това ми бяха предписали от клиниката и цяла бременност не пътувах наникъде, нито се возех на автобуси, а и с кола избягвах ... Беше ме страх, да не се случи нещо
В понеделник влизам в 28 г.с. и вече почва доста да ме понаболява кръста.Та ако може да препоръчате колан,че ако всичко е ок има още до края.
аз не съм коренячка софиянка и много добре знам в по-малките градове какви шарлатани практикуват!народа за един апендисит не смее да им се остави в ръцете и търчи по големите градове.а какво остава за една една изстрадана проблемна бременност.дано всичко се оправи по-бързичко.не знам и аз дали не е по-малко рисковано едно пътуване до някоя читава клиника с по-хубава кола бавничко.....
, но нека близнашките мами се изкажат