® E-bay - тема 26

• 44 859
  • 803
  •   1
Отговори
# 105
  • София
pebs , гумените ботушки са с 30 паунда, ако не се лъжа, доставката до БГ Wink
Аз затова до емпресата ги пращах... то бива, то може, ама това....

# 106
Pebs,смени си регистрационния адрес,за да можеш да ги купиш  Peace

# 107
Не съм чела другите теми,от тази разбирам,че тук май сте само купувачи.Няма ли продавачи в ибей?
Интересува ме опцията-дарения.
Аз като продавач избрах опцията 10% от крайната цена на артикула да отива за благотворителност.Фондацията се казва Bulgarian Adopted children.
До тук хубаво...
На практика обаче нещо не ми допада системата а незнам как да го корегирам,затова съм тук.
Може би е ОК за скъпи вещи.Аз продадох детски чорапи за 0.50 пенса,платих 5% на пейпал за транзакцията и в края на месеца ми изтеглиха 1 паунд за дарение.
 newsm78
Ако някой има опит нека ми пише на лични.
Благодаря.

За якето което сте писали по горе.Не може доставката му да бъде 40 паунда освен ако не е над 2 кг и го пращат със спец пощи.
Най вероятно продавача незнае къде е България и е избрал я Азия,я някое друго много далечно място където трябва да се попълва и митническа декларация.
www.royalmail.co.uk - това е сайта на пощата,има калкулатор, можете сами да сметнете колко ще ви струва доставката
Здравейте пак от мен. Страхотни покупки сте направили. Сега пак имам молба и то голяма, дано някой знаеш ми се включи  PraynigТа на проблема- развалихме по взаимно съгласие с продавача сделка. Сега какво следва- той ли трябва д ами прати нещо или какво. Моля за помощ в тънкостите на ибей  Praynig  Praynig ,ще съм много благодарна.
Едната опция е да ти върне парите,другата да си избереш нещо друго от продаваните от него стоки и той ще я маркира като платена.

# 108
Pebs,смени си регистрационния адрес,за да можеш да ги купиш  Peace

Ама не знам как! Sad Смених си го както можах,но пак не стана...Ако искаш пиши ми на лс къде точно да сменя! Praynig Praynig Praynig

# 109
  • На черешатааа
Щастие аз не съм я плащала въобще,защото не се разбрахме нещо и решихме  да я развалим по взаимно съгласие. Но незнам какво следва,той ли трябва да ми прати нещо или ибей. Никаква идея нямам Rolling Eyes, много съм боса още в пазаруването Embarassed. Благодаря за съдействието

# 110
Gold laydi пита каква е точно процедурата по разваляне на сделка по ваимно съгласие.Кой трябва да предприеме нещо-тя или купувача и изобщо,нека
някой ,който е развалял сделка по този начин да сподели!

Иска ми се да и отговоря, но аз досега не съм разваля и не знам как става! bowuu

# 111
  • На черешатааа
Gold laydi пита каква е точно процедурата по разваляне на сделка по ваимно съгласие.Кой трябва да предприеме нещо-тя или купувача и изобщо,нека
някой ,който е развалял сделка по този начин да сподели!

Иска ми се да и отговоря, но аз досега не съм разваля и не знам как става! bowuu
Hug   bouquet

# 112
Аз вднъж развалях,но купувача си действа,Получих мейл,че отказва да ми продаде нещото-дали приемам.
За теб това е само теория,която трябва да се мине,но за него тази процедура му спестява таксите по продажбата(за самата обява).
Мисля,че ми даде нещо като cancel bid ,но не съм напълно сигурна.
Ако не го прави има вероятност да ти пусне диспут за неплатена стока.Ако реши да се заяжда. Wink

# 113
  • На черешатааа
  bouquet но аз четейки Ви  Hug имам принт скрийн на  имейлите му,че ми предлага да се откажем,също така и на имейла,в който ми казва,че ще ми направи отстъпка,но не я прави. Та значи сега чакам от него това cancel bid . Rolling Eyes

# 114
Ейй,Пате,жива и здрава да си!Успях да ги купя тия ботуши!Сега остава и да дойдат! Laughing Имаш голяма почерпка от мене и още по-голяма от мъжа ми! Hug  bouquet Hug

# 115
Ейй,Пате,жива и здрава да си!Успях да ги купя тия ботуши!Сега остава и да дойдат! Laughing Имаш голяма почерпка от мене и още по-голяма от мъжа ми! Hug  bouquet Hug

Чакам,чакам  Laughing

# 116
искам да попитам някой со опит в пазаруването в е -бай !имах проблем с продавач кой то открадна парите и не прати стоката !аз отворих диспут който прерастна в жалаба но по грешка затворихме диспута и онея артисти сега ми пишат че нищо не можели да направят?!! значи ли да пия една студена вода?

# 117
# 118
  • Варна
Казват ти, че ако не предприемеш никакви действия, след два дни те ще започнат собствено разследване по случая.
мерси, значи ще чакам те да решат
искам да попитам някой со опит в пазаруването в е -бай !имах проблем с продавач кой то открадна парите и не прати стоката !аз отворих диспут който прерастна в жалаба но по грешка затворихме диспута и онея артисти сега ми пишат че нищо не можели да направят?!! значи ли да пия една студена вода?
когато пусках моя диспут изрично прочетох, че веднъж затворен диспутът не може да бъде отворен отново

Всички снимки, които видях са супер, да са ви честити придобивките  Peace

# 119
Някой беше писал преди , 4е един диспут, затворен един път, не може да се отвори повече! Така, че май наистина сте се минали!

Аз обаче да попитам, как така бе хора, затваряте диспути по погрешка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт