Как да забравя?

• 7 206
  • 117
  •   1
Отговори
# 15
  • на майната си
Ако съдя по себе си, преди мноооого години Simple Smile - може да няма причина, още по-малко свързана с половинката.
Не мисля, че може да се забрави, по-важно е че можеш да простиш.

# 16
Не позна. Аз съм любовницата.  Mr. Green
Тц, ще ти се   smile3560

Що? да не си била и ти, а аз нали съм си глупавичка да си мисля, че само с мен и е изневерил мръсника!  Crossing Arms

# 17
Разбрах от съпруга на госпожата. Обади ми се по телефона. Незнам откъде даже е намерил номера ми.
Аз не се вързах веднага, но той ми каза, че жена му си признала и можела да ми го каже лично.

Доста тъпо от страна на господина..сега ти вярвам, че и тя не е стока..
Споко, забрави я..Не ти е заплаха повече..  bouquet

# 18
pasinet, чета форума редовно и ти винаги си ми правила впечатление с постове със стил, който малко хора тук притежават - интересни, точни и ясни.
Незнам защо ми се присмиваш, но както се казва във вече изтърканото клише - всеки тук има право да пише където иска и каквото иска.

# 19
Не позна. Аз съм любовницата.  Mr. Green
Тц, ще ти се   smile3560

Оле  doh

По темата - изходите са два. Или оставаш и намираш душевен мир или си тръгваш.
Аз като по-задръстена и опростена като създание бих си тръгнала.Но е хубаво когато човек може да прости......

# 20
Пак ще трябва да доказвам, че няма сестра... Crazy
Моля, не ми съчувствайте на ЛС. Laughing

# 21
Това първоаприлска ли беше?    newsm78   

# 22
що бе, стават непрекъснато такива работи...

# 23
pasinet, чета форума редовно и ти винаги си ми правила впечатление с постове със стил, който малко хора тук притежават - интересни, точни и ясни.
Незнам защо ми се присмиваш, но както се казва във вече изтърканото клише - всеки тук има право да пише където иска и каквото иска.

Четеш форума редовно, а пишеш като гост.  Thinking
Трябва да ти е направило впечатление че всички теми за изневери се превръщат в едно масово оплюване на въпросната любовница и на никаквеца дръзнал да си го вкара нейде другаде извън семейното ложе.
Кажи си честно дали ще ти стане по леко, ако всички тука започнем да ревем в хор с теб.
Ако наистина си вярваш, че си всичко за него, и тя не струва повече от теб и не е заплаха за връзката ви, изобщо не ти трябва да пускаш тема. Не виждаш ли, че само аз ти помагам да се надсмееш над проблема и да си видиш грешките.
Клиширан много клиширан поглед над проблема имаш, който не вярвам да ти помогне.  Wink

Надявам се.

# 24
Нямам идея.
Не е моя темата.
Включих се с разяснение, за да не потънат съфорумците в тежки мисли за семейното ми благополучие. Щото се е случвало. Laughing

# 25
Ами продължаваш си живота и това е. Защо го е направил - чукало му се е, какви други причини и обяснения ти трябват. Мъж. Безсмислени са и сравненията с "другата". Грижи се за себе си, не рови, не чопли рани, постепенно се уталожват нещата, ако такова е желанието ти и държиш на него. Прощава се, забравя се, преминава, ако си надмогнеш егото. Не се ли получава, време за раздяла винаги има - пътя, шапката и т.н. Ако, ако, ако, много "ако" станаха, решението си е твое.

# 26
  • София
Четеш форума редовно, а пишеш като гост.  Thinking
Трябва да ти е направило впечатление че всички теми за изневери се превръщат в едно масово оплюване на въпросната любовница и на никаквеца дръзнал да си го вкара нейде другаде извън семейното ложе.
Кажи си честно дали ще ти стане по леко, ако всички тука започнем да ревем в хор с теб.
Ако наистина си вярваш, че си всичко за него, и тя не струва повече от теб и не е заплаха за връзката ви, изобщо не ти трябва да пускаш тема. Не виждаш ли, че само аз ти помагам да се надсмееш над проблема и да си видиш грешките.
Клиширан много клиширан поглед над проблема имаш, който не вярвам да ти помогне.  Wink

[/quote]

Пасинет, авторката пита дали може да забрави. Квалификациите по адрес на любовницата предполагам, че ги е написала в състояние на афект. А и в такива ситуации винаги другата е по-грозна, тъпа и т.н. Не знам колко жени са способни да се  надсмеят над подобни проблеми. Признавам си, че аз не мога. Tired

Колкото до пускането на анонимна тема във форума, имала нужда - пуснала. Може да няма толкова близък човек на когото да излее това, което й тежи. Или пък да изпитва срам. Не знам, хора всякакви!

ПП. Съжалявам за нескопосното цитиране Simple Smile

# 27
няма да забравиш  Sad За съжаление такива неща не се забравят, а точно обратното...човъркат те.
Аз лично не бих простила подобно нещо.

# 28
  • Бургас
Няма да забравиш, никога.
Но с времето все по-рядко ще се сещаш за това, колкото и невъзможно да ти изглежда сега.

# 29
Айде стига сте се карали Naughty
Хора сме и често реагираме първично ( като животните) . Wink
 Има си жената проблем , който иска да сподели  с нас!
Дали любовницата  е под или над  нивото на съпругата  е без значение. По-важно  е как се приема изневярата и как се живее със това!

Общи условия

Активация на акаунт