Четеш форума редовно, а пишеш като гост.

Трябва да ти е направило впечатление че всички теми за изневери се превръщат в едно масово оплюване на въпросната любовница и на никаквеца дръзнал да си го вкара нейде другаде извън семейното ложе.
Кажи си честно дали ще ти стане по леко, ако всички тука започнем да ревем в хор с теб.
Ако наистина си вярваш, че си всичко за него, и тя не струва повече от теб и не е заплаха за връзката ви, изобщо не ти трябва да пускаш тема. Не виждаш ли, че само аз ти помагам да се надсмееш над проблема и да си видиш грешките.
Клиширан много клиширан поглед над проблема имаш, който не вярвам да ти помогне.

Някъде да съм оплюла любовницата...? Даже напротив - донякъде я разбирам. Получила е внимание от мъж - нещо което липсва в семейния й живот. Гадно ми е естествено, че това по една случайност е моя съпруг. Кофти е също, че познава и мен, което не ме кара особено да я оправдавам.
Не искам никой да ме съжалява или да ревем задружно. Пуснах темата, защото имах нужда от безпристрастни съвети. Затова и е анонимна, въпреки че незнам какво значение има това за вас.
Имам близки, с които мога да споделя проблема си, но те познават и двама ни и сигурно няма да са безпристрастни.
И наистина вярвам, че ме обича. Но какво общо има с това, че съм пуснала тема? Въпросът ми е от друго естество.
pasinet, пишеш, че имам клиширан поглед над проблема. Какъв трябва да е погледа ми? Наистина имам нужда от съвет.