Как да забравя?

• 7 187
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
добре де тинаистина ли вярваш,че няма да се случи или просто силно се надяваш да не разбереш...аз някак си не мога да приема,че един мъж или една жена ще са верни един на друг примерно 30 год......и как може да си толкова категорична,...ами,ако се случи,когато децата са на по 16 в труден пуберитет,а ти току що си останала без работа........пак ли тръгваш..........понякога да си тръгнеш е егоистично!!!!!!!!Всички сме хора и грешим....и не забравяи,че може и ти да сбъркаш и да те изхвърлят Naughty
Силно се надявам да не се случи Peace.
Да,може и аз да сбъркам,но знам какво би направил мъжът ми ако разбере и това ще ме накара да помисля да кривна или не.
За себе си знам,че не бих си съсипала семейството заради едното е"не.Докато обичам мъжа си и не ми липсва нищо в интимен план дори не бих си мислила за изневяра.Ако нещо вземе да куца-това вече е проблем,който трябва да се реши,но не изневярата е начина за решаването му.

# 76
Яни права си.Изневярата е лошо нещо и не е начин за решаване на проблеми.И аз като теб не бих го направила заради единия кеф .
Въпросът е,че няма гаранции,че няма да се случи и тогава как ще реагираме,не се знае.Първата реакция е ясна.Но после-има и куп други неща,с които да се съобразиш.

# 77
Виждам, че спорите за причините, заради които би могло да останеш с мъжа си.
Нито парите, нито детето, нито каквато и да била причина от този род не би ме накарала да остана с него.
Оставам с него само защото все още мога до го обичам и чувствам, че и той ме обича. Нищо друго не би ме задържало при него.
Простих за пръв и последен път и той е сигурен, че е така.
Ако го направи отново, нищо не би ме спряло да го напусна. Защото: 1. Това значи, че не му пука въобще за мен, след като знае какво ми е причинил първия път.  2. При наличие на втора подобна ситуация, място за него в моето сърце няма да има.

# 78
Аз не съм казвала на мъжа си никога, че ако разбера за негова изневяра ще последва развод. Не съм му казвала, че не ми пука, но не съм и заявила, че твърдо ще означава край.

Точно същото е и при мен.
Никога не съм заплашвала с раздяла ако разбера за изневяра. Дори и ако съм се съмнявала в него / а аз не съм, забележете!/ пак би било под достойнството ми да го плаша.
Преди да разбера за случилото се съм си задавала понякога въпроса - как ще реагирам ако ми изневери? И никога не съм била толкова категорична като някои от вас, че моментално ще го напусна, дори и ако много го обичам.
За евентуална втора изневяра вече писах - слагам край на всичко.

# 79
Боже, колко глупости са изписани в тази толкова сериозна тема.... На някои им е смешно, други се лигавят... Хора, които не са преживяли това, не разбират какво е.

Е, аз съм била, и затова ще ти кажа -  Няма да забравиш, но и не ти трябва да забравяш. Разбира се, че си простила, и аз простих. При вас има деца, а това много усложнява нещата. Аз простих когато още нямаше деца. А ситуацията беше много грозна. Секса с друга е бял кахър - много важно, не му се е изтъркал...

Предателството обаче наистина много боли. Неща интимни, лични, проблеми, всичко беше разказал с подробности глупакът... Чувствал се потиснат, нещастен и тя го прикоткала... Ей това не го разбрах. Отиваш не просто да си легнеш с някого, или да бъдеш щастлив с него, а разголваш душата на човека, с когото си споделял живота си до момента. Но мъжете, в един огромен процент са глупаци... Просто когато имаш повече от една глава, мислиш с неправилната...

Та така, няма да забравиш, но и не се налага. Има и добра страна - вече си ваксинирана срещу тази болка. Знаеш, че никога няма да кажеш "никога", и си подготвена за всякакви бъдещи "изненади"...
Успех ти желая от сърце.

# 80
... Няма нормален мъж, който де не е изневерявал на жена си поне веднъж ...

Това може да го каже само човек на който са изневерили или който изневерява, щом това ти помага за успокояване на съвестта, ок  Laughing

Peace

# 81
Боже, колко глупости са изписани в тази толкова сериозна тема.... На някои им е смешно, други се лигавят... Хора, които не са преживяли това, не разбират какво е.

Е, аз съм била, и затова ще ти кажа -  Няма да забравиш, но и не ти трябва да забравяш. Разбира се, че си простила, и аз простих. При вас има деца, а това много усложнява нещата. Аз простих когато още нямаше деца. А ситуацията беше много грозна. Секса с друга е бял кахър - много важно, не му се е изтъркал...

Предателството обаче наистина много боли. Неща интимни, лични, проблеми, всичко беше разказал с подробности глупакът... Чувствал се потиснат, нещастен и тя го прикоткала... Ей това не го разбрах. Отиваш не просто да си легнеш с някого, или да бъдеш щастлив с него, а разголваш душата на човека, с когото си споделял живота си до момента. Но мъжете, в един огромен процент са глупаци... Просто когато имаш повече от една глава, мислиш с неправилната...

Та така, няма да забравиш, но и не се налага. Има и добра страна - вече си ваксинирана срещу тази болка. Знаеш, че никога няма да кажеш "никога", и си подготвена за всякакви бъдещи "изненади"...
Успех ти желая от сърце.

Благодаря ти! Съжалявам, че и на теб / а и много други/ се е случило. В твоята ситуация даже е било може би по-гадно. Имам предвид това, че й е споделял за личния ви живот. Моя поне е бил повече слушател и дори й е казвал неколкократно, че държи на мен и ме обича. Това не го знам от самия него, а мацката го беше казала на мъжа си. Но това не ми носи кой знае каква радост  Whistling

# 82
Само искам да ти кажа да направиш така, както го чувстваш.
Много хора са минали през това, включително и аз. Знам, че не е лесно, но ти си познаваш човека и най-правилно можеш да прецениш дали си заслужава, и ако си заслужава дай му шанс, разбира се и ако можеш да простиш.
Аз простих веднъж, но ми беше ясно, че има доста неща които куцат, но след много обещания реших да дам втори шанс. Всичко се промени, но за една седмица - после... още по-зле - нова връзка, този път доста по-сериозна. Резултата - тръгнах си.
При мен е малко по-лесно защото нямам деца.
Изневярата боли много, но ако събереш сили можеш да простиш.
Надявам се да не се повтаря и да успееш да съхраниш семейството си.
Бъди силна и вземи най-доброто решение!

# 83
 Аз пък не мога да си обясня как така повечето жени преливат от доверие към мъжете си. Даваме клетва за вярност, обичаме се взаимно, всичко това е чудесно, но трябва ли да "лежим на тая кълка" и да вярваме някому сляпо. Аз на себе си не мога да вярвам на 100%  та какво остава за някой друг. За момента смятам, че сем. ни отношения са прекрасни, разбираме се, обичаме се, харесваме се и т.н, но аз поне винаги си имам едно на ум.
*Бианка* като си разбрала за по-особеното отношение на тази жена към мъжа ти, защо не повдигна въпроса пред него, че не ти е приятно да са си такива "приятелчета".  Смятам, че ако беше реагирала по-някакъв начин можеше и да не се стигне до тази изневяра. Казвам го до някъде от опит, защото една такава "приятелка" я засякох няколко пъти да виси на работата на мъжа ми ........... е ми .. вече не е стъпнала там.  Mr. Green

# 84
Не мога да разбера тези драми и тежки думи
Какво толкова е станало .... в крайна сметка е секс
Аз все си мисля, че семейството е нещо повече от секс

Секса трябва да е нещо приятно .... а след 10 -20 години с един партньор е просто навик
всичко е до болка познато .... появило се е нещо ново и ..... това е , друго няма
За никакви чувства, доверие и мисли не става въпрос

Мирише, изглежда и се държи по друг начин. Нещо друго и различно
Няма значение дали е по-умна, красива и т.н.   просото е друга

Кръшнал е човека ..... какви са тези драми , багажи деца и т.н.
Това ли е най-важното ........ в семейството
Това че е изкръшкал ,по-лош съпруг ли го е направило, явно не щом се е разбрало след толкова време. Къде е драмата тогава ????
Че и мисли за раздяла, защото преди време бил еди какво си ........

# 85
Аз въпреки всичко, вярвам в доверието между двама души. Много е крехко и не трябва да е сляпо, но трябва да го има.
Както вярвам и в личната свобода и си мисля,че един човек когато е свободен да прави нещата които са му интересни, съвестта му ще го спре да изневерява или да наранява любимия човек. Но нещата трябва да са двустранни.

колкото до мнението на "един мъж" - всеки изживява нещата по различен начин и предателството си е предателство. Това, че го е разбрала след 2 години не означава, че не трябва да я боли. Въпросът е дали ще успее да се пребори с огорчението. Като ще е само секс за един път и за разнообразие да бъде така, че да не разбере половинката.

# 86
... Няма нормален мъж, който де не е изневерявал на жена си поне веднъж ...

Това може да го каже само човек на който са изневерили или който изневерява, щом това ти помага за успокояване на съвестта, ок  Laughing

Peace
Да, била съм и от двете страни,но тук не говорим за успокоение на съвестта,нито пък се гордея,че съм изневерила на мъжа си.Направих го след 12год. семеен живот,не защото не обичам или не държа на мъжа до мен, а защото имах нужда да ми се случи точно това,  но излишно е да обяснявам на хора,които нямат достатъчно "стаж" като семейство и съм сигурна,че половината от вас,които се правят на светици или мислят мъжете си за такива,след години ще се окажат на мястото на авторката. Достатъчно добре познавам мъжката същност,за да се осмелявам да твърдя това. Една изневяра не е болка за умиране,още по-малко повод за разрушаване на едно семейство.Трудно се преодолява,но минава с времето,прощаваш и продължаваш живота си. Губиш част от доверието,но не спираш да обичаш по-малко.
И моля ви, не ме нападайте,за това,че мисля различно от болшинството от вас,както обикновено се случва.Човек сам определя правилата на живота си,спазва ги и се старае да запази хармонията в семеиството си. Никога не казвайте "това на мен не може да се случи". Случва се и още как.....

# 87
  • София
Бианка, интересно ми е твоето отношение към съпругът ти в момента, имайки предвид това, което си разбрала, но продължаваш да го обичаш.

# 88
То остава и да си признаеш, че е над твоето ниво.  Laughing
Тъпа е сигурно и грозна, ама явно прави по хубав секс от теб.
Ако беше и по хубава и умна, нямаше да те е яд по малко.

не е до по-хубавия секс с нея ,а до това ,че е с друга и е по-различен секс.

# 89
Не мога да разбера тези драми и тежки думи
Какво толкова е станало .... в крайна сметка е секс
Аз все си мисля, че семейството е нещо повече от секс

Секса трябва да е нещо приятно .... а след 10 -20 години с един партньор е просто навик
всичко е до болка познато .... появило се е нещо ново и ..... това е , друго няма
За никакви чувства, доверие и мисли не става въпрос

Мирише, изглежда и се държи по друг начин. Нещо друго и различно
Няма значение дали е по-умна, красива и т.н.   просото е друга

Кръшнал е човека ..... какви са тези драми , багажи деца и т.н.
Това ли е най-важното ........ в семейството
Това че е изкръшкал ,по-лош съпруг ли го е направило, явно не щом се е разбрало след толкова време. Къде е драмата тогава ????
Че и мисли за раздяла, защото преди време бил еди какво си ........

Анджък де! Ама човекът не е правил само секс. Виж първия пост.

Общи условия

Активация на акаунт