Голямата тема за малките масла - 2

• 166 501
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
А дегримьорът от розова вода и жожоба в какво го смесвате? Трябва ли и той да седи на тъмно?

Аз добавям маслото в шишето на розовата вода и си го държа в банята.

# 571
Аз в момента ползвам това масло от Арган:

Фризьорката ми го прехвали и се реших да го пробвам. Ползвала съм го само веднъж и все още не виждам някаква драстична промяна в структурата на косата ми, но се надявам да постигна повече блясък и плътност Wink  Peace

# 572
Момичета много съм нещастна. SadНещо маслата явно не ми понасят, защото смених вече няколко марки и резултатът е един и същ. След първото намазване, (хем ги разреждам с розова вода) като се събудя на сутринта имам черни точки и по някоя пъпка на лицето. На вас случвало ли ви се е?

# 573
Чудесна тема, тепърва преоткривам маслата и ползата от тях, за момента ползвам масло от жожоба за лицето и косата и стимуланта за коса на Икаров, интересно че ако се намажа с него и мъжа ми е наоколо, започва да киха и да се чеше  Laughing .

А иначе и на мен всичко мазно ми идва тежко за лицето  и може би ако не отстраня излишното бих се опъпчивила,та като се намажа, след известно време почиствам лицето с розова вода.

# 574
Espy благодаря:)

# 575
Здравейте, почти вече две години заинтригувана от тази тема, пробвам различни масла, основно за лице и коса.
Току що си получих пратката от зоя. бг. и забелязах, че на аргановото масло, срока за годност е отбелязан с химикал върху лепенката с упътването на български, така ли е при вас?

Взех си и кокосово масло цели 500 гр. опаковка от лакомия Laughing, като пробвам ще дам отзиви.
Взех да пробвам и някои на Алтея органик, макар, че бях чела че са тежки т.е. много бавно попивали.
От маслата на Балчо  се нареждам сред доволните,  бадемовото и сусамовото много ми харесаха.

# 576
Здравейте, почти вече две години заинтригувана от тази тема, пробвам различни масла, основно за лице и коса.
Току що си получих пратката от зоя. бг. и забелязах, че на аргановото масло, срока за годност е отбелязан с химикал върху лепенката с упътването на български, така ли е при вас?

Взех си и кокосово масло цели 500 гр. опаковка от лакомия Laughing, като пробвам ще дам отзиви.
Взех да пробвам и някои на Алтея органик, макар, че бях чела че са тежки т.е. много бавно попивали.
От маслата на Балчо  се нареждам сред доволните,  бадемовото и сусамовото много ми харесаха.

Фей, на моята опаковка е отбелязано по същия нчин, но пък няма мирис на развалено... нали знаеш как маслата започват да миришат на граниво, когато са извън годност действително. Аз пробвах маслото от невен на Алтея, за проблеми с кожата на ръцете - изсушаване вследствие непрекъснатото мокрене, харесва ми Peace

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 17:42 от Luisalote

# 577
  • Sofia
Момичета, сдобих се с масло от жожоба и арганово маслко (Dora Hug). Чудя се кое е по подходящо да ползвам сутрин и кое вечер?  newsm78 Thinking

# 578
аз си мажа лицето с кокосово масло, вместо кремче от известно време..
а за косата съм доволна от бадемовото масло, стимуланта на Икаров и пак кокосовото масло

# 579
  • София
Моля, препоръчайт ми от къде да си взема арганово масло  Simple Smile

# 580
  • Sofia
Аз си взех ето от тук: http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=58 … anic_Cold_Pressed
Ползвам го от 2 дни и засега нямам проблем. Ще видим нататък дали ще има хубав ефект върху кожата и косата ми  Peace

# 581
  • София
Аз си взех ето от тук: http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=58 … anic_Cold_Pressed
Ползвам го от 2 дни и засега нямам проблем. Ще видим нататък дали ще има хубав ефект върху кожата и косата ми  Peace
Мерси и аз ще си поръчам! А само него ли си поръча и ако да-колко излезе доставката?

# 582
  • Sofia
Мерси и аз ще си поръчам! А само него ли си поръча и ако да-колко излезе доставката?
Поръчах си и масло от жожоба на същата марка. Доставката излезе към 3лв мисля. Поделихме си я с други момичета от форума.

# 583
  • Sofia
Момичета, как съхранявате маслата си? Страх ме е да не гранясат или да си променят действието. Дали в хладилника да не ги сложа или е достатъчно някъде на тъмно място?  Rolling Eyes

# 584
Аз на тъмно и по хладно( помещение което не отопляваме). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт