Голямата тема за малките масла - 2

• 166 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
По-напред в темата някой беше попитал за маслото от малина, но не видях някой да е отговорил.

Никой ли не го е ползвал? Rolling Eyes

ми аз не..може ли да споделиш малко по-вече за тва масло  newsm78
Доколкото разбрах, маслото от малина притежава естествен SPF между 28 и 50.

# 676
  • Пловдив
По-напред в темата някой беше попитал за маслото от малина, но не видях някой да е отговорил.

Никой ли не го е ползвал? Rolling Eyes

ми аз не..може ли да споделиш малко по-вече за тва масло  newsm78
Доколкото разбрах, маслото от малина притежава естествен SPF между 28 и 50.

коя фирма има масло от малина?

# 677
  • Пловдив
Намерих това-  http://www.hennafox.com/product/95/maslo-ot-semenata-na-malina.html
и това
http://www.-spam039-/Naturalno-maslo-Malina-p-3004.html
Май слънцезащитният ефект идва от семената.

Някой ползвал ли е, да сподели.

# 678
@gabrielade: Линкчетата нещо не се отварят (не знам проблема дали е само при мен). Rolling Eyes

# 679
  • Пловдив
@gabrielade: Линкчетата нещо не се отварят (не знам проблема дали е само при мен). Rolling Eyes

хмм и при мен сега не искат. гледам че на линковете пише и рекламен спам Sad
аз ги намерих като просто написал масло от малини в гугъл. първите линове бяха.

# 680

хмм и при мен сега не искат. гледам че на линковете пише и рекламен спам Sad
аз ги намерих като просто написал масло от малини в гугъл. първите линове бяха.
Разбирам. Сигурно някой модератор е променил линковете, за да не изглежда като реклама.

# 681
  • Пловдив
Sad нищо не искам да рекламирам, просто само това намерих. Едното беше масло от семената, а другото явно от листата. На това от листата пишеше, че се използва за арома масажи и добавки към парфюм, докато на това от семената беше споменато слънцезащитното действие.

Ще потърся повече информация, иска ми се да изключа таззи година слънцезащитния крем.

Да споделя тук и нещо друго- от 1 седмица ползвам масло от морков, купено от Германия на фирма Диадерма. Чудесно овлажнява кожата на лицето и и придава един такъв хубав теб. Даже оня ден ме питаха да не би да съм ходила на солариум Simple Smile

# 682
Здравейте!Изчетох цялата тема и много ме хареса.Чудесна идея е да си говорим за продукти извлечени от природата без изкуствени аромати и парабени.От няколко години кожата ми стана много чувствителна и рядко откривам козметика която да ми понася, а ако открия такава то тя е доста скъпа инвестиция.Минала съм през голяма част от скъпите и известни марки, но резултатът в повечето случаи е по-скоро задоволителен.От както изчетох темата реших да пробвам маслата на Икаров.Взех си от Макадамия и си направих почистващата смес от Жожоба и розова вода.От тук идва и въпросът ми - жожобата и розовата вода трудно се смесват.Каква правите за да успеете да получите хомогенна смес? И другиат ми въпрос е -използвате ли маслата като дневен крем? Искам изцяло да се отърва от изкуствената козметика.

# 683
  • Пловдив
Здравейте!Изчетох цялата тема и много ме хареса.Чудесна идея е да си говорим за продукти извлечени от природата без изкуствени аромати и парабени.От няколко години кожата ми стана много чувствителна и рядко откривам козметика която да ми понася, а ако открия такава то тя е доста скъпа инвестиция.Минала съм през голяма част от скъпите и известни марки, но резултатът в повечето случаи е по-скоро задоволителен.От както изчетох темата реших да пробвам маслата на Икаров.Взех си от Макадамия и си направих почистващата смес от Жожоба и розова вода.От тук идва и въпросът ми - жожобата и розовата вода трудно се смесват.Каква правите за да успеете да получите хомогенна смес? И другиат ми въпрос е -използвате ли маслата като дневен крем? Искам изцяло да се отърва от изкуствената козметика.

относно розовата вода и жожобата- получава се двукомпонентен лосион, същият има и Лореал.
Просто преди употреба хубаво разклащаш шишети за да се смесят съставките и нанасяш на памуче.
В момента използвам маслото от моркови вместо дневен крем.

# 684
Много хвалите това масло от морков.Аз само на Икаров маслата познавам.От къде го купувате и за какво действа.Аз все пак съм на 30 години и ми трябва нещо против бръчки.

# 685
  • Пловдив
Много хвалите това масло от морков.Аз само на Икаров маслата познавам.От къде го купувате и за какво действа.Аз все пак съм на 30 години и ми трябва нещо против бръчки.

Моето съм го вземала от Германия, не знам дали и тук го има. Изглежда ето така, дано не се сметне пак за реклама, просто споделям коя фирма позлвам аз.
http://www.yopi.de/Diaderma_Karottenoel

# 686
@gabrielade: Благодаря за споделената информация.  Peace
Това масло от морков определено ме заинтересува. След колко време употреба се забелязва появата на тен и специално ти за каква цел използваш маслото? Rolling Eyes

@neotrazima: Знам за маслото от пшеничен зародиш, че е добре за еластичността на кожата. Peace

# 687
Намерих това-  http://www.---reklamen-spam---/product/95/maslo-ot-semenata-na-malina.html
и това
http://www.---reklamen-spam---/Naturalno-maslo-Malina-p-3004.html
Май слънцезащитният ефект идва от семената.

Някой ползвал ли е, да сподели.

Аз ползвам маслото от семена на малина на Gracefruit, поръчах го от Hennafox. Взех си го заради високия защитен фактор, отдавна търся алтернатива на химията в слънцезащитните кремове. Харесва ми, има плътен жълт цвят, попива добре, кожата ми е по-скоро суха и  съм определено доволна Peace. Чакам лятото и по-силно слънце, за да видя тогава дали ще може да замести напълно кремовете със слънцезащитен фактор Simple Smile

# 688
Все нови и нови масла изскачат. Мисля да се придържам към намерените в БГ и когато се убедя в действието ще премина на поръчки от чужбина. Знае ли някой дали коктейла от розова вода  и жожоба почиства лицето или е само за почистване на грима и ако е така споделете с какво си почиствате лицето преди да нанесете маслото?Иска ми се да е нещо натурално.

# 689
  • Пловдив
BloSSomy, тенът се забелязва дори след първото използване. Аз ползвам маслото вместо крем, кожата става много мека и ухае хубаво.
Поразрови се в интернет какъв друг ефект има моркова, защото сега нямам време да превеждам от немски, но има добър успокояваш ефект на кожата, както и педотварява появята на пъпки.
Беше ми препоръчано от момиче, което от дълги години употребява само него за лицето, а тя има доста чувствителна кожа.

nellira , ще се радвам да споделиш дали действа маслото при появята на слънце. Моята кожа е много чувствителна, и много бързо получавам пигменти петна около очите, носа и горната устна. Използвам кремове с фактор 50+

Общи условия

Активация на акаунт