Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До кога трябва да се приемат магнезиеви препарати по време на бременност?
Какви ефекти има приемът на магнезий върху контракциите?
Безопасно ли е да приемате магнезий по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До кога трябва да се приемат магнезиеви препарати по време на бременност?
Приемът на магнезиеви препарати обикновено се ръководи от наблюдаващия гинеколог. Много от участниците споделят, че са започнали да ги приемат в 5-ти месец и продължават до около 9-ти месец или непосредствено преди термина. Някои обаче спират приема и няколко седмици преди раждането, ако лекарят прецени, че е необходимо.
-
Какви ефекти има приемът на магнезий върху контракциите?
-
Безопасно ли е да приемате магнезий по време на бременност?
-
Какви са наблюденията относно честотата на втвърдяването на корема?
както и да е всичко мина и замина,но тогава тя ме посъветва постепенно да го намалям ,защото той влияе много на сърцето и не е хубаво да се спира като сваршат блистерите.От 4 хапчета на ден стигнах до четвъртинка на ден и така го спрях
Относно болките и контракциите постепенно спираха и така втвърдения постоянно корем се успокои.След това започнах да вдигам кръвно -от страх и претиснение постоянно ми беше 100на 140 ,а дори не усещах че имам такова,нямаше никакво главоболие или някъкво друго неразположение единственно постоянно ускорен пулс,съпроводено със твърд корем и така започнах на ново със него(магнерота),след втория ден на прием всичко започна да отшумява постепенно.Спрях го преди да родя(седмица преди термина) ,за да се появят все пак вече признаци за раждане.
А може би и превантивно до края да се пие. Тепърва ще разбера...