Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?
Сори ако нахалствам ама тъй само ме човърка
Ами че обикалях,обикалях и навсякъде са едни и същи материи и почти едни и същи модели с тази разлика че в теранова е близо 3 пъти по-евтино 
- мадамите да ви завиждат, пък мъжОвете да ви заглеждат
---------- Малееее, ама голям майтап сте били вие по време на мача
Или тая на аватара беше само за вчера като
взех да си изнасям рецитала
..., обаче работата се оказа мноооого по-засукана. Жената се държа доста разбрано, съгласи се напълно с доводите ми...,
... Оказа се, че тази комисия дето ще разглежда документите на всички деца със специални образователни потребности, не е същата която веднъж сме минали вече и на която въпросната инспекторка е член..,ами била някаква нарочна комисия създадена със заповед на мин-ра на образованието и тя щяла едни вид да ревизира по документи /на децата/ работата на предходната комисия и да даде директни нови указания кое дете да остане в специализирано учебно заведение и кое да се насочи за извеждане в масово у-ще. (Дано съм обяснила ясно). Та целта на тая нова нарочна комисия била да даде "независимо заключение", поради което инспекторката /понеже е член на комисия, чиито указания ще бъдат ревизирани/ нямала право да влиза в контакт с членовете й, поради което не може да ми каже нито със сигурност какви критерии ще прилагат, нито още по-малко пък да предполага какви ще са крайните им заключения... Единственото което се знае със сигурност е, че оценката ще става само по документи, но не било необходимо да се снабдяваме с нови такива, след като имаме актуални с неизтекъл срок на действие....................... За да не предавам дословно целия ни диалог, щото и аз на мойто си държах, но и тя хем напълно се съгласяваше с мен /с аргументите ми/, хем обаче явно няма как да ми съдейства и да иска...., та ще обобщя картинката -
... Помолих инспекторката да ми запише точното наименование на Наредбата на МО по силата на която се сформира и действа тая комисия... Ще го проуча внимателно тоя нормативен акт - какви възможности имам /и изобщо дали имам такива/ да реагирам с жалба в случай на несъгласие със становището на тая комисия... Надух й главата на инспекторката и
/, е начин то да бъде не "социализирано" а "дискриминирано"... Иииии още в тоя дух й ги накъдрих хиляда, щото аз като се набера и нямам спирка... - като лавина съм
... Живот и здраве ще видим какво ще стане...
и лека ви вечер!

. Паржо поздражлениа за страхотната тема
.Добре сте иа нагласили и то на място.Блондич идеален е коктейла 
.Ивадих 1 зъб
.При нас 4 ден е страхотно време
ако продалйава така може след великден да се цопнем на морето
.Мастер както винаги закуската ти е варха.Добре си устроила всичко.
.Бих добавила и аз нещо на масата но сам нобак
все още с комп.Даже искам да ми помогнете /обясните/как да сваля снимки на профила.ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИчКИ.
........
...ако са хубавки и аз да изтичам да проверя тогава ........
..........а по отношение на ядосването ама няма да се смееете нали
......ееее казах го за любопитните сега вече може да се смееете
Ни МоЙ така....Я да се взима в ръце и да тЪ почва,че иначе пилето шА фръкнИ 

Пожелавам ти да попаднеш на по-добро място и да ходиш в Кипър на почивки, когато пожелаеш!
. Веднага след края му се обадиха и колеги кипърци. Какво им чуха и на тях главите 
.
има с кого и как да го отпразнуваме. От фирмата ще организират на открито сувла, клефтико, пастицио и каквото се сетите кипърско. А за всички вярващи има даже гръцка православна църква. Верно, не е църква като сграда, но е в едно помещение на хотел Интерконтинентал. Има си отец, има си и икони.
.Май сте падне доста работа ако ме оставят да поровичкам може и да опита
м.За сега ниамам такива вазможности.Само като взема компа и всички са в/у мен.Да не говорим беба която ми сяда б краката и започва да щрака
.Голиам кеф.Аз сте боядисвам яйцата по бг с кристали.
тиах по-добро от кипарското няма.ДА АМА НЕЕ