Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?

Днес я зачетох и в главата ми кръвта взе да нахлува и бушува
.., щото както много други подобни нормативни актове, и тя е пълна с хвъркати фрази /относно целите с които е създадена/ и които са едни добри намерения/пожелания, обаче част от механизмите за постигането им са тотална недомислица
..., щото по стечение на обстоятелствата периодически през последните 10-тина години ми се отваря повод да си приложа професионалните знания и умения за водене на лични битки и каузи
Така преди 3-4г. с гръм и трясък наритах няколко
отказваха да разберат и приемат една особеност, която многократно им обясних и подкрепих със всички възможни документи... Та като видях че си имам работа с хора, които не желаят да вникнат и дефакто ми заявиха че нямало да стане мойта..
/ако не броим секса
/....... Особено като "подредиха" юрисконсултката
..., е те тва беше върха на сладоледа - да видиш сритания задник на нагъл колега-юрист
Макар и да не е много благородно да се злорадства, ама ония си го търсеха тогава.
..,
... А и от пъпки-недое*ки, дет вика

... Бе то не е май много за хвалене, щот`не е като да съм си взела домашна прислужница.., т.е.пак на мойто "Д" се пише чистенето..
Айде скоро и съдомиялна да си купиш!От мен да знаеш,много облекчава! 
..., ауууууу, срамУтЪ! 
..., че и барабар китки да засади
......... Въй-въй-въй..., ей сЯ вечИ сА засрамих зарад мързела си

Предвидено е обжалване само на решенията на Постоянната оценяваща комисия към РИО (тая дето сме я минавали вече и от която е инспекторицата дето говорихме). Що се отнася до препоръките на Експертната /ревизираща/ комисия, те са едва ли не "вездесъщи" - т.е. никакъв ред за оспорването им не е посочен
Евала ти праИм! 
да ги използбам.
.чистита придобивка
.Купих и на беба
.. А ти жап4е наистина си за завиждане/най-сардечно/
.......
и аз всяка година правиа ,,беликд.почистване,,ама тази година с помошничката малко ми е зор.Тиа и баткото се опитва да помагат ама почти сме до ,,кривата круша,,.Има доста време дано успеем да смогнем
..Кате ти за 1 папка ти се развали настроението а аз щиаь да счъпа огледалото
тази сутрин като видях резултата
аот червените гости.Не ги осетих кога са дошли но гледката ме изкара от релси
е можаха да го спасят
. От вториа си патих .За мадреца кураж/ниама страшно/.Мирка какво стана с промяната.Аз /ако все още не си се боядисала/те саветвам руса/и аз сам руса/ама не по този причина а защото ако не се удобриш от русо става лесно черно.Обратниа вариант е доста трудно./от опит/ОООтова аз ли го написах....хаиде стига...будилника пак сте стане ако изобщо заспи/до сега се сабужда 20 пати/
а сина с отвратителна кашлица....
ама пак си е хубаво
....
...а и мъжо как го наредих на една президенстска снимка дето са седнали Путин със цялото правителство .........ееее смя се горкия ......... 

това е рядкост да лапна от лакомствата
и сте ьапна от кифличките/приличат ми на мамените/
....сигурно ниама да стне..
.Сте си направя 1 ,,маргарита,, ама може би сте я смукна довечера 4е ми е малко рано за купон.На вас приатно
.От шоколадовите домбони изобщо не отказвам каквито и да са..... просто неемога да не лапна.....
Бравоооо на всички отиде ми диетата