Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?
,всичко сте е наред
,горе главата
.Почти съм редовна в църквата,освен да стана редовна незнам,з.апочвам много да се замислям за каръщината ми
.
... Че с Лора както сме категория "муха"

Това му е лошото на честите местения, че тъкмо свикнеш някъде и ти се налага да се преадаптираш наново... Обаче тепърва времето ще става все по-хубаво, тъй че не дремуцай вкъщи, ами маАй гащи по разходки... Човек сам трябва да си създава предпоставки за положителни емоции 

...
- Какво неуважение към труда ти, а?! 
.., шЪ ги окльопам тия хапки-сандвичи.... барабар със знаменцата ще ги окльопам!... Щото аз като съм ядосана и много ми се отваря апетита
дет`и без друго не ми липсва...
... Тя му подвикна че чакат за него къде петата минута и той "да, добре.." - ама нЕма никой... Към 10-тата минута аз вече почвам да се изнервям, щото ни той идва, ни въпросната колежка ме обслужва, а тя самата в момента стои без никаква работа
.., ама що пък да се "напъне" да свърши чуждата
та дойде и рече с лека нотка на досада в гласа: "Дайте аз да ви го направя.."
......... В това време пристига дългоочаквания
колега и дори не благоволява да се извини, че ме е накарал да вися там като марсол толкоз време
Брат ми ме помоли да ида да направя в ДСК една консултация с кредитен инспектор, че той няма възможност...- абе за 5мин. работа, знам щото и преди съм ходила... И каза че по обяд ще ми звънне да види кво е станало. ------- Отива ръЙш`ли
... Иначе въвели ред с машина за билетчета да си теглиш номер... Хубо бе - изтеглих си номер и зачаках; на билетчето пише "№602, преди Вас има 0 чакащи". "Уууу, бравос /рекох си/ значи току-виж се появила някоя от кляфките да ме обслужи!"
... Пък единствената дет`работи някакво предоговаряне прави............ 55мин. ви казвам, 
Ей тва вече ми дойде свръх и си изтървах нервите, та се троснах на всеуслушание "Абе как 603, аз съм 602 и дремя вече близо час!"
А тя /инспекторката от гише-4/ ми казва:
... Пфуууу, после ме хвана срам
дето не останах навремето в чужбинско,ама....късно е чадо.... 
и в повечето случаи всички са
подадох документите
и сте са готови към края на юли
.Най-после каръкова се хвали с нещо добро
обясняват,показват и даже за поредните докум.които трябваше да се правят извън посолството/ме сажалиха с 2 деца и казаха ,че щели те да ги дооформят/
айде пак добро,чак мъжото се учуди на любезността, 
,то и ти си потичала доста
и спускай парата
Ама поне дано при тебе да свърши вече

.........е че ще се притесниш е нормално все пак е изпит обаче поемаш дълбоко въздух и казваш ...............аз толкова ли съм тъпа че един шофиорски изпит не мога да изкарам ..........