Кипърски островитянки и БГ-дюканки с пролетни премянки (абе все сме хубавици)-22

• 29 070
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Mirka стискам палци за малката fingerscrossed,всичко сте е наред  love001,горе главата newsm10.Почти съм редовна в църквата,освен да стана редовна незнам,з.апочвам много да се замислям за каръщината ми newsm78.

# 196
Ей мЪ на пак, макар и по късна доба, ама рекох да се разпиша, че да не се изпопретесните за мен..., че днес какъвто ветрилник бешееее.... лелеееее мацкииии, тия дет`сте си в БГ може и да сте гледали във вечерните новини - прогнозата, казаха че в Бургас вятърът е достигал 122км/ч. Shocked такава скорост само още на връх Мусала е имало #Crazy... Че с Лора както сме категория "муха" hahaha hahaha ако знаех преди да излезем, щях да окача и на двете по едни тежести за по-сигурно да ни не отвее... Joy Joy... Ама оцеляхме де.

Пепита, не само да ходиш да палиш свещички, ами попитай да откупиш някаква служба - обясни с две думи как ти се случват непрекъснато някакви произшествия и църковните служители ще ти кажат точно каква... Не знам в Кипър как е, но нашите храмове отслужват за различни поводи, дори наскоро видях че има и за стрес, за уроки и др.подобни служби. Твойте каръщини на мен ми приличат като някой да ти е помислил лошо, но както сигурно знаеш, църквата категорично отхвърля ходенето по врачки и баячки и тям`подобни, а си има свои начини да отстранява такива вредни въздействия... Та поинтересувай се, щото това със саксията върху главата вече направо си е зловещо... Sick

Мирка, вие сливици вадили ли сте? Шото племенницата ми така миличката се мъчеше и все боледуваше, все с подути лимфни възли, гнойни ангини и т.н. и накрая като й ги оперираха и съвсем друго е вече положението.

Шанкулче, не унивай миличка spoko  Това му е лошото на честите местения, че тъкмо свикнеш някъде и ти се налага да се преадаптираш наново... Обаче тепърва времето ще става все по-хубаво, тъй че не дремуцай вкъщи, ами маАй гащи по разходки... Човек сам трябва да си създава предпоставки за положителни емоции  Hands Thumbsup

Бубулинкеее, радвам се да те видя отново на линия Hug

Кате и аз като Жабка най-го обичам тоя сладкиш с праскови , а още по-по-най- с кайсии, щото не натъртва много на сладко, а кайсията нали леко киселее и прави вкуса много свеж coolcool

Хайде спокойна нощ от мен! newsm46

# 197
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Приготвих на бързо една закуска , заповядайте.  Hug

Лек и хубав ден.    bouquet 

# 198
Бре народееее, де сте бре?!  newsm78  Туй никой да не се появи за закуска странна работа.. Thinking...
Жабче, срамота! Crossing Arms - Какво неуважение към труда ти, а?! Whistling
Ама нищо де, то добре дошло за мен, че както съм напушена.. smile3515.., шЪ ги окльопам тия хапки-сандвичи.... барабар със знаменцата ще ги окльопам!... Щото аз като съм ядосана и много ми се отваря апетита newsm22 дет`и без друго не ми липсва... Mr. Green

Та да ви разправя от какво ми е ядосано... То от вчера се почна.., ама донякъде и аз съм виновна сама, защото оставих работа да върша в последния момент преди да забера Лорски от у-ще, ама то заради гадното време да не се моткам по ветрилника... --- Но си го бях изчислила времето да ми стигне - трябваше да ида до "Оffice-1" защото нямам принтер, да ми разпечатат от диск писмото до МОН и от там на пощата да го пратя препоръчано с обр.разписка. Заложила бях 45мин. с преходите, което е предостатъчно, защото всичко е на съвсем къси разстояния... Обаче не бях заложила дремуцане 20мин. в "Оffice-1" Shocked за да се появи тоя дето се занимава с разпечатването от комп.  Twisted Evil  Колежката му на съседното гише, където обслужва клиенти за ксерокс, казва "Той ей сега ще дойде.." и аз почвам да чакам-чакам smile3560... Тя му подвикна че чакат за него къде петата минута и той "да, добре.." - ама нЕма никой... Към 10-тата минута аз вече почвам да се изнервям, щото ни той идва, ни въпросната колежка ме обслужва, а тя самата в момента стои без никаква работа #Cussing out.., ама що пък да се "напъне" да свърши чуждата #Cussing out.../само да вмъкна, че става въпрос за 3 странички текстов документ да се разпечата/... И на 20-тата минута явно вече й стана неудобно, щото доста с поглед я фиксирах от упор, #Sniper та дойде и рече с лека нотка на досада в гласа: "Дайте аз да ви го направя.." Crazy......... В това време пристига дългоочаквания #Silly колега и дори не благоволява да се извини, че ме е накарал да вися там като марсол толкоз време #Crazy........ Брейййй, казвам ви, не знам как си устисках езика зад зъбите.. Twisted Evil.., ама сигурно щото бързах, пък веднъж отворя ли си голямата уста, трудно я затварям... devil hahaha........ 
Не че нещо фатално ми провалиха - днес сутринта първата ми работа беше да го пусна писмото... Ама кипя от възмущение заради подобен маниер и то проявен от млади хора бе!...- Разбирам да е някоя лелка, дет`още си кара със стария соц-маниер в стил "Кат`си дошъл, ще чакаш да те обслужа" Twisted Evil.., но това по-млади от мене, а такова безхаберно отношение към клиента #Crazy... Ако шефа им ги види (помислих си), тутакси ще им духне под опашките...........
          И таман ми беше попреминалоооооо, айде днеска пак "де жа вю" smile3544  Брат ми ме помоли да ида да направя в ДСК една консултация с кредитен инспектор, че той няма възможност...- абе за 5мин. работа, знам щото и преди съм ходила... И каза че по обяд ще ми звънне да види кво е станало. ------- Отива ръЙш`ли Блондюха у ДСК-то и що да види?! - от 5 бюра на кредитни инспектори само една работи с клиент, останалите 4 спорадично се появаяват и изчезват ooooh!... Иначе въвели ред с машина за билетчета да си теглиш номер... Хубо бе - изтеглих си номер и зачаках; на билетчето пише "№602, преди Вас има 0 чакащи". "Уууу, бравос /рекох си/ значи току-виж се появила някоя от кляфките да ме обслужи!" Mr. Green Да, да, ама не!- Вясват се и заминават, а аз си дремууууцам там, чЕкам значи да ме ощастливят с внимание...  Stuck Out Tongue Winking Eye... Пък единствената дет`работи някакво предоговаряне прави............ 55мин. ви казвам, мацки, кибича и събирам яд, щото при наличие на чакащ клиент, с каквото и друго да са заети, не трябва ли първо клиента да обслужат??? Twisted Evil Бах`таз бюрократщина и безхаберие бе, аман!!! Twisted Evil.... Междувременно след мен дойде друг човек пак за кредитен инспектор и видях че изтегли №603, т.е. след мен.... На 55-та минута единственото работещо гише-4 се освободи,инспекторката тракна нещо на компа и в залата се разнесе:"№603 да заповяда на гише-4"   newsm61smile3511 smile3514  Ей тва вече ми дойде свръх и си изтървах нервите, та се троснах на всеуслушание "Абе как 603, аз съм 602 и дремя вече близо час!" smile3512  А тя /инспекторката от гише-4/ ми казва:
"Ама госпожо, аз не ви избирам, това го върши компютъра - има вкарана система..." Обаче аз вече яко се бях набрала smile3515 и се тръснах пак на всеулушание:"Ами тогава ебаси тъпата система дето е!" smile3513 smile3532... Пфуууу, после ме хвана срам Embarassed Embarassed и й се извиних на жената, щото тя действително кво е виновна, пък и единствена работи от останалите мисирки Animal Chicken Animal Chicken Animal Chicken Animal Chicken.... Ама изтрещях от тоя пореден челен сблъсък с соц-маниер на поведение и организация на работата, щото за нещо дето трае 5мин. чаках 55 #Crazy

Те такива работи...
Айде вдигам се, че пак се олях от писане...
Хубав остатък от деня на всички! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:04 от blond_time-out

# 199
Блонди , смея са на твой гръб.  Joy
Хем , комично , хем трагично , ма това е БГ все пак.  ooooh!

# 200
Оф....Блондич   remybussi  remybussi  remybussi
Много изнервяшо е било.....Ама пък как си го разказала  hahaha Joy hahaha Joy

Кат' живеем в БГ така е на всяка крачка...Аз още  Banghead smile3538 дето не останах навремето в чужбинско,ама....късно е чадо.... bishop
И мен мноУ мЪ дразнят такива  newsm57 newsm57 newsm57
Ама зз веднага яхвам smile3540 и в повечето случаи всички са newsm43 newsm43 newsm43 Щот' ядосам ли се-да не си ми насреща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 201
Опаа ,защо така няма почти никой newsm78,нищо ние да похапнем ,пък за вас ако остане JoyЖабче кафенце тройно,не сам пила още такмо влизам от Левкосиа.Бързам ,да се похваля, след 4 часа,,ходене на Богородица по мъките,, newsm47 подадох документите smile3501 и сте са готови към края на юли newsm10,точно за холидея newsm44 newsm68.Най-после каръкова се хвали с нещо добро Joy.честно да си кажа попаднах на много отзивчиви хора bowuu обясняват,показват и даже за поредните докум.които трябваше да се правят извън посолството/ме сажалиха с 2 деца и казаха ,че щели те да ги дооформят/ Rolling Eyes Shocked ,не повярвах на ушите си,само малко каръщина,бях забравила акта са раждане/снощи 100 пъти гледах докум./,но жената ми каза че може и по факса  Peace айде пак добро,чак мъжото се учуди на любезността, #Crazy Shocked,че 1.5 год.се имъчих...ОООфффф да отдъхна newsm09
БЛОНДИ май тези 2 дни си ме задминала Wink,то и ти си потичала доста newsm68,но важното е ,че всичко е ок newsm10.Пии едно кафенце тройно като мен  Coffeeи спускай парата newsm10
Хайде стига,после пак,ако имам време,че гости непоканени сте идват Mr. Green smile3532
Приятен ден newsm51

# 202
Здравейте и от мен!
Пепитке,май зарази всички от темичката с твойта каръщина Heart Eyes Ама поне дано при тебе да свърши вече Hug
Блонди,търпение му е майката за всичко в нашата държавица Hug
На нас пък колата ни се скапа и то след 800лв похарчени по нея #Cussing out Някакво си там амортисьорче издало багажа и от там се изкривили всичките клапани на двигателя #Cussing out Направо ужас... кога ще свърши тая серия дето ни е почнала незнам Tired
Буболинке,появи се най-накрая Hug Радвам се че сте добре:) Като се прибирате аз със сигурност ще съм си в Бг и може пък и да се видим като минавам през там защото сега често ми се случва Hug И друго да те питам-тоя крем тартар дето се използва за направата на онова тесто детското знаеш ли с какво мога да го заменя,че тук в Бг не мога да го намеря това чудо Rolling Eyes Пробвах с бакпулвер ама на следващия ден тестото не става за нищо Thinking
Мирката,стискам ти палци,всичко ще е наред Peace
Всички останали къде сте newsm78 Голяма пустош днеска...
 Аз отивам да си прибирам детето че цял ден е с баба си  Simple Smile
Приятна вечер на всички  bouquet

# 203
Здравейте милички Party

Ще ме извините за отсъствието,ама малко ми дойде на нагорнище тия дни,но не забравям да ви чета,така свикнах с вас и с историите около всички,че имам чувството,че вече отдавна се познаваме Hug

Бабо Жабке,страхотни закуски ни поднасяш! PartyВзимам по нещо малко и бегам тия дни по задачки.Сега както сам хапнала,си взимам от десерчетата ти,че от утре и аз сам Дюканка:-)))) Rolling Eyes
Блондич и на теб благодарности,че замести Жабка и ни приготви закусчица Hug

Shанкулова,Кате и Винаги-само сняг да искате тук. Nature Snowman Nature SnowmanТази зима се оказа благодатна на сняг...ще ви кача малко снимки на моят албум.То ние само такива имаме от последните месеци.Когато исках да ви изпратя снимки,да ни видите,си викам кои снимки да  кача...то ние сме само със ски- екипи,съвсем не може да ни видите.Та хубаво,че отидохме на аvто изложение,та да малко по-читави да сме на снимките Laughing

Shанкулова,разбирам те много добре как се чувстваш.....то си е нормално да ни те се излиза,при положение,че не знаеш накъде ще сте в близко бъдеще.А и човек като посвикне да живя извън Бг,после му е малко трудно в началото да се адаптира.И аз бях така като се наложи по семейни причини да се прибера преди 5 години за един престои от 9 месеца.разбарч,че вече ме валнуvaт други теми..с времето сам създала и нови контакти...и така ми беше доста терсене в началото. TiredЗа моyа изненада видях,че и хората във Варна са станали ужасни.Направо си помислих,че през тия години в Германия сам живяла с някакви детски носталгични представи Crossing Arms....ох,много се отплеснах,да ме извиниш....Но само споко!Не е от ЕГН-то ти Peace

Блондич,аз тия в ДСК не мога да ги дишам. WhistlingВинаги сам чакала,без номер и с номер,когато ида там. Outta Joint TiredНали в Бг се прибирам един път годишно да си вида там делата и направо косата ми се поизправя,нервно ми става и направо не мога да се побера в кожата си някои път. Sick #2gunfire #Cussing outОсобено като знам как по-лесно може да функционира всичко....А друга тема си е,че  европейското бг обслужване,минава все още през призмата на цозиалистическия строи.Никои не си дава зор,а някои да ти се извини си е направо лукс!там не е Клиента крал(както тук го наричат),а точно обратното.Ох пак взех да философствам.За това Блондич споделяй с нас и забравяй,щото иначе лошо.

Пепита
,радвам се,че с документите ще се понаредят нещата.И аз сам на мнение да идеш на църква.Имаш ли светена вода?Или тамян си купи от църковен магазин и си освети у вас.Аз така си имам от БГ и практикувам често у нас.А пак и много зле не е на зле!!!Ще мине тоя период! Peace

Винаги,ще ти кажа,ако искате да идете на ски-почивка в Австрия,къде би ви харесало.Утре ще ти напиша координатите.Иначе аз си имам собствен тур-оператор у нас-мажо....щом става въпрос за ски-курорти в Австрия и Швейцария.

Мирка,пожелавам бързо оздравяване на Лъчка и вие бързо да се устроите!

Катеeee,ти къде си днес?Нещо се губиш от хоризонта!Виж нямаше ме 2 дена и така ми се отвори приказката,че мъжо ми се чуди ,кво толкова творя тук.
Пожелавам ви хубава вечер,сънища и до утре  bouquet

# 204
  • София
Здравейте слънчица мои!

Много ми липсвате! Sad
Не успявам да се включвам навреме през деня,
поне да ви пожелая сладки сънища!

Мирката, бързо да се оправи малката принцеса!
Жабке, а честит аватар!
Мастерче, като те гледам с таз огромна и пленяваща усмивка,
не вярвам да можеш да се сърдиш и да се караш! Mr. Green
Блонди, успех ти пожелавам, че с институциите в
нашата мила държава нищо не става!
Кати, спря ли да кашляш... Rolling Eyes
Шанкулче, това с амортисьорите и клапаните не се вързва нещо? newsm78
Като цяло едното няма връзка с другото.

На всички дето не съм ви споменала поименно,
желая много усмивки и забравете всякакви каръци и подобни....
Само хубави неща и случки предстоят!!!! Hug Hug Hug

# 205

Айде нещо леко и диетично за закуска.  Laughing

Лек и хубав ден.   bouquet

# 206
Добро утро на всички  Hug

Знам,че 40дни след Великден се казва  Христос Воскресе,така,че се вкарвам в лимита ,макар и позакъсняла

Христос Воскресе ,мили мои   bouquet Да сте живи   и здрави,все така мили   и добри.Желая -благополучие ,мир и щастие да цари във вашите семейства!

Муцка,желая ти  първо да си здрава и след това всичко най- хубаво на този свят да ти се случи накуп,бързо и скоро!  Hug
Жабче,мерси за  прекрасните кафенца и ведрото настроение,което внасяш в темичката рано-рано   bouquet
Шанкулче,криво е в началото,когато се прибереш.Знам го от опит.На мен все още ми е криво.  Rolling Eyes Полагам много усилия да обяснявам на мъжът ми ,че не ми се живее в БГ и точка!Но и той ,като магаре на лед.Друг път ще ви пиша в какви мои размисли   и страсти съм се впуснала на тази тема. Laughing
Десита ,как е малката`маймунка`?Кога ще си идвате към БГ на почивка?  Hug
Пепиткеееее,какво да ти кажа?Блондич добър съвет ти е дала -върви отчето една молитва да каже за вас.Поне за вътрешен мир.Разбирам те напълно как си се зарадвала от все сърце,когато малкия кавалер те  е оставил да се наспиш.Преди време беше и аз така съм заспала обедно  Laughing Дремуцам.Звъни се но в просъница отварям окото и виждам Васко как с пръстче на устата вика на баща си:Шшшшитттт тихо,защо звъниш?Нямаш ли ключ?Мама заспа!Ауууууу идваше ми да го изям с все парцалките.  Heart Eyes
Кате,извади ли сандалките,как е времето?И имам един конкретен въпрос:работите ли по въпроса за една малка кукла ?!
Винаги,где   е бре?
Блондичка,шапка ти свалям !Ами ти един месец си разби рогцата  бе ,мила,да се бориш с институции и бумащини ,че   и брато пое  Laughing Знам ги    аз тези номерцааааа фалшиви ........Аз ходих в НАП ,теглиш билетче и,като смахната стоя в центъра на 4 врати и разногледа станах,къде ще излезне моя номер  Laughing Но не се притеснявам аз за теб.Ти магарето в калта няма да си го оставиш  Laughing Целувам те.И дано това лято да се видим пак   bouquet
Ей,Мастерче,сладур такъв  Heart Eyes Ако знаеш колко прегрешения имам /с белия шоколад ---точно 2 пъти  ooooh!/ Laughing Laughing Laughing  Пусто не издържах миналата седмица  Mr. Green Така сегааааааааа да ви кажа за прослувутия ми шоф.курс  Laughing

Тази седмица си взех последните 3 часа.Разгеле намерих време  Mr. Green Всичко до тук добре.Инструктора ми вика :`80% изпита ще  е в квартала!По новите разпоредби там ,където е школата от там се тръгва и основно в района се провежда изпита.`Аз на 7-то небе  bowuu Та то няма и дупка,която не знам в Кючука. И вчера ми се обажда и ми казва,че във вторник съм на изпит но нямало да тръгнем от офиса ,а от главната/центъра/  Shocked От`Отец Пасий` -казвам го за Муцка и Катето,понеже те са в час с Пловдив града.Демек тия може да ме забият из всичките тесни улички в`капана`,100% ще ме прекарат през панаира,стария град  а и ако ме забият в Кършака-стана тя мътна и кървава.В шаш съм.Така станало ,понеже били малко курсисте и ДАИ решили изпита да започва от техния централен офис. Tired

Охххххххххх  подпалих моторетката.Ще го мисля и отново ще ви пиша ............

# 207
  • Larnaca, Cyprus
Доброооооооо утрооооо от мен Hug Crazy
Ще ме извините обаче интернета в къщи нещо се прецаква тия дни и немога въобще да се свържа с бг мама страничката а във офиса не успявам да се включа че децата са с мен и е лудница та днес ги зарязах при свекито и викам хоооооооооп първа на клюка днес Party Party
Жабке що диетично за закуска Mr. Green......дай калорийки  Party
Жу за курса квартала си има и хубавите страни ще ти обясня що ..първо не може да се кара много бързо там тъй че абсурд да направиш грешка в смяната на скоростите например .........най много да те качат на някоя стръмна в стария град и да те накара да спреш под наклон и да тръгнеш с помоща на ръчната обаче това хич не е трудно  Naughty.........е че ще се притесниш е нормално все пак е изпит обаче поемаш дълбоко въздух и казваш ...............аз толкова ли съм тъпа че един шофиорски изпит не мога да изкарам .......... hahaha и тръгваш............УСПЕХ ти желая   bouquet  bouquet  bouquet............а това за малката принцеса още не сме захванали работата все съм в чуденка Mr. Green че моя мъж много зает то един ресторант втори ресторант почват избори сега и там сме вътре то трети рестрант намериха ще правим в Лимасол то Баскетболен отбор на плещите му еееееееееех уморява се човека пък да го натисна и аз за щерка не че ще каже не ща hahaha...ама на мойте плещи ще е всичко  #Crazy Sick
Пепи да знаеш има и по лесен начин за документите вчера се сетих ама не можах да се включа та ако ти се наложи друг път взимаш всички изтекли документи и ги слагаш в голям плик .....правиш пълномощно на майка ти или баща ти или някой на който имаш вяра в БГ заверяваш го в посолството като пишеш в пълномощното че я упълномощаваш да ти подмени документите и т.н. и ги изпращаш по DHL....от там вашти ти ги правят за най много седмица в БГ и ти ги пращата обратно по същия начин .......... Peace Peace.успеха е сигурен аз съм го правила  Peace
Мирка кво стана с малката сливици ли са или newsm78
Блонди нямам коментар тия диваци в БГ по държавните служби са просто уникални вечно нервни и въобще ужасни  #Cussing out.....макар че аз лично наистина ама наистина никога не съм чакала така много за нещо винаги са ми свършвали работа бързо незнам защо в повечето случаи попадам или на мъже или на разбрани жени та става работата Peace
Муцее мина кашлицата проклета ама ще пия сиропите до края на седмицата кво ще правя взех си и един БГ чай с мента и мащерка много хубав за кашлица и си пийвам от него въобще пооправих се  Hug

# 208
Кво говорите бе мацки...започвам да губя надежда ,че някога тази държава ще се оправи,
а всички вас които все още сте там и издържате смятам за героини. smile3501
Шанкулче нямам идея с какво може да се замени тартар соса,мислех си че е нещо като бакпулвер или сода,но след като казваш че си опитвала и не става. newsm78Освен да ти пратя от тука.
Лек ден и приятен weekend на всички.

# 209
Кати , ми стига с тез огоявания , малко да разтоварите. Laughing

bouboulino , аз не вЕрвам тая държава да се оправи някога.  Peace
Изгледи никакви , надеждата съвсем умре , че става нещо от БГ.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт