Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?

.Само бъди спокойна и концентрирана!Успех!Хайде после ще почерпиш! 

- майсторски ден, се ориентирам вече към приключване на делата
..., ама друго си е като споделиш та ти олекне... Апропо, 
... и ти взе че се появи
за вторник всичко да мине гладко и да имаш повод да почерпиш
Много кофти така като се заредят ядове и харчове..., ама аз в такива моменти винаги се успокоявам с мисълта, че все пак не са пари потрошени за лекарства, т.е. че сме здрави..., пък всичко останало си намира решението. 
и не ща медал, само маааалка пенсийка
. А за пенсийката, не се и съмнявам че ще е малка
. Разбира се, че ще го вземеш , но и да продължиш да караш след това, а не само да я държиш за красота книжката. Мине ли време след изпитите без да шофираш, после пак те е страх. Давай смело, голям кеф е!

та си ревнала насред магазина

,но то голям наплив
,докато изчета всичко
и май всички заспахте.. Бях го ударила на
,че маминка/както и викам,,съветския съюз/идва в неделя,че милата кото и се оплаках как ми е трагнало
и първия самолет и туп в Кипро./ а и гостите снощи,чак в 4 сутринта блоговолиха да си трагнат
/
,да видим какво ще излезе.
,но нали ме подсети
страхотни са
,ние 4.ри год. не сме виждали сняг
.
,дано си ми го казала в кръга на майтапа,поне и аз така го възприех
. Какъв е този тартор сос,обясни по-точно и може да намерим някакво обяснение на проблема или заместител
,чак толкова да не се намира
..Кураж и смелост на испита
на устата/после иска практика,че наистина бързо се забравя всичко
и тук видях малко зор.Едно ,че всичко е на обратно и като да сменям скоростите все попадах на дръжката на прозореца,та учитела падаше от смях с мен,
,А децата да ни правят по често такива сладки изненади 

Успех в ресторантьорството
.Сина ми е с двойно гражданство,родих го в БГ/,по здравословни причини,/,а беба живот и здраве когато си ходим сте изкарам и на нея.То с едното идва и другото,някой ако знае,моля,да ми каже ,за до изкарам на мъжото БГ паспорт какви докум.трабва да има?
.
,но не плаче на болка,но и сън не я хваща,лоша работа 
Лек ден ви желая и хубави почивни дни!

[smilie=smile3546.gif
,да не е 
... Досущ като една грижовна майчица си ни тука
..... Та ще си дремчулим май цял ден затворени вкъщи 
,ние последно време не лягаме по-рано от 3-4
,направа вървя и спя
,а ти даже закуска си приготвила 
и после слушам мрънкане 1 год.
.,какво остава за винаги
и дума да не става...
и хората
...като рече да вали,ама дааа вааалиии
,и откъде се взе всичкия този дъжд незнам,както му се вика като гръм от ясно небе
,Тъкмо измих колата,даже мъжото ме базика:,,Кажи ,кога сте миеш колата,че да знам кога сте вали,,
...днес пак нещо такова,но не заваля.
,идва мааама
..,а и ня
каква икона ми носи за каръкови като мен