Кипърски островитянки и БГ-дюканки с пролетни премянки (абе все сме хубавици)-22

• 29 062
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добро утро на всички.  Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форумчето, че първо нямах нет, после пък се залисах в притовленията около заминаването (около 17 май ще се местим при тати в Лимасол) и така и не стигнах до компа Embarassed Вече ще се постарая по-често да влизам поне да чета какво става, ако не пиша.  bouquet
А сега искам да пожелая на всички добро утро и приятен ден и да почерпя с тортичка, че днес имам празник

# 226
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Росита , честит рожден ден!
Много здраве , любов и щастие!

# 227
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, РОСИТА! БЪДИ ЩАСТЛИВА !

Браво, Жабке, пак не си спала за да ни нахраниш! Ама както сме тръгнали, тази година на плаж няма да ходя с това бирено шкембе. Давай  диетичната по-често  Hug

Успешна седмица желая на всички!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 10:15 от vinagi

# 228
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета Party Party
Първи понеделник на училище ухаааааа сега ще мога малко да си отдъхна поне през деня и да пиша по често Party
Росита честит празник ....  bouquet  bouquet...хубави преживявания в Кипър......много радостни мигове на цялото семейство......  bouquet  bouquet  bouquet
Пепитка ухаааа мамето идва Party Party а  на нея харесва ли й тук или  Mr. Green......идва от задължение например да си види внучетата щото например на мойта хич не  й харесва кипър като дойде само мрънка  Rolling Eyes Twisted Evil
Жабке мила бабке както винаги със закуската напред  Joy...а тъй да ви кажа тук покрай велигден съм качила три килца направо така като чели коремчето малко се е позаформило Embarassed Embarassed.обаче много важно хич не ми пука диети не пазя то сега като почне жегата и само ще си падне Laughing
Оставям ви за малко да свърша нещо и после пак ще намина Hug

# 229
Здравейте и от мен!
Росита, Честит Празник! Бъди здрава,щастлива и обичана  bouquet   bouquet   bouquet
Кати и аз съм качила килца като гледам Cry Копчето на панталоните малко зор виждам докато го закопчея Confused Лошото при мен е че тази седмица аз отивам на гости на мамчето и май нямам шанс да смъкна нищо Rolling Eyes А и тука жегата май няма намерение да идва...направо умирам от студ cold
Хубав ден на всички пожелавам Hug

# 230
  • София
Zdraveite i ot men!

Rosita, chestit praznik i samo hubavi migove v Cyprus.

Zhabke
, strahotna si!

Kati, uspeshen start na malkite uchenici sled praznichno!

Izvinete me za latinicata, obache ne moga da simaeria bukvite! Rolling Eyes

Hubava sedmica na vsichki i do posle katos e spravia s klaviaturata! Mr. Green

# 231
Добър ден и от мен  Laughing

Честит празник,Роси ,Да си жива и здрава и много обичана!

Шанкулче,не е студено бе...тук едно слънчице   е грейнало.
Муцка, лека работа.Как е Алекс?Здравичка ли е ,ходи ли на градинка?Нацелувай малката бърборанка.
Кате, хич не вярвам да ти личат тези 3 килца  Simple Smile
Блонди,Винаги,Жабке,Пепитке  Hug Hug Hug

Ох, тресе ме нервата.
Препоръчайте ми някакво хапче за утре.Но да не  е валерян ,че не му трая миризмата.Но да не  е и такова да взема да заспя на изпита.  Mr. Green

# 232
Аз пък качих 2-3 снимки в кукундела, да ни видите какви сме красавици  Embarassed. За мен е най-лесно да свържа дадено име с образ и така да го запомня. И досега гледах снимките и си записвах имената на мамите и децата. А бе, човек без работа  Laughing

# 233
  • Larnaca, Cyprus
И както някога някой беше казал НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ПЪТИ СЕ ВКЛЮЧВАШ ВАЖНО Е ДА УЛУЧИШ МОМЕНТА Joy Joy и то какъв момент ходих до Кукунделката и гледам хоооооп нови лица нови сладурки .... Hug Hug обаче ВИнаги нещо не ми стана ясно коя е абитиорентката newsm78
Шанкулче едно е да не можеш да си закопчееш копчето пък съвсем друго да ти стърчи корема Joy Joy...както при мен сега съм във фаза като стана от стола и гълтам корема за да се предвижа до някъде и после като поседна хооооооп пускам въздуха hahaha
Муце дано да са по малко мързеливи ........от преди ваканцията ..........и аз пък се оплаквам моите слънца сами  си пишат всичко и пак се оплаквам така нека да си мислят че трябва още усилия да полагат не само да ги хвалим нали Mr. Green........като тръгне и твойта щерка живот и здраве на школа тогаз ще видиш ооооо какво те чака  Mr. Green
Жу съвет мога да ти дам и той е само един да забравиш че ще ходиш на изпит а това може да го направи само мъжа ти да те накара да забравиш .........сещаш се нали Wink Wink....ако още не си тогава тичай към спалнята и да не си излязла чак до утре ...........половин час преди изпита това му е майкат какви  валериани какви панадоли Joy Joy
Айде ЖУУУУУУУУУУУУУУУУУ успех утре стискаме палци............айде човек стига се шашка ще го вземеш да му  се и изпита ..................ще им разкажеш игрите на всички Naughty Naughty bowuu

# 234
Жужондееее...УСПЕХ УТРЕ! Ще стискаме палци!!!  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Оф....Ня съм се вясвала тия дни,че закъсах нещо....
Вдигнах тежък чувал и получих кръвоизлив в комбинация с МЦ....та лежах и почивах в къщи....
Вчера пък някой(булгаристан някой) ми счупил задното стъкло на колицата,та добре,че колегата(ПАК!) ми помогна....Извади си неговата кола от гаража и прибра моЙта вътре,че да няма още поражения  ooooh! СеГА трябва да се сменя с ново....Абе все неприятности шЪ му Съ Ни види.....
Ай' дано да е за последно,че иначе шЪ сА гътна от толкоз' нерви  Crossing Arms

П.П. Роси,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! дА си здрава,весела и щастлива!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:49 от TheNMaster

# 235
Ехеееййй,много активност,вчера умрях от скука .Сега здравейте на вси4ки lovekiss Kissing Heart
Жу,ако не се успокоиш сте развалиш цялата работа и толкова учене smile3529 за испита.Може да знаеш всичко ,но като си нервна и неспокойна си личи,затова успокой се миличка,всички сме минали през този път newsm10,ти да не  си по-глупава от нас no,трябва да си като нас newsm01,СПОКО,всички сме до теб и с теб  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup fingerscrossedи стискаме палци.Ако беше друг испит стях да ти кажа да удариш  :beer0a:1 за кураж no,но не става.УСПЕХ в колко часа е испита.?Кажи на някой да ти полее малко вода преди да трагнеш Peace
Муци, с кирилица или не хубаво е да се включваш,да знаем,че си добре thumbsup
шанкулова и аз покрай мама все  newsm22 и после smile3511,ама какво да се п
рави,те така вкусно готвят,също като Жабчето  love001
Жабче,както винаги си се погрижила за нас newsm74,.почини малко много караш на барзи обороти  sleepuu
Кате ехааа мама е тук newsm44,то и на нея не и харесва кой знае колко,но поне да види децата ,че беба я е виждала само 1 път/на 5 мес./,и ако иска ,поне така говорихме,да намерим някоя работица и да поостане.Както тя си реши.И моито син сутринта нещо нмаше ищак за училище,амааа няма начин spoko smihesorry,трябва да се ходи.За килцата си права,жегата сте ги стопи,де да бях и аз така Wink......Сега като се сетих,изпрати ми тел.на онези за борба с хлебарките,че положението е oops,те искат ли предварително да се запишеш или идват на сащия ден,
Винаги ,шкембенце ,ааа,то да не е като моето,симпатично и секси Joy...сте ги опъваме на вътре ,като сме на плажа,а в морето сте отпускаме newsm62.Ти сериозно ли си нямаш работа newsm78,кажи като намеря снимки,как да да ги сваля във форума newsm12
Роси,чЕСТИТ ПРАЗНИК  ura newsm51
На всички приятен ден  bouquet

# 236
  • Larnaca, Cyprus
Пепи специално за тебе фирмата за борба с лазещите насикоми и животни
N & G pest control....тел....24722215......Моб...99552315...........Като звъниш питай първо за на частно както сте вие става със записване на повикване те ще ти обяснят кажи че имаш и малко дете ще ти обяснят всичко хората става ли не става ли и кога трябва да стане Peace Peace
Мастерче кой тоя дето си е позволил  #2gunfireдето е посмял  #2gunfireдето се е усмелил #2gunfire да ти счупи задния джам  #Cussing outееееееееееееееее не ги ли е срам тия хора бе и кво като го е чупил взел ли е нещо или просто така от яд си го е изкарал на твоя джам #Cussing out newsm78...........я полегни и ти изпокой се  Peace...дай да те гушна Hug Hug.....пък всичко ще се оправи Laughing Heart Eyes

# 237

Мастерче кой тоя дето си е позволил  #2gunfireдето е посмял  #2gunfireдето се е усмелил #2gunfire да ти счупи задния джам  #Cussing outееееееееееееееее не ги ли е срам тия хора бе и кво като го е чупил взел ли е нещо или просто така от яд си го е изкарал на твоя джам #Cussing out newsm78...........я полегни и ти изпокой се  Peace...дай да те гушна Hug Hug.....пък всичко ще се оправи Laughing Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти миличка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Де да знам кой е беее....Колата не пречеше на никого.Беше си паркирана на пакинг и изведнъж ПРАС! задното стъкло! Не знам кой си е изкарал яда на моето старо коленце.Гаменска история!...
Отвориха ми работа е,т'ва е проблема!

# 238
Кате, голямата ми дъщеря Венера е родена на 04.08.88 и беше абитуриентка преди 2 години. Сега е 2-ра година студентка в УНСС. Тази година навършва 21, пълнолетие и по американски стандарт  Laughing. Така, че може да стана и млада баба  Joy. А малката се вижда долу на лентата - скоро ще навърши 6.
Мастер, съчувствам ти за колата и най-вече за здравословния проблем  Hug. Внимавай с тежестите, защото е опасно за жени. Дано се намери скоро млад и здрав  мъж да ги върши тези неща вместо теб. Давай си почивка по-често.
Пепитке, питаш за картинки към постинга ти как да слагаш? Аз се научих наскоро, но мога да те светна по въпроса  Wink
Сега излизам, че малката е навън с колелото и си играе с децата без надзор  Naughty

# 239
Ахоййййй!

Много сте активни днес, бравос!
Аз пък цял ден съм търчала и едва сега се завръндисвам пред компа...
Росита, ЧРД! Здраве, късмет и щастливо скорошно озоваване в обятията на вашия тати!

Жу, споко слънце златно, ще се справиш - я виж каква яка агитка тука шЪ ти стискаме палци, fingerscrossed че и на краката Mr. Green
Има едно лекарство "Атаракс" се казва - с много добро отпускащо действие е /лично се уверих след като бях направо изпаднала в психо-транс ku-ku след ония последните истории дето натворих...сещаш се + нервните кризи на Лора... Sick.. 3-4 седмици не знаех на кой свят съм вече от напрежение, та питах джипи-то и тя ми го изписа... и направо чудодейно въздействие имаше - както се тресях цялата от нервички като бат`Манго на жица #Silly rotfImbo.., така отман ме обзе един блажен непукизъм   fiuuuuuu newsm26 - сама нИ моА сЪ позна Joy/... Обаче като всички подобни лекарства и това не бива да се приема при шофиране... Но ако си изпиеш едно тази вечер, до утре действието му ще е преминало, но пък ще те отпусне,
ще се наспиш като човек и томароу-морнинг шЪ си кукуряк

Мастерче, лоша работа , душко Hug Ай дано с бастисаното задно стъкло се завърши лошата поредица за теб!

Милички всички останали, няма да ви изброявам поименно - мноооого целуфани lovekiss lovekiss lovekiss
Аз се пльосвам да гледам Мюзик айдъл че е рок-вечер и почна вече, та да не пропускам повече..

Чао и лека!...

Общи условия

Активация на акаунт