Кипърски островитянки и БГ-дюканки с пролетни премянки (абе все сме хубавици)-22

• 29 074
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен!
Незнам от кога не съм писала,но все не ми остава време и само прочитам набързо и изчезваме нанякъде че сме се  заели с леки ремонтни дейности... Все още ми е смотано тук в Бг...с хората,които са ми били близки и сме били по цял ден заедно някак си сме се отчуждили и още немога да се отпусна...даже и желание нямам да излезем...а преди не  се прибирахме вкъщи Rolling Eyes Мъжо се майтапи че ЕГН-то ми си казвало думата Simple Smile
Блонди,и аз откога си мечтая за такава почивка дето я описваш...ама все не стигаме до нея Cry
Десита пускай малко снимки да видим и ние малко сняг Heart Eyes
Пепита,като ти слушам историите,малката Андриани май се очертава да бъде много палаво дете,а пък хич не изглежда такава Peace
Роска,добре си се завърнала  bouquet хайде включвай се да разказваш повече...
Пепена,добре дошла и на теб!
Муци,разбрах че имаш  имен ден:) Бъди здрава и много щастлива  bouquet ама  ми е чудно Великден като е три дена,и ти ли празнуваш три дена имен ден Heart Eyes
Буболинкееееееееееееееее,къде се изгуби? Драсвай по някой ред да знаем че си добре Hug
Хайде стига толкова от мен засега Heart Eyes Хубав ден на всички  Hug  Hug  Hug

# 181
Eхоооо тук сме,добър ден на всички txtloves
С пълна пара започнахме деня smile3515,...голяма изненада ми направи сина... незнам кога са се събудили с беба, Rolling Eyes,обаче милия я взел и затворил вратата на стаята ми.СТАВАМ АЗ и гледам 10 часа/викам си че батерията на часовника е свършила/,това не ми се е случвало вече не помня колко години smile3532 newsm78...а той милия ,,Добро утро ,мами, оставихте да спинкаш hug стях да се разплача newsm45,но се сдържах/дано ми правят,по-често такива изненади/ Joy
Жабче настъпа ме по мъзола с този черешов пай eat даже и рецепта си шмигнала да си направим допълнително smile3532,онзЪк за диетата smile3514
Катее и аз съм болна от същата болест,преяждането Joy/имаш ли рецепта,спешно  Praynigе ,моля БЛАГОДАРЯ предварително.Май взехме да се захващаме с хобито на Кипърки/УГОЯВАНЕ/ smile3532
Винаги идеята ми допада,кой сте свърши работата с пирончето??? pironi много ще е оригинално newsm62,пък и на 1.ва страница :hahaha.И заглавието го бива Peace:....Засега пръсчетата поотминаха само дето се поличиха мехурчета и много ги дърпа.Незнам като се спукат дали няма да се инфектират newsm78,тя много ги дразни Sick..
Обърнах къщата и панера с дрехи и колата/в количка седя само 6 мес,и сега я разнасям в багажника за всеки случай/,но не я открих, простихме се и с нея Weary.
Станкулова появи се бе човек,Андриани си е палава от бебе/казват каквато бременоста такова и бебета,а аз не се спирах newsm68 newsm68,ти просто не си и обърнала внимание че мн.не я слуша главата.Но пък сам свикнала и сина ми беше такъв,а и буйните даца ме кефят smile3511 леко казано
Хайде приятен ден на всички newsm51

# 182
  • Попово
 Grinning
vinagi, да само за сезона, от 1 април до към 10 ноември, готвач, хотела е в Протарас... за сега ние не ходим че са малки дечинята, но догодина живот и здраве смятаме да отпрашим натам цялото семейство и в тази връзка "как се стига до кипър с кола"  Mr. Green
инак малко ми е трудно с бебетата, но се свиква   Naughty и не ща медал, само маааалка пенсийка  Mr. Green

# 183
Добър вечееееер!

Чак сега ми остана време да ви драсна - до преди малко съчинявах писмо с въпроси до МОН, реших първо от тях да потърся отговори преди да пиша до Омбудсмана... Почвам да ги действам по ред...

Деситка, така значи - черноморската агитка тук в темичката се увеличава coolcool Мастерчето и тя е варналийка.

Блонди, за Дунава нещо да е споменавал Хемингуей ?  Да знам аз "дълбока провинциалистка" ли съм или ?
Laughing... Винаги, глеЙ`сЯ душко, доколкото ми е известно баш Хемингуей за Дунава да е споделял нещо не ми се вЕрва  fiuuuuuu... обаче Дунав нали се влива в море (Черно), следователно за никакъв дълбока провинциалност не мож`сЪ говори Wink... Освен това не друг, а Щраус му е посветил цял валс -"На тихия бял Дунав"  Hands Thumbsup..., тъй чИ нИ сЪ чувствУвай ощетена Laughing ---------------- Между другото аз думата "провинция" не я харесвам заради неприятния отенък на превъзходство с който често се употребява  Confused /предимно от комплексарите Mr. Green/... Това къде си роден и живееш не е толкова важно - не определя личността..., виж провинциалния манталитет е нещо друго и има много хора дето си го носят и са баш "провинциалисти" заради елементарността си, независимо че живеят в столицата или в друг голям град. Обаче думата "прованс" е нещо друго - от нея лъха някаква романтичност............
Айдееее, разфилософствах се... blahblah hahaha
Пепитче, ние верно като едни екстрасенски се проявихме с предчувствието за появата на PePeNa
Ама мен туй нЕкакси нИ мЪ радва.. Whistling... Виж друго бих се израдвала - ако се разпиша не като "екстрасенска", ами
като "екстра-секска"  Wink luvbed Joy Joy

Жабче, абе и аз го правя един подобен сладкиш,  chef  ама вместо масло, на дъното на тавата карамелизирам захар и върху нея редя плодовете от компота.... Другото е общо-взето същото.

Кате, виж сЯ кво стана...- изпоизрадвахте ми се тука за разходките и то ей го-де, утре времето се скапва #Silly... Дано да е за кратко...

Милички спи ми се - две не виждам..... само 1 - 3 Joy Joy

Лека ви нощ и сладки сънища!

# 184
Добър вечер,има ли будни???
Блонди невероятно хрумване newsm10 и на мен това за екстрасенските нещо не ми влиза добре в ухото други неща по-биха ми се харесали smile3532.Виж това за,,екстра секска,, ми е удобно Laughing.Давай и аз съм в списъка.Я да видим дали сте се престраши някой да се пресъедини,моля не се срамувайте Joy smile3502
Стискайте палци да изкарам някакви документи утре,че вече 1.5 год.съм без всякъкви документи/откраднаха ми протмонето и всичко беше вътре/.Утре за пореден път сте пробвам в БГ посолство,да видим този път какво друго сте искат Weary.До сега ми обясняват че без ходене до БГ няма да стане,а на мен хич не ми се пътува по този повод и сама с 2 деца smile3511.Взела съм 1 папка с всички всевъзможни останали документи,и ако пак не стане тежко им #2gunfire #Cussing out,да видим
ХАЙДЕ ЛЕКА НОщ  love001 Sleeping

# 185
ДобрЮтрУууу и заповеЙте на закуска!

Жабке, рекох да те отменя малкУ, че и ти една сутрин като бял човек да седнеш на приготвено...

Пепита, късмет с документите! Стискам палци поне тоя път да не се разпишеш като "Каръкова" fingerscrossed.... и всичко
да мине гладко, ей тъй - веднъж поне за разнообразие дет`се вика... Joy

Тъййййй, минах да се отчета набързо, че като ме завърти шайбата, не знам ще мога ли да се включа по-късно....

Приятен ден на всички, аз отлиткам smile3535 по задачки!

# 186
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Блонди , благодаря за закуската и кафенцето.  Hug
Тъкмо си поспах до по късно и ей сега ставам.  Crazy

Тук духа един гаден вятър и вали дъжд , аман вече.  ooooh!

Лек и хубав ден на всички.   bouquet

# 187
Добре, че сте сложили закуска, че прималях от ходене...Само кафенце ще си налея, че имам козунак собствено производство. Кво правя, кво струвам, все 2 часа(буквално) ми отнема пазаруването в супера. И това, за някои хора е удоволствие... newsm78 . Та сега вирнах крачета на бюрото да си почина.
Блонди, аз в Кипър и Катар съм "столичанка", а в България както щЪт така да ми викат Laughing. Важното е, че ето тази песен http://www.youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q&feature=PlayList& … m=PL&index=23
ме кара да настръхвам и рева в колата. bg. Текста звучи толкова актуално. От 1992 като съм тръгнала , още не съм се спряла. Голямо ходене по света падна, ама все повече ми се ходи  Laughing
Ох, отивам да хвърля един поглед на картата на света, да попътувам и помечтая на воля.
Лек ден

# 188
За много години.Нека да сме здрави ,усмихнати,щастливи и позитивно мислещи и няма начин всичко да не е наред.
Покрай Великден се събраха 5 дена почивка и не се спряхме.Всеки ден имахме програма-маси,разходки и т.н.
Шанкулче благодаря ти за вниманието,добре сме,нали знаеш че нямам нет в къщи,а на работа не ми оставаше време.Надявам се скоро да се върнете да водим малките маймунки на море.
Добре дошли на всички нови и стари членове на нашето малко общество,въпреки,че ме виждате за първи път,да си кажа и сама,че съм много нередовна,но редовна в четенето,не пропускам развоя на събитията.
Бях споменала преди време,че ще си ходим в Бг това лято за булченска рокля.Купихме си билети за 15 юли.Така че това лято мъжа ми и дъщеря ми за първи път ще видят България.
Аиде шефа дойде и трябва да свършвам,тези дни като се освободя или като липсва шефа ще се включвам пак.
Лек ден желая на всички и много приятни емоции. Heart Eyes

# 189
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте на всички  Hug
ааааа днес съм на работа тъй че ще ме извините за закъснението Whistling
Жабке мерси за рецептичката ще я пробвам обезателно да видя кога ще отида за компот и то от череши а друг може ли newsm78....например праскова .....или кайсия .... newsm78
Пепи за преяждането рецепта нямам обаче оная мисъл дето се сещам в момента че КЛИН КЛИН ИЗБИВА може в случай да е вярна тъй че яж моме на корем като има  hahaha Joy Joy...а ти кога точно си загуби документите newsm78 и досега нищо ли ама съвсем нищо не са направили newsm78.....
Пепина горкия мъжо той трябва да се скапва от работа там в Протарас има много туристи пък и в кухнята в тая жега милия ...... #Crazy #Crazy...хубаво е че сте решили да дойдете и вие ама гледай поне памперсите да отрежете докато дойде време да пътувате ..... Peace
Блонди ние че сме си всякакъв вид есктри си е ясно от само себе си  newsm03 newsm53
Винаги сега кви са тия песни  newsm45няма да ревем посред бял ден я
 newsm45....СТЕГНИ СЕ НАРОДЕ ............всички на линия  hahaha........а ти пак много бързо си свършила а в двата часа слагаш ли пътя до там и обратно ........ newsm78........щото аз ако го сложа и няма да ми стигнат пък и обичам да разглеждам да чета етикети мммммммного thumbsup
Шанкулче и мен ме дразнеше всеки път като се върна от чужбина и те гледат едно такова осооооообено и не искат да ти говорят или избягват да говорят все едно си от друга планета ......затова и реших да не се връщам .....който от наште иска да ме види хоооооп билетчето хоооооп тук ..........ааааа ще ходя да им гледам на всички киселите физиономии еее НЕ...а ти недей унива и не оставай само на старите приятели намери и нови и ще видиш колко по добре ще се почувстваш  bouquet
Буболинке пишем заедно..........пожелавам ви приятна почивка и да си намерите най най най хубавта рокля.........в което не се и съмнявам Peace............а пък дали ще им хареса в БГ  newsm78 дано  Peace..........и на какъв език ще се справят като знам в БГ колко хора говорят английски #Crazy...само заедно трябва да излизате или с мамито  bowuu

# 190
ЗДРАСТИ БАНДА Hug
Да се включи и каръкова Laughing,то севте за нещо хубаво незнам кога ще има ooooh!.Значи станахме рано натуткахме се и званим на татито да му кажем ,че като нивга рано,рано сме готови да тръгваме. travel..Сега да званне,после нашия чак в 11 се обажда ,че имал с някъкъв англичанин  спешна работа и не можел сега да тръгне.И понеже посолството работи до 12,аз се отказах и отложих са утре Weary.Но нагласени децата ме изядоха и хайде на центрото 1swingте а аз   food010 леко казано бясна [sm ,но добре си изкарахме :lol:ilie=smile3546.gif].
Кате не се смей ,ама мин.година март ми открадхаха протмонето и опитах какво ли не,нямам никакви документи с изключение на червения паспорт,който е изтекъл от 2007г. #Crazy,не става без ходене до БГ,и аз не си ходя по същата причина и понеже всички идват тук,не виждам смисъл smile3532,но сега наближава август и ми се пътува някъде  и пак се затичах да пробвам за пореден път smile3521,че и в Кипър не ми се седи,то освен на хотел няма почти никакво друго разнообразие #Silly.Казаха ми с черв. паспорт и 3.ма свидетели да ме препознаят можело да стане работата newsm10.
Блонди сте си взема от всичко,няма да пропусна ,че ми е гладно а тези палачинки ми  smile3503хванаха окото,кафенце двойно,че нещо не ми го удордисаха на центрото.
Милички да ви кажа че креватите на плажа бяха почти пълни  grinning039 , а и не липсваха  sport027хора в морето newsm09.То че 1 седм.е топличко но чак пък толкова не е Joy....А както казва Жабка в БГ вали  umbrella Wear Umbrella и духа направо сте са съжаление.
Винаги и аз съм скарана с пазарлъка no,по принцип го правим в събота с мъжото,че той има неща негови и обича да взима от всичко/нужно,ненужно / Twisted Evil, на мен какво ми остава 3 часа подреждане след това newsm55 smile3511,поне има в супера кафе и играчки да си починем newsm44.
Ехх хубаво поседнах ами кой сте варши newsm79 wash.хайде отивам
На всички txtloves приятен следобед

# 191
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Кати , може със всякакви плодове да го направиш.  Peace
Аз го обожавам с кайсии и праскови , но ги обелвам ,
да нямат люспата.  Grinning

Пепита , ма верно си голЕм карък , кво има да се случва все
на теб ще е.  Умирам от смях , като те чета.
Да потръгнат нещата , не все каръщина да е около теб.  Hug

# 192
ПРИМЕЖДИЯ НА КАРЪКОВА..... Twisted EvilГотвя си аз манджичка и хоп една саксия/,която се мимира 3.год.на корниза/ и пуф на главата ми,за малко да ме убие Sickдобре ,че нямаше дец,а около мен Party,но ми отиде яденето smile3511 хайде готви на ново,чисти на ново #Cussing out smile3511 smile3511 smile3511 newsm61,незнам какво да правя Praynig,моето никъде го няма  ruporuu smile3547  helpuu  Bulb,направо се побърквам с моята каръщина

# 193
Върви на църква! Peace
Момичета,не пиша много напоследък,но стягам багажи,организирам превози,проблеми с хазаите,Лъчка пак е болна-днес пускахме изследвания,защото са и подути лимфните възли,резултатите ще са готови утре....Та така.Чета ви,но нещо ми е сдухано много и за това съм по-рядка,но като си отида у дома,ще се поуспокоя и ще съм по -редовна.Ще ми е мъчно за мама и за града,все пак 19 години съм живяла тука,но явно пъпа ми е в Разград,а и нали ми е роден град.Айде до скоро и целувки на всички!  bouquet

# 194
Мирка  Hug Hug Hug Hug Hug
Дано с детенце всичко да е наред  Praynig
Всичко ще се нареди!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт