Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?

хайде включвай се да разказваш повече...

,...голяма изненада ми направи сина... незнам кога са се събудили с беба,
...а той милия ,,Добро утро ,мами, оставихте да спинкаш
стях да се разплача
,но се сдържах/дано ми правят,по-често такива изненади/ 
даже и рецепта си шмигнала да си направим допълнително
е ,моля БЛАГОДАРЯ предварително.Май взехме да се захващаме с хобито на Кипърки/УГОЯВАНЕ/
много ще е оригинално
,пък и на 1.ва страница :hahaha.И заглавието го бива
..
.
леко казано
и не ща медал, само маааалка пенсийка
... обаче Дунав нали се влива в море (Черно), следователно за никакъв дълбока провинциалност не мож`сЪ говори
... Освен това не друг, а Щраус му е посветил цял валс -"На тихия бял Дунав"

... Виж друго бих се израдвала - ако се разпиша не като "екстрасенска", ами
ама вместо масло, на дъното на тавата карамелизирам захар и върху нея редя плодовете от компота.... Другото е общо-взето същото.
... Дано да е за кратко...
и на мен това за екстрасенските нещо не ми влиза добре в ухото други неща по-биха ми се харесали 
,да видим
.... и всичко
по задачки!

. Текста звучи толкова актуално. От 1992 като съм тръгнала , още не съм се спряла. Голямо ходене по света падна, ама все повече ми се ходи

..Сега да званне,после нашия чак в 11 се обажда ,че имал с някъкъв англичанин спешна работа и не можел сега да тръгне.И понеже посолството работи до 12,аз се отказах и отложих са утре
те а аз
леко казано бясна [sm ,но добре си изкарахме :lol:ilie=smile3546.gif].
,че и в Кипър не ми се седи,то освен на хотел няма почти никакво друго разнообразие
хванаха окото,кафенце двойно,че нещо не ми го удордисаха на центрото.
, а и не липсваха
хора в морето
.То че 1 седм.е топличко но чак пък толкова не е
и духа направо сте са съжаление.
,по принцип го правим в събота с мъжото,че той има неща негови и обича да взима от всичко/нужно,ненужно /
.
.хайде отивам
,но ми отиде яденето
,незнам какво да правя
,направо се побърквам с моята каръщина