Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 858
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Добрютро  kaffeetrmker_2 да ви питам - само аз ли не мога да си отворя 9-та страница от тази тема  newsm78 вече 4-5часа  ooooh!
alximika и аз много я харесвам тази реклама  Peace Пея е на Андито когато църка, а аз заголвам гърдите.
За сокчетата и аз съм в киреча Joy от 40-тия ден. Ако Андрея ми беше първо дете - най-вероятно нямаше да е така.... Имам вече двама пораснали синове и не съжалявам за нищо относно тяхното захранване - Не боледуват, ако понастинат сами се лекуват с чесън. Хапват си и лути чушки. Педито ни спазва всички наредби и ми спомена за по-късното захранване.
Така че, мен лично трудно може някой де ме убеди...

Днес временцето е супер пак ще се митка яко  Peace ей сега ще спретнем една старозагорска среща  smile3534
Гери ще те чакаме  smile3521

Айде лек и спокоен ден на всички  Hug

# 151
Хелоу,маминки!!! Hug

Да взема и аз да скокна в тая тема,че току виж сте ме забравили...Никакво,ама никакво време нямам да пиша.И то защото сме по цял ден навън.От сутринта до вечерта.В противен случай много ревем...пак от сутринта до вечерта...А навън поне си почивам.Да можех и да полегна на някоя пейка..нямаше да е зле Mr. Green
Изобщо нямам време даже да ви чета...Отвреме навреме хвърлям по някой друг поглед,но започна ли да пиша...ааайййдееее...наддаваме боен вик...
Много ми се иска да не ви пропускам,затова, дори и рядко, пиша.Добре сме,не ни мислете...
Тия дни ще ходя да записвам лошотиите на детска кухня и за ясла...за по-нататък,че иначе няма да хванем ред.В понеделник сме на консултация и ще дам пълен отчет.
А сега ви пожелавам хубав,слънчев и усмихнат ден! Ако има мами от Пловдив,кв.Смирнески,може и да се засечем в парка Laughing Иначе всъщи няма как да ме намерите...

Цунки по гъзунка от мама и двете непослушни джуджета  bouquet Качих малко снимки в албумчето,че отдавна не съм го правила...

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Фокси, разписа се най-накрая! Hug Радвам се, че сте добре, че много ви мислим Hug

# 153
Доро утро и от нас,

времето е супер  newsm68 и мисля цял ден да сме навън  Simple Smile

foxy  Hug

geri_kkoleva не предприемай крайни мерки без да изследвате Гошко, може да се окаже, че при вас билирубина не е толкова висок

п.п. отивам да видя януарките кво се джафкат че интересно ми стана Simple Smile
Joy Joy Joy и аз вчера ги проверих по същата причина , но в тази тема нямаше нищо, а назад не ми се връщаше.

Само дава акъли как не трябвало да му давам да спи следобед, за да спяло вечер. И на въпроса от колко до колко да не му давам да спи естествено отговор не получих.  Абе много ме е яд!  Close
мъжка му работа  hahaha

# 154
Здравейте и от мен!

Времето наистина е чудничко и ние ще се поразходим след малко!

За сокчетата не мога да кажа още нищо, защото не съм наясно със захранването, но мисля другия месец да се разровя за информация. Нашата педи каза да давам сок от ябълка от началото на втория месец, но на мен ми се струва много рано и не давам.

Фокси, използвай хубавото време и не се притеснявай за форума, когато можеш драскай по два реда!  Hug
Деси, дано вече се оправите и вие! Голям сладур е Йоан!  Hug

4erveno6iika, не се ядосвай! Ще ти кажа аз как процедирам с моя мъж и съм много доволна от него- като се прибере от работа му връчвам детето и започвам да го хваля (мъжа):  "Колко си добричък! Виж как те гледа детето, то много те обича! На теб сигурно ти е мъчно за нея, защото не си я виждал цяяял ден! Ама, вие сте голяма любов двамата! Я се порадвайте един на друг, докато аз се изкъпя! Много се грижиш за нас, ти най-добрия татко!" и говоря ей такива глупости докато се събличам, а той се разтапя от кеф, че е добър баща и се старае наистина да ни угоди за всичко! С две думи действам "со кротце и со благо"!  Mr. Green

Наде, как е бебефона? Още ли си доволна? Наистина ли се вижда бебето на екрана? От къде си го купи- от магазин или интернет?  Embarassed Извинявай за тъпите въпроси!

Зъбче и аз те прибавих към моя скайп, дано нямаш нищо против!  Hug

А за всички, които искат да ме намерят на скайпа са добре дошли, а той е dideroncho!  Hug

Целувки от мен и Зари! Приятен и слънчев ден!

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 11:28 от dideroncho

# 155
  • София
Диде, докато събера материал да се включа пак във форума ще забравя да ти отговоря Simple Smile

Купихме го от магазина на Смехурко, но само защото исках да видя каква е разликата между този и онзи за 290лв и дали си струват 100-те лв.
Иначе можеш да го поръчаш и онлайн от този магазин - Смехурко /ще ти го докарат безплато/

Иначе е хубав, ползваме го всяка вечер като я сложим да си легне а ние гледаме тв. Мисля че по-полезен би бил на някой с по-голяма къща Simple Smile но той така или иначе мисля ще ни е по-полезен когато бебка малко порасне и иска да е самичка.

Не съм сигурна че си струва парите, но беше най-евтиния видео бебефон.
Ако имаш още въпроси, давай ще отговарям Simple Smile

А ако се разберем за среща, дано не забравя да го донеса и да ти го покажа

Хубав ден Simple Smile

П.П. Диде, щях на лични да ти пиша, ама то се получи доста обширно, та може и друга мама да се прояви интерес Simple Smile

# 156
  • София
Как ми се излиза навън! Времето е страхотно! Габа обаче продължава да поддържа висока температура - вече три дни и три нощи е така. Не смея да я оставя на никого. От снощи е на антибиотик, дано да подейства, че много се измъчи милата. Когато температурата й падне под 39 градуса, направо й просветва и казва, че се чувства супер - дотолкова свикна с положението.

Тази нощ ми се събираха по 10-15 минути сън на всеки час. Дани се събуждаше през час за хапване и гушкане, след което подхващах Габриела - да й премеря температурата, да й дам лекарства... и така до следващото събуждане на Дани успявах да дремна няколко минути. Съпругът ми няколко пъти се опита да се намеси, но аз така или иначе нямаше да мога да заспя спокойно, а е излишно да будуваме двамата. Изпратих го преди малко навън с мотора - времето не е за изпускане, а децата нямат нужда от двама възрастни у дома. Поне той да се забавлява днес...

Аз засега си мисля да започна да захранвам Дани, след като се върнем от море, т.е. в края на август. Тогава ще е на навършени 6 месеца. Не ми се иска да въвеждам промени в храненето му точно преди пътуването, а за по-рано ми се струва, че не е нужно. Ще видим де, има време да го мисля. Каките са от поколението "сок от втория месец".

Желая ви прекрасни разходки днес!

# 157
Наде, много ти благодаря! Най-вероятно ще си го поръчам, но първо ще го обсъдим с таткото! БЛАГОДАРЯ!  
 bouquet   bouquet   bouquet

Янита, дано Габи да се оправи бързо!  Hug

# 158
Ето ме и мен,най-сетне у дома.
С Вики изкарахме 9 дни в болницата,беше болен от пневмония миличкия.Всичко стана за 2 дни,докъто имаше малко сополки и прокашля 2-3 пъти,на следващия ден вече кашляше като възрастен.Звъннах на педиатъра,който предния ден ме увери,че е лека настинка,той ми каза че се въобразявам,но ако мн. настоявам да го заведа  в частния му кабинет в Пловдив.Издразни ме начина,по който се опита да ме отсвири и от там в болницата в Паз-к,там го прегледаха и веднага ни взеха.Докторите ми казаха,че е задръстен от хрипове и го държаха 5 дни на системи,правиха му инхалации,2 пъти му вкл. кислород и урбазон,беше страшно.Важното е ,че вече сме у нас и сме здрави,пък за престоя в болницата ще забравя.Милата душица много се измъчи добре,че няма да помни.
Сега ще си мислим за хубавото време и разходките,които ни очакват и ще си пожелаваме много здраве.

# 159
Зъбче, ще те прибавя в Скайпа си. И аз съм навита да уговорим среща с количките. Днес още не сме излизали, чаках пералнята да приключи и духваме навън.  Mr. Green

# 160
п.п. отивам да видя януарките кво се джафкат че интересно ми стана Simple Smile
Joy Joy Joy и аз вчера ги проверих по същата причина , но в тази тема нямаше нищо, а назад не ми се връщаше.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383185.270

lori_v, настръхнах докато ви четях Shocked къде я пипнахте тая гад? Милата душичка, радвам се, че сте си вкъщи.

# 161
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
брей тия ануарки се изпокарали здраво  ooooh!
Ние днес с Бетунга си направихме чудна разходка из нашето аязмо (май и повечко си поседяхме по пейчиците  Joy) , беше много хубаво  Peace Тъкмо се оплаках,че мойта кокона не спи тия дни,тя пък взе че спи цял ден днес,подозирам ,че чистия въздух в парка й се отрази така ,даже още спи  #Crazy
Червеношийке,айде през седмицата ще си направим разходка трите,а като дойде и Гери Колева и с нея ще си направим срещичка  Hug
Лори,съжалявам,това сигурно е било ужасно за малката душичка  ConfusedВажното е ,че сега сте добре  Hug
p.s.Който иска може да ми пише на скайп-а  Hug Много ще се радвам  Hug

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 18:29 от zabche

# 162
Reni от както се е родил все имаше някой болен в къщи,първо татито от грип стана пневмония,тъкмо той се оправи, дъщеря ми донесе от един рожден ден нов вирус и всички ги повтори.Аз го бях изолирала сам в стая,никой не влизаше,само аз и то с маска,но.. не помогна #Cussing out
Дано от тук на татък всички са здрави и да нямаме такива преживявания. baby_neutral

# 163
Мараба  Hug

Лори, много страшно  е това, което си преживяла  Hug Дано всичко остане в миналото  Praynig Много сериозни лекарства са включили лекарите  Sad

На Руси му биха Пентаксима и аз доста му треперя в момента, че докито каза да се опитам поне десетина дни да гледам да го опазя  Praynig  

За захранването, много бях разкъсана при захранването на големия ми син. Педито ме съветвваше да давам сокче, аз четях други работи за късното захранване. В крайна сметка сокчето засили рефлукса на Дарко и аз спрях окончателно с опитите. После обаче го захраних на 5-тия месец с каша, защото се надявах да не повръща толкова от по-гъстата храна,  пък и той определено проявяваше любопитство за друга храна, прие я с апетит и така. Та сега ще отложа захранването пък да видим докога. Иначе аз съм захранена по старата схема и съм с железен стомах, много дечица около мен пиеха сокчета на втория месец и кока кола на една годинка, пък сега са здрави и прави, без алерги (слава Богу), така че, наистина е въпрос на личен избор, пък и самото дете си показва Wink

# 164
  • София
Лори, страшно е било при вас! Добре, че дребосъчето се е оправило, но ти какво с преживяла....

Аз силно се надявам да опазим Дани. Стараем се двамата с Габа да са все в различни стаи, но тя го гушкаше много часове преди да вдигне температура, когато вече е била вирусоносител, а и все пак живеем в една къща и с баща им ги обгрижваме и двамата....

Общи условия

Активация на акаунт