Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 856
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
  • пак там
Мила е осмаче и се прибавя към възрастта й в момента толкова, с колкото е избързала и тогава се захранва.

Това важи ли за планираното секцио? Тоест както Енчо е роден 3 седмици преди термина, на колко трябва да го захраня?

# 136
Лукрециана- брой ни и нас. Laughing Няма да сме конкуренция на момата на Виви, ще си чакаме на лято момъците на Рисчето, Писчето, Яна и Гери, пък дано не ги минем дотогава по килограми. Embarassed
По въпроса за захранването... Почна се, и аз си знаех, че ще се стигне до тук. Аз първият път започнах със сок от втория месец, давах точно 3 дни, след което Калина се изрина и педиатърката каза, че ще захранваме късно. И си чуках главата тогава, че бях чела, бяха ме съветвали, а не се доверих нито на момичетата, нито на прочетеното, нито на собственият си инстинкт. И на педиатърката ме беше яд, нищо, че много я харесвах и се разбирахме, че не ме информира, че схемите на захранване са 2 (защото педиатъра е този, от когото трябва да го научиш) и за плюсовете и минусите и на двете. В крайна сметка продължих със захранването в началото на 6 месец с оризова каша. Сега, педиатърката не е повдигнала въпроса за сокчетата, но и да го повдигне не бих започнала от втория месец и не със сокове. Наистина всеки сам решава и трябва да сме толерантни. Но и всеки трябва да е добре информиран преди да направи избора си, и сам да търси информация.
Айде, лягам си и аз, че ще ставам пак след някой час. Mr. Green

# 137
  • пак там
Да бе! Ще ни минете по килограми на кукуво лято! Mr. Green Ако Енчо продължи да си хапва така стабилно, както си хапна днес (малии, къде го събра това дете, не ми е ясно  Shocked ), никой не може да ни стигне  Mr. Green

# 138
Има ли будни? Аз съм ядосана на малчо, защото не ще да спи и повърна поне 5 пъти на най-новото си гащеризонче. В резултат на това го преобличах посред нощ, а баща му през това време се обръща на другата страна и си спи. Хич не му пука. Вашите мъже такива ли са? Моят изобщо не може да приспи бебето, а не се и опитва! Само дава акъли как не трябвало да му давам да спи следобед, за да спяло вечер. И на въпроса от колко до колко да не му давам да спи естествено отговор не получих.  Абе много ме е яд!  Close

# 139
  • Стара Загора
Има,има  Joy
Не се ядосвай,всички мъже са такива  #Cussing out

# 140
Оооо, поне не сме сами! Надявах се да се появиш zabche  Hug . Как е твоята красавица? Заведе ли я на аязмото вчера? Аз в яда си забравих да се похваля, че ние вчера си направихме разходка с бебче до Асеновград. Времето беше перфектно. Бяхме взели количката, но монтирахме на нея направо столчето за кола, за да не носим и коша за новородено. Криско поплака малко от колики, но иначе беше доволен. Поджиткахме по центъра на града, разходихме се покрай реката, хапнахме и накрая тати ни купи магнитче-сувенир с изглед от Аеновград за хладилника  Wink.

# 141
  • Стара Загора
Не не можах,нямах съмишленици и не ми се ходеше сама.Бяхме в градската градина и после на градинката на 5-то .Хранихме се навън,беше супер.Бяхме се събрали доста майчета с деца и един лаф му дръпнахме .МОмата хич не ще да спи през деня вече ,ужас,нищо не мога да свърша  Crazy.Дремва в количката за половин час и окорва ей такива очи  Shocked

# 142
И нашето момче е така. Вече определено си будува повече през деня и търси внимание. А аз много му се радвам, защото като му говоря едно глезено и той редовно ми се усмихва  Party . Момъка заспа. Хайде лека и до скоро!   Hug

# 143
  • София
В резултат на това го преобличах посред нощ, а баща му през това време се обръща на другата страна и си спи. Хич не му пука. Вашите мъже такива ли са? Моят изобщо не може да приспи бебето, а не се и опитва!

smile3521

# 144
Опа, старозагорския отбор е на терена  Joy  cheers
Искам среща, с тумбаците неможахме да се организираме, ама сега с  1stroller му мяза Thinking

# 145
ехооо чуваш ли,тук съм,ГЛАДНА СЪМ ГЛАДНА СЪМ.много ми харесва тая реклама за супичките,ще се побъркам с този мой апетит.аз съм със сандвича в ръка и 1 купа чипс от кой е бирата??? Laughing
моля да отбележа и софиянки сме на линия smile3521
алхимика и 0 гостиаз вече сама си говоря Crazy Joy

# 146
  • София
аз идвам за почистването след купона  Peace
Нашето дуденце вчера не го къпахме и сега си нося последствията с ранен глад... Дали ще иска да поспи още  newsm78

Абе вие в тая Стара Загира каква вода пиете???Как пък все вие сте по нощите тук Simple Smile

Деси, гадно е за кърменето, но важното е Йоан да е здрав.

аз мислех да не коментирам, че аз самата не знам какво да правя, но само да ви кажа - една приятелка с второо си детенце искаше да са изцало на кърма /то сега е на 7 месеца/, тя е твърд привърженик на кърменето на поискване и т.н. Малката в момента е 9 кг, т.е. двойно откакто се роди
Та тя хич не искаше нищо да дава, но беба сама си показала, че иска и друго от 4я ли от 3я ли месец беше. Но тя не е давала сокчета, а пюренца - от сливи, от круши... такива разни

Хайде до по-късно   bouquet
Хубав уикенд ви пожелавам  bouquet

п.п. отивам да видя януарките кво се джафкат че интересно ми стана Simple Smile

# 147
  • Стара Загора
Дубрютру  Hug
Бетунга,Червеношийка моят скайп е vmincheva12 ,хайде да се уговаряма за разходка  Peace

# 148
Добро утро   Nature Sunny

Днес ще има разходки пак, слънцето от сега пекна Simple Smile
Ох, Деси, като прочетох поста ти се попритесних - ние сме още жълти, като гледам не минавам, давам му глюкоза, въпреки че доста се дави от шишето, защото гълта бързо, а тя е по-течна от млякото и се задавя  ooooh!, извеждам го на слънце, но резултат никакъв, така че ми се струва, че може и да е от кърмата  Cry Но ще изчакаме 1 седмица и ще видим.

Момичета, живот и здраве юни месец сигурно 2-3 седмици ще сме в Стара Загора, така че аз ще се включа към вашето отборче  Peace вече нямам търпение  Laughing

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Рися, не, става дума само за нас с Тони. Нашите деца са много преди термин, а твоето е родено навреме. Не се притеснявай Hug
Моето дете ме изуми нощес - яде снощи на всеки час и накрая в 11 и нещо заспа и тази сутрин в 7 без 20 стана да яде Mr. Green Много го обичам така Laughing
Зъбче, сега те аднах на скайпа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт