Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 825
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
Честита 2-ра месечинка на Танюшката  newsm51 да е жива, здрава и да слушка много мама и тати!
 alximika  lalalala пак вкара лаф  newsm10

# 181
А от дискотеката ще ги чакаме като станат на 14, а на 18 ще висим пред Скайпа( версия 2027-ма) и ще чакаме да се върнат от лекции по американскато часово време Mr. Green
 Ох мами ние от вчера сме на инхалации и инжекции урбазон, но засега поне сме извън болницата. Каката изкара вируса много трудно.Сега е бебо , а усещам , че и аз започвам ooooh! Ако има начин да го пресека, казвайте, че голям зор ще видим.
 А времето е чудесно и много ме е яд , че сме толкова болнички. Добре , че тепърва започва хубавия сезон.
 Айде много да сте здравички и вие и бебоците и каките и батковците.....пък и татковците Mr. Green Че нали някой трябва да печели мангите.
 П.С. Май Безсъниците в Стара Загора са свършили най-сетне Shocked

# 182
  • София
lukrecciana, няма такава сладурска снимка с котката! Мале, колко сте големи всички...

Опааа, пропуснала съм Л-то!

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 20:52 от autumnsphere

# 183
  • Стара Загора
Дубрютру  Mr. Green
Бетунга,оказа се че с Червеношийка сме комшийки,живеем блок срещу блоки можем да ми махаме от терасите и така да си пием кафето  newsm44
Алхимика ,горкият ти мъж  hahaha Joy
Ама аз забравих,честита месечинка и на другите бебета дето днес имат месечинки,а те хич не са малко   bouquet

# 184
ох ама вярно че на 05.02 си мислехме че може да се бие бебевалежа на 30.01 doh
честита 2 месечинка на всички бебоци които днес празнуват,да са живи,здрави и много да слушкат!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525

# 185
ОБЯВА:
Красив ерген-млад( 2 мес,58см,5.5кг), финансово независим(със собствена кошара).
и кабриолет 4х4( синьо и жълто)Със задълбочени интереси в областта на млекопроизводсвото, търси: госпожици с цел сериозна връзка и разходки всеки ден.
 Среща в морската.
Ще ме познаете по черната чанта на шофьорката, която виси от кабриото. или да си сложа червен карамфил в бутониерата:)
 Набирам млади господа за основаване клуб млад моряк- среща пак там.

Нямаш грижи там сме  newsm10 Само кажи по кое време ходиш да се засичаме newsm47
Няма да е днес обаче защото нашата буба днес ще ходи на първия си пикник сред природата   grinning039 а мама ще обърне някоя хладна  beer  newsm08
Но в понеделник ако има   Nature Sunny сме на линия

# 186
Добро утро  bouquet

Честита месечинка на всички бебоци родени на 05.02 да са живи и здрави, да слушкат, да папкат и да спинкат Laughing

Моята мома вече се буди по веднъж нощем. Вчера се събуди чак в 4 сутринта, цокна и заспа, а тази нощ в 1.30, пак цокна и заспа Laughing сега още спи Sunglasses но пък баткото... ох побърква ме, тича насам-натам и прави беля след беля Tired

# 187
Я да спретна аз един обяд да не стоим гладни,пък после излизаме на разходка!
Айде да ви е сладко!

# 188
Бяхме пред блока, каката да побяга, измори се и заспа. А Габи спи от 8ч., вече 5 часа- проспа си вторатата месечинка  Joy.  Но това и е най-дълбокия сън за деня- до обяд спи и нищо не чува.Много е хубаво като излизаме и като прекарваме времето в парка. Вчера си забеляза ръката, свила я в юрмук и очите и се събрали,много ми беше смешна.
За занхранване- ще е след 6,7-я месец(че е най-лесно на цицката  Mr. Green). Ники я бях захранила на 5 и половина. Малко снимки- цък

Честити месечинки и на другите сладки бебоци.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 13:11 от Qnush

# 189
  • Sofia
Здравейте и от нас Simple Smile

Честити месечинки на всички сладурковци днес!!! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!   bouquet

Нямахме нет 2 дни и много ми липсвахте!
Атмосферче, спря ли да ви хърка нослето? Нашето продължава с пълна сила и не знам вече какво да правя Sad По цяла нощ съм дежурна по сополки и по млечен бар. Хапваме си на 3 часа и ушите ни плющят... Коликите и при нас нещо се позасилиха последните дни, явно има някакъв цикъл, таман се бях зарадвала, че вече са слаби и се надявах да изчезват... Thinking Ама ще чакаме!

За захранването да си призная даже и не съм го мислила още... newsm78 Сега, като се повдигна въпроса си дадох сметка, че съм много боса по темата и трябва да почета малко... Ама някак си се бях настроила, че има време и че щом имам кърма ще го мисля по-натам.
Иначе аз твърдо вярвам, че няма никога да се изпокараме за такива неща (а и за други де) и че през толкова много минахме досега и толкова сме се подкрепяли и сме се мислили една друга, че няма начин да се развали това приятелство (защото аз наистина ви чувствам като приятелки, нищо че не сме си виждали очите с някои от вас Hug) с неща, които всеки сам ще реши по най-добрия за себе си начин. Всички сме големи, мислещи хора и ще изберем едно от двете и пак ще си отгледаме децата Wink
Иначе приемем всякакви съвети и за едното и другото и най-вече споделен опит, пък ще го измислим някак новите майки  Peace

За срещата съм много ЗА! Ще се добера до южния парк с трамвая, даже и пеша мога, ама по много мръсни улици се минава така...

И последно да ви питам - притеснявам се, че във вторник трябва да ни слагат ваксината, а нослето е със сополки... Смятате ли, че е проблем? Доки твърди, че не пречи, ама на мен така ми е свито с тия ваксини... Cry

А, и последно последно - в нашата аптека предлагат следната услуга - заделят 3 флакона ваксина от една партида, пишат името на детето и всеки месец майката си купува следващото флаконче. Така хем не се купуват наведнъж, хем са от една партида (нали така било по-добре).
Аптеката е на ъгъла на Скобелев и Лайош Кошут. Ако имате интерес, заповядайте!  Hug

Цунки и до след разходката! Hug

# 190
  • пак там
Коте, за ваксината - ние също си похъркваме от сополки, но са доста малко. И въпреки всичко педи не се нае да прави ваксината, въпреки че и тя, и аз сме сигурни почти на сто процента, че е от сухия въздух... де да знам, отложиха ни с една седмица, пък ще видим във вторник какво ще каже...

# 191
Честити месечинки на рождениците и специално за малката Таня на Зъбче, че тя ми е хем градска, хем съседка, а се оказа, че и в едно училище сме учили с мама Зъбче  Laughing. От коктейлите ми се ще да гаврътна няколко Embarassed  ,че не съм близвала подобно нещо от една година почти.
Януш, много сладки снимки!  Hug
Коте, според мен е по-добре да изчакате с поставянето на ваксината докато бебчо оздравее. Няколко дни не са фатални изобщо, но за това пък е много важно здравословното състояние на бебето.Когато е болен може ваксината да му се отрази зле или да не получи имунитет.Аз лично не бих рискувала, но вие с педиатърката ще решите.

# 192
добър ден пак от нас за втори път Laughing
ние сега си идваме от погачата с приятелките.мина страхотно но аз съм смазана,реших днес да се наконтя и бях на токчета pletkaи сега не си усещам крачетата,ама пуста суета.ох така искам да кача снимки ама ще изчакам милото че аз не мога Embarassedполучихме толкова много подаръци че цялото и порт бебе е в дрехи и не мога да го закопчая #Crazyпък и добър общ сбор с вчерашната погача от към паричките имаме че мисля голям пазар да падне Party

ЗА среща може да я направим в южния парк,ако на всички горе долу ви е удобно, то няма как на всички да ни е ок.тея дето сме с коли може и да дойдем  по далече. Winkтака че да почнем да мислим ден и място викам аз  Grinning

# 193
Коте, нашето педи каза, че трябва да минат 10 дена след оздравяването, за да се сложи ваксина. Иначе може да се разболее. Нас ни отложиха за втори път.
Днес времето е разкошно, ходихме на Делфинариума с приятели. Калина си игра с детето им, Ралица спа, а мама и тате седнаха като бели хора и изпиха по едно кафе. Сега чакаме кумовете на гости. Детето спа, така че успях да приготвя салатите, а основното се готви само в момента.
Аз съм за да се видим в понеделник, но съм и с каката- реших да я задържа още една седмица да укрепне.

# 194
Здравейте,
днес се размазах от разходки - от 10 до 4 часа в парка. Но малката въобще не поиска да заспи навън, то не беше рев, не беше кърмене, носене и накрая като се прибрахме и се напапкахме спи като къпана от 5 часа. Започвам да се притеснявам,че вече не иска да спи навън - а на мен в това време хич не ми се седи вкъщи StopНаправо се чудя какво става?

Сутринта как ме уплаших- храних я в 4 часа и после в 6.30 и след това я взех при мен и понеже нещо ми се плезеше и реших да й сложа бибата и как повърна това дете -  на фонтан и цялата стана във кърма -до челото и чак по косата - толкова се изплаших, а сигурно и тя, защото имаше и по очите - абе изкарах си акъла, а милото ми се кара,че съм я прехранила и затова. Е нали, кърмените бебета не могат да се прехранят? Някой сблъскал ли се е с подобно повръщане,че много ме притесни?

Общи условия

Активация на акаунт