да е жива, здрава и да слушка много мама и тати!alximika
пак вкара лаф
Ако има начин да го пресека, казвайте, че голям зор ще видим.
Само кажи по кое време ходиш да се засичаме 
а мама ще обърне някоя хладна
сме на линия 
но пък баткото... ох побърква ме, тича насам-натам и прави беля след беля
. Но това и е най-дълбокия сън за деня- до обяд спи и нищо не чува.Много е хубаво като излизаме и като прекарваме времето в парка. Вчера си забеляза ръката, свила я в юрмук и очите и се събрали,много ми беше смешна. 

По цяла нощ съм дежурна по сополки и по млечен бар. Хапваме си на 3 часа и ушите ни плющят... Коликите и при нас нещо се позасилиха последните дни, явно има някакъв цикъл, таман се бях зарадвала, че вече са слаби и се надявах да изчезват...
Ама ще чакаме!
Сега, като се повдигна въпроса си дадох сметка, че съм много боса по темата и трябва да почета малко... Ама някак си се бях настроила, че има време и че щом имам кърма ще го мисля по-натам.
) с неща, които всеки сам ще реши по най-добрия за себе си начин. Всички сме големи, мислещи хора и ще изберем едно от двете и пак ще си отгледаме децата 

и сега не си усещам крачетата,ама пуста суета.ох така искам да кача снимки ама ще изчакам милото че аз не мога
пък и добър общ сбор с вчерашната погача от към паричките имаме че мисля голям пазар да падне 
така че да почнем да мислим ден и място викам аз
Направо се чудя какво става?Препоръчани теми