Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 825
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас! Отдавна не съм се включвала, но няма нищо ново при нас!
Аз също съм навита за срещичка - където кажете - ще се опитам да се дотътря до там с метрото и пеша. А освен това към сряда мисля да отида до службата ми и след това да изчакам татито да свърши работа в Южния парк, така че приемам уговорки за кафета, кърмене и разходки Joy hahaha
Честити месечинки на всички сладки бебоци, на които не съм честитила напоследък!
За захранването - за сега не мисля да давам сокче, защото Краси хич не се погажда с корема си, много се гърчи, плаче от болка, а и гадните колики са все още налице. А относно пюретата - не съм мислила кога ще ги давам, но съм решила първо да са зеленчуковите.

# 196
Дорабела, при нас се случи същото 3-4 пъти! Незнам дали е притеснително, но и аз много се плаша! Мисля, че е от преяждане или често кърмене  newsm78 , но нека се включат по-компетентни мами!

Пате и мен ме пиши за метрото и после пеша! Освен, ако не ни закара тати, но той вечно е на работа, та най-вероятно е да се боря сама по градския транспорт и софийските улици!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи и здрави!

# 197
  • Sofia
Само да кажа, че се чух с Весето (Hetera) - добре са, но малкия въобще не искал да спи през деня и тя няма никакво време за сектичката. Каза, че от утре е решила да чете и пише вече и че за срещичката е навита и ще дойде Simple Smile

Маринче, нашия така повръщаше през нощта, та чак и през нослето изкарваше. Започнах да го махам вече като пусне гърдата сам и да не го каня повече (защото преди това го мъчех още да суче и като придремеше го дохранвах, т.е. прехранвах  Rolling Eyes)Сега няма проблеми! Оказа се май, че се прехранват и кърмените бебета Wink Сега суче по 10, максимум 15 мин. и хайде стига толкова! Само вечер зарежда по повечко, ама и спинка по-дълго. Пълни си памперсите, така че явно му стига, а и предпочитам след 2 часа пак да му дам, отколкото така да връща през нослето Sad Пробвай така, мился че няма нищо притеснително! Hug

# 198
  • в гората
 Уфф момичета, и аз нямах интернет два дена и щях да полудея  ooooh!.
 Да не забравя: Честита втора месечинка на бебоците, които днес празнуват!!!  bouquet

Гледам, че си говорите за срещичка  Mr. Green, и на мен ми се идва  Rolling Eyes.Даже мога да се включа в групата на мамите които пътуват с метрото, да направим една разходка от ЦУМ до Южния парк  Thinking.

# 199
и аз вчера питах за повръщането на фонтан,и днес я храня по следния начин суче 2-3мин и я прекъсвам после пак давам,незнам дали е правилно но поне не се дави и не повръща.ако Яна се включи и прочете много ще се радвам да даде съвет.
ДИДЕРОНЧО ти къде живееш?и мен ме устройва метрото.можем да се подберем по спирки от там до сердика цялата витошка пеша и сме в южния???куцо пате и ти с метрото,май и писчето и е удобно с влакчето.айде казваййте деня много искам да се запозная с вас Hug

# 200
м@м@ заедно сме писали Laughing

# 201
alximika, живея в Люлин 8 зад Билата, близо съм до метростанция Люлин! Ти беше питала за мами близо до Западен парк, но на мен не ми е много близо. Трябва да се кача на тролея или метрото или да ходя пеша около 30-40 мин.  Rolling Eyes Но ако се съберем няколко мамчета за Западен парк, ще идвам всеки ден до там на разходки и мохабет. Тъкмо ще отслабна!  Laughing

Аз предлагам срещата в Южния парк да се състои на 11-12.04.09 г или 25-26.04.09 г, т.е преди или след Великден в събота или неделя! Ако някой има други предложения или не го устройва датата, да каже, няма проблем! А и трябва да следим прогнозата, за да е хубаво временцето!  Peace

Радвам се, че Весето и малкия са добре!  Hug

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 00:00 от dideroncho

# 202
Здравейте мамета

Ние днес бая си метлосвахме из варненските улици ... и мерихме алеите из морската! Беше пълно с мами и бебета и аз през цялото време се оглеждах за познати лица ама уви ... Варненски мами и ние трябва да помислим за среща с бебките

Айде лека за сега  Hug

# 203
Да се запиша в темата... Embarassed  защото от одавна не съм писала..

Малко инфо за нас с малкия Дани - той все още е само и изключително на кърма.  Не съм му давала ни вода, нито мисля сокчета да му давам - само ще му провокирам коликите , а сега почти не ги усетихме вкъщи.
След седмица ще слагаме първата ваксина ПЕНТАКСИМ, ако сме здравички - пу, пу
Каката е много щастлива, но май-още го въсприема като кукла, мо иначе е по уверена в гушенето му, даже има мерак и памперса да му сменя...

Сега ще се върна да ви прочета по назад  Blush  и се надявам по често да имам възможност да влизам...

# 204
на мен лично ми е все тая дали ще е на 11-12 или 25-26. Sunglassesчукваме една среща на банката на изхода на метрото(станция сердика)и от там на поход до парка.в парка слагаме на количките табели на които може да напишем "сектата на февруарките"като на летището и ще се намерим с останалите Joy

# 205
  • Стара Загора
mother-of-pearlS ,леле това ти ли си  #Crazy Добре дошла  bouquetДа пишеш по-често ей  Hug
Бетунга,как сте?  Joy
охо и bibi  е тук  Joy

# 206
Добро утро   bouquet
zabche аз реших, че съм съма и е много рано още, затова не писах.
Дребна като папа снощи към 2ч. се събуди чак сега, гуга на играчките в кошарата.

# 207
Добро утро! Бетунга, май само ние с теб сме ранобудни днес!

# 208
 Добро утро. Ние днес за последно сме на инхалации, но изтръгнах от доки разрешение за разходка, така че към 12 ч ще бъдем пред летния театър с Ичко.Ако има варненки в тази посока- чакаме ви.Simple Smile)

# 209
  • Стара Загора
Добро утро! Бетунга, май само ние с теб сме ранобудни днес!
Ааааа не сте ,не сте  hahaha
Малкта ме събуди в 6 да яде ,докато й направя манджата и хоп заспа пак и аз какво да правя и аз легнах ,обаче след 40 мин хоп реев ,глаааааад мори детето и ядохме,сега се опитва да заспи в шезлонга и само си търка очичките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт