Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 827
  • 316
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Мараба  Laughing
Бяхме на док ,момата е станала 5200 ,т.е.качили сме 820 гр.,57 см  Peace и не гъкна докато й биха пентаксима.Някой питаше за Превнара -ще я слагам,но след 6 м.  Peace

# 301
desi06, какви са тези противозачатъчни, съвместими с кърменето? Сподели, моля те! И трябва ли да ти е възстановен цикъла, за да се пият?

# 302
ммм luvbedи при мен е мираж ама щото ме е шубе а мъжа ми  smile3508тас ме е страх да не ме повреди от толкова зор Laughing
и ние бяхме при доки и сме на бактробан Sadбиха ни и противохепатитната но се държахме геройски.
АТМОСФЕРЧЕ,КОТЕ вие как мажете с бактробана???че толкова се бях ошашкала че нищо не чувах какво ми говори докито Embarassed
мерси и извиниавайте че ви тормозия с мойте питанки Hug

# 303
Мараба  Wink
Нашият хранителен режим пък е извън контрол напоследък. Нощем е през 3 часа, но през деня е абсолютно неравномерно. Сутрин до обяд през час, час и половина. После прави пауза от 3-4 часа и следобеда до вечерта пак начесто  Rolling Eyes Руси също се кара на моите цици доста и аз вече се паникьосвам стига ли му на  туй детенце малко  Confused Определено не го чувам винаги да гълта така, както от препълнената  сутрешна цица. Дори понякога дърпа, но не чувам къх-къх  Outta Joint това означава ли, че нищо не яде, а ме ползва за бибберон?

# 304
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИТО75! Да си жива и здрава, много любов, щастие и сбъднати мечти!
 newsm59   party023   bigdance2

Ще се включа по-късно, че не съм чета няколко странички. Племенника на мъжа ми е у нас /на 1 година и 2 месеца/ и е пълна лудница! Сега разбирам мамите с малко по-големи деца!  Laughing

# 305
iaae  доктора ми ги изписа и ми каза че са съвместими с кърменето,пият се 28 хапчета и без пауза следващите 28 и така..докато кърмя Grinning
хапчетата са   http://www.ratgeber-pille.net/pille-cerazette.html мисля че не са немски newsm78 не трябва цикъла ад е възтановен..но ако е не пречи Grinning

# 306
Момичета едно въпросче..чета че повечето от вас ще ходят на море с бебоците..ние мислим да отидем сами Winkта въпроса ми е ако тогава спра кърменето за 10 дни ще мога ли след това да започна пак да кърмя..или бебко ще се отучи newsm78

Ох, това изобщо не ти го препоръчвам. Трябва постоянно да се изцеждаш, но дори да го правиш пак ще ти намалее кърмата, щото помпата не е толкова добър стимулатор, колкото бебето. А то колко ще е голямо, когато тръгнете? Защото голяма част от кърмените бебета не искат да ядат от шише и как ще се храни ако теб те няма? Може и да свикне, но ще се изтормози милото човече.

# 307
Момичета едно въпросче..чета че повечето от вас ще ходят на море с бебоците..ние мислим да отидем сами Winkта въпроса ми е ако тогава спра кърменето за 10 дни ще мога ли след това да започна пак да кърмя..или бебко ще се отучи newsm78

Ох, това изобщо не ти го препоръчвам. Трябва постоянно да се изцеждаш, но дори да го правиш пак ще ти намалее кърмата, щото помпата не е толкова добър стимулатор, колкото бебето. А то колко ще е голямо, когато тръгнете? Защото голяма част от кърмените бебета не искат да ядат от шише и как ще се храни ако теб те няма? Може и да свикне, но ще се изтормози милото човече.
Рени,мислим това да е когато бебко е на 6 или 7 месеца но до тогава мисля че ще може да пие и от шише.Сигурно е трудно да се цедя ..а бебко да страда без мен,та затова и бебко сигурно ще е с нас  Winkама то много време има до тогава Peace

# 308
Eй момичета какво правите, хайде на гимнастиката  luvbed
Аз доста често взех да практикувам, но пусто продължава да си боли  Confused

Добре, че открихме

Върши чудесна работа  Simple Smile

# 309
  • София
Здравейте, мами Simple Smile

И аз да се разпиша за днес, ние преди малко се върнахме от разходка и папкахме и сега плачем за още, а детето е на АМ и изяде 150 мл с пет лъжици, стават към 180 някъде, няма да му дам повече, пускам сешоара, ама прасчо е станал Simple Smile)

Видяхме се и с Весито днес, бебчо Ники е голям сладур, супер Simple Smile) Ние решихме, че можем и пеш да дойдем до Южния парк през седмицата, така че давайте да се организираме, Толо, поне с теб да се видим, ако другите мами не могат през седмицата и Маринчето, а събота и неделя пак ще си направим срещичка Simple Smile

А за кекса, хехе, ние с татито също се отчетохме веднъж и половина вече, а половина защото дребсън се уби да реве в другата стая и...абе майчински инстинкт, какво да се прави, та нещо не се получиха нещата Wink Ама продължаваме в същия дух, аз нали се бях наплашила от вече опиталите, че много боли и пробвахме направо с кремче, някаква италианска марка беше, купила съм си го още преди да забременея, та нямахме нужда от специални подготовки, та с кремчето е супер, наистина, даже повече от преди ми хареса  Blush

# 310
dessi06, благодаря за отговора!

# 311
Момичета,вижте на какво попаднах в Стандарта

Пудра убива бебета

Китай е известен с опасните продукти, които произвежда, но този път в центъра на скандал с отровна бебешка пудра е германска компания, пише сп. "Шпигел". Става дума за пудрата Nuk на фирма "Mapa", която е иззета от китайския пазар заради опасения, че съдържа азбест, който предизвиква рак. Продукти на фирмата се продават и на българския пазар.
Препоръките са дошли от санитарните служби на Южна Корея, които тествали 30 вида бебешки пудри на различни производители и в 12 от тях откриват азбест. Нишките на азбеста са особено опасни, когато се вдишват. Те могат да повредят дробовете и да предизвикат рак. Сред тези продукти е и пудрата Nuk на фирма "Мара", която китайските власти спират от продажба. Говорител на китайската фирма, която внася продуктите на фирма "Mapa", е потвърдил спирането, но е отказал да коментира подозрението за съдържание на азбест. За сп. "Шпигел" говорител на фирмата в Германия съобщи, че ако трябва ще бъде използвана алтернативна рецептура, но и при старата не били известни досега оплаквания. Пудрата за китайския пазар се изработвала от фирма в Южна Корея, на която "Mapa" e дала лиценз. Германската фирма "Mapа" от 1973 г. е част от френската група Hutchinson, водещ концерн в каучуковата и синтетичната индустрия. В българското здравно министерство не е постъпило предупреждение за опасна пудра по евросистемата за бързо оповестяване РАПЕКС

# 312
  • София
Иве и ние сме пуснали сешоара ама пак си проплакваме от време на време. И аз да кажа същото за бебо Стаси - душица и половина!!! И като моя Никола пред чужди хора е много възпитан,а сега ядосва майка си  Laughing

Хайде наистина да се организираме за среща в южния парк,днес ми беше толкова приятно с теб Иве,че трябва да се виждаме по-често,а колкото повече, толкова по-весело!!!

За секса при нас вече всичко е ОК!

И според мен кърменето не трябва да се спира, може и да пропуснем една година морето,няма да е фатално!

Галя, и ние сме без режим,ту на 2 часа, ту прави пауза от по 6.

# 313
  • София
Еххх, мерси, Веси, в подкрепа на това за ядосването да кажа, че сега тъкмо спрях сешоара да чуя новините, а и беше дълбоко заспал уж, ама веднага се разплака  ooooh!

На мен също ми беше много приятно и ще се радвам да се виждаме и по-честичко, който има възможност за Южния парк да се включва и да предлага ден и час направо и да се организираме по-бързо, че това хубаво време не е за изпускане Simple Smile)))

# 314
Иве,Весе,само казвате кога ви се идва и се разбираме нещо конкретно!Аз всяка сутрин влизам в сектата,така че ще се разберем!

Ние пък днес се разхождахме с Марина(Дорабела) в парка!

Общи условия

Активация на акаунт