Няма шега, няма измама - ФЕВРУАРЧЕТО е радостта на мама

• 12 820
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
Хайде едно добро утро и от нас с Пламена!
Сервирам закуската

Момата се излюпи в 7ч., хапна сладко и пак заспа, та мама да има време и тя да закуси  Mr. Green
Да ви кажа и при нас се опитаха да се завърнат коликите и то защото спрях Биогайа-та. Ами прецених, че вече няма нужда, но ....... сега пак й давам, но вече само следобед, като усетя, че й къркори коремчето.

Не мислех да се включвам по темата със захранването, но от всичко, което се коментираше тия дни не разбрах 2 неща. Всички говорят за минусите на ранното захранване и за плюсовете на късното - незрялото бебешко стомахче. А има ли плюсове ранното захранване и минуси - късното?!? Ако някой е вещ по темата, или поне е чел нещо нека да сподели.

Имам и едно въпросче - вредни ли са индийските ароматни пръчки за бебето? С милото преди си палехме доста, но по време на бременността някои по-силни аромати ме дразнеха и спряхме да палим. Обаче докато ги палехме редовно забелязахме, че хлебарките изчезнаха - явно ги дразни миризмата, та затова питам дали можем да ги палим пак, защото като се стопли още малко очаквам нашествие на мръсните гадини. А за други препарати срещу хлебарки не ми се мисли, първо, че са ужасно смрадливи и вредни, а и не вършат никаква работа. Confused

Хайде, стига съм се оливала, весел и слънчев ден!

# 271
  • Бургас
Мартеничка, как така ви я препоръча доки? На нас даже ни каза, че можело да си сложим държавната ваксинка, добре, че и обясних, че това дете за нас значи много и държа да й купя Пентаксим-а. За какво е тоя Инфанрикс?

# 272
Аutumnsphere, аз се опитвам да храня на 3 ч (6, 9, 12 и т.н.) но реално се получават 2 ч, защото самото му ядене продължава 40-50 мин, а сега иска да яде 1 ч след като е ял  Shocked, че затова се притенявам де  ooooh!

Мартеничка, добре дошла   bouquet Как го правите това с 4 часово ядене, нашият ще откачи  Whistling Миналата седмица помагаха разходките, но от няколко дни не става - след 30 мин започва да реве  Rolling Eyes

Тук времето е мрачно и май няма да се излиза  Sad

# 273
РЕД, доки ни е лична приятелка и ние безусловно й вярваме. Та нейното мнение е, че тази ваксина е ефективна, съвременна и най-важното без странични реакции (наистина при нас е така!). За мен беше плюс, че не се бие в гърба като държавната ваксина ДТК (знам, че е доста болезнена), а в крачето. Дара почти не плачка и веднага забрави, че са я боцкали. Приемът е пак 3 пъти. Ето я листовката: http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%80%D0%B8% … dukt30006809.html
 Между другото ние я купихме за 28лв.  Peace

Гери Колева, благодаря за посрещането  Hug
 Ами ние се храним с АМ и сигурно затова нямаме проблеми с 4 часовото хранене. Хилендара е голяма лакомия, но режима тя сама си го установи.  Heart Eyes

# 274
Ред, за кой родител детето му не значи много?! Laughing
Надявам се да не се превърне в поредният спор, но... Момичета не ви ли е страх да слагате допълнителни ваксини? Когато каката беше бебе, бях чела за някаква комбинирана ваксина менингит и незнам си какво. Попитах педиатърката и тя каза, че имунизационният календар в България е достатъчно натоварен, че всяка ваксина натоварва имунната система и че има болести, които от години не се срещат, а въпреки това са включени в имунизационния календар. Не ме разбирайте погрешно- аз също слагам ваксини.
Гери, изпращаме малко варненско слънце към Добрич- скоро и там ще пекне. Laughing
И ние се храним на 3-4 часа. На поискване е, но горе-долу през толкова си иска. Имаме голяма нощна пауза- от 12 до 6. На всичкото отгоре суче по 5 минути на гърда. Каката ядеше през 2 часа, нощното хранене го отказа чак на година и половина, стоеше по половин час на всяка гърда и наддаваше минимума. Представям си Ралица какво слонче щеше да е, ако яде по толкова. Rolling Eyes

# 275
Хелоу  Peace

Миа мерсаж за закусчицата, че и при това на открито  Hug
Мартеничка добре си ни дошла ... нз ти как се справяш с кърменето и лекциите, защото аз търча като обезумяла м/у вкъщи и унито  ooooh! Защото не ми се иска да се цедя и да и дават от шише  baby_neutral

Да ви се похваля на прозореца в стаята имаме лястовиче гнездо и днес малките лястовички се завърнаха и сега си чуроликат.... толкова е приятно и отпускащо (нищо че ми цапат ама...) Heart Eyes

# 276
добро утро сладури и сладурковци Hug
аз съм направо преспала Laughingбебана спа от 23 до 6.30 хапна и чак сега стана Party
MIA66 аз мисля че клечките са прекалено миризливи ,но за хлебарките горещо ти препоръчвам една фирма която аз ползвам 2 пъти в годината а ние живеем над абонатната и вярвай при нас е нашествие.ще ти пратя телефона на лични.

за коликите гледам пак е актуално ние май нямаме  Praynigама аз все още и давам по 1 път на ден инфакол.ох да не си урочасам детето.пожелавам ви хубав и слънчев ден на всички Hug

# 277
Човек направо да ви завиди(дори не и благородно Mr. Green) на спящите деца. Краси се върна на положението си от първия месец и аз съм направо  #Crazy Постоянно реве и се дере и въпреки всичките ми усилия ефектът е = 0. Освен всичко останало иска и да яде на не повече от час и половина. Ако случайно заспи, може и да направи по-дълга пауза. За нощното хранене нямам думи - яде поне 3 пъти до към 6ч, а после през макс. 2ч. Е наистина нещата са извън контрол. Поне навън да спеше и да е спокоен, ама не - пак неистов рев и кокорене. Ха кажете как да се справя??????????? newsm78

# 278
Добро утро и от мен!Желая ви един много слънчев ден за дълги разходки.При нас много духа,но пак ще поизлезем навън.
На нас ни излязоха едни лишейчета по лицето и крачето.Много неприятно.Дано успеем да ги преборим.Док каза и да минем на НА АМ за профилактика на алергиите.
Момичета,може ли бебче да има хемороид?

# 279
  • София
Добро утро на всички  Simple Smile

Деси, честита племенница,да ви е жива и здрава!!!

Ние вчера пак си проявихме характера през деня и нямах възможност да пиша повторно,но поне прочетох това онова. Хубаво е,че ни вълнуват еднакви неща! Ние повръщахме от 5 до 7, но добрия тати отнесе всичко.Аз спах,а той милия,въпреки,че е на работа го е дондуркал и бърсал 2 часа.Като разбрах какво е правил се притесних,но после установих,че просто е преял,сука повече от необходимото,такава е ламя,защо не спират като се нахранят тези деца...?
Не знам при вас как е,но Ники определено вече се глези,когато ми е в ръцете е спокоен,оставя ли го някъде - било то креватче,столче,дивана се започва един рев...Но не искам да го свиквам,обаче като заплаче ми е толкова жално,изобщо не знам какво да правя.

Какво стана със сбирката в южния парк???

# 280
Човек направо да ви завиди(дори не и благородно Mr. Green) на спящите деца. Краси се върна на положението си от първия месец и аз съм направо  #Crazy Постоянно реве и се дере и въпреки всичките ми усилия ефектът е = 0. Освен всичко останало иска и да яде на не повече от час и половина. Ако случайно заспи, може и да направи по-дълга пауза. За нощното хранене нямам думи - яде поне 3 пъти до към 6ч, а после през макс. 2ч. Е наистина нещата са извън контрол. Поне навън да спеше и да е спокоен, ама не - пак неистов рев и кокорене. Ха кажете как да се справя??????????? newsm78

Все едно описваш нашия случай с тази разлика че поне засега спи повече през нощта  smile3511

# 281
Добро утро. Ние днес за последно сме на инхалации, но изтръгнах от доки разрешение за разходка, така че към 12 ч ще бъдем пред летния театър с Ичко.Ако има варненки в тази посока- чакаме ви.Simple Smile)
ееееееее и аз цял ден бях там как не се засякохме  smile3506 нищо аз така или иначе всеки ден съм даже след малко ще тръгвам на там така че надявам се да се засечем  newsm47

# 282
Хелоу  Peace
Мартеничка добре си ни дошла ... нз ти как се справяш с кърменето и лекциите, защото аз търча като обезумяла м/у вкъщи и унито  ooooh! Защото не ми се иска да се цедя и да и дават от шише  baby_neutral
Да ти споделя ли аз, виж втория и пост  Peace

Ами ние се храним с АМ и сигурно затова нямаме проблеми с 4 часовото хранене. Хилендара е голяма лакомия, но режима тя сама си го установи.  Heart Eyes

# 283
Айде и аз идвам след малко. Ми вчера може и да си минала от там обаче аз като заспах на пейката и не съм те видяла Mr. Green

# 284
  • Стара Загора
Дубрютру и от мен  Hug
Червеношийке,излизаме с Бетунга .Писах ти на скайп-а  Peace

Общи условия

Активация на акаунт