Сервирам закуската
Момата се излюпи в 7ч., хапна сладко и пак заспа, та мама да има време и тя да закуси
Да ви кажа и при нас се опитаха да се завърнат коликите и то защото спрях Биогайа-та. Ами прецених, че вече няма нужда, но ....... сега пак й давам, но вече само следобед, като усетя, че й къркори коремчето.
Не мислех да се включвам по темата със захранването, но от всичко, което се коментираше тия дни не разбрах 2 неща. Всички говорят за минусите на ранното захранване и за плюсовете на късното - незрялото бебешко стомахче. А има ли плюсове ранното захранване и минуси - късното?!? Ако някой е вещ по темата, или поне е чел нещо нека да сподели.
Имам и едно въпросче - вредни ли са индийските ароматни пръчки за бебето? С милото преди си палехме доста, но по време на бременността някои по-силни аромати ме дразнеха и спряхме да палим. Обаче докато ги палехме редовно забелязахме, че хлебарките изчезнаха - явно ги дразни миризмата, та затова питам дали можем да ги палим пак, защото като се стопли още малко очаквам нашествие на мръсните гадини. А за други препарати срещу хлебарки не ми се мисли, първо, че са ужасно смрадливи и вредни, а и не вършат никаква работа.
Хайде, стига съм се оливала, весел и слънчев ден!
Как го правите това с 4 часово ядене, нашият ще откачи
Миналата седмица помагаха разходките, но от няколко дни не става - след 30 мин започва да реве

ама аз все още и давам по 1 път на ден инфакол.ох да не си урочасам детето.
Постоянно реве и се дере и въпреки всичките ми усилия ефектът е = 0. Освен всичко останало иска и да яде на не повече от час и половина. Ако случайно заспи, може и да направи по-дълга пауза. За нощното хранене нямам думи - яде поне 3 пъти до към 6ч, а после през макс. 2ч. Е наистина нещата са извън контрол. Поне навън да спеше и да е спокоен, ама не - пак неистов рев и кокорене. Ха кажете как да се справя??????????? 

нищо аз така или иначе всеки ден съм даже след малко ще тръгвам на там така че надявам се да се засечем