Нещо не успявам да се организирам тия дни. Коликите и при нас се засилиха, вече 2-3 пъти ми се буди със силен плач и направо ми се къса сърцето! Заварвам го с широко отворени очички, от онези още спящи, невиждащите, зачервени и той един такъв уплашен и жален...
И плачка малко докато се успокои... Гадни гадни гадини са тези колики!

Ние утре сме на консултация и аз ще помоля доки да ни отложи ваксината поне със седмица. Днес сякаш малко по-малко му свири нослето, но определено си има сополки още. През деня му капя сребъра вода и промивам с Диснемар. Препоръчвам ви го! Струята е доста по-лека от на Стеримара, а е и специално за кърмачета и деца (синята опаковка), за възрастни си има отделна разфасовка (зелена). Въобще не плаче от него, а промива по-добре от меките ампулки.
Днес ни е 7 ден с Бактробана, а ефект - нъцки!
Направо не знам с какво да го лекувам това носле 
Леле, Фокси, при вас е весело!
Аз като знам как се шашкам едно като плаче, предствям си какво е като е стерео! Как се оправяш?!? Герой си ти, герой!!!Алхимиче, дава грешна парола. Я пак напиши внимателно user i pass и да видим какво са написали. Това е Цибалаб, нали?
Деси, честита племеница! Да ви е жива и здрава малката сладуранка!

Хайде, лека нощ и дано бебчовците са спокойни и спинкат!
Поне ще има с кой да си играе.

какви документи и къде се подават за 15-те дни отпуск на таткото които му се полагат от деня на изписването на бебето и има ли значение ако няма брак с майката? Колежката ми роди вчера та за нея ми е необходимо инфото или по точно за мацката от личен състав в нашата фирма. Аа и къде се подават после документите, заедно с болничните ли?

и после и аз нанина
Иначе много ни липсвахте.
Голяма игра пада денем, ако спи е за не повече от 15мин, колкото да си вземе дрямката. Иначе "пее" и "говори" на играчките, люлеем се на люлката на терасата, разхождаме се. Смъртна обида е да я носиш легнала - трябва непременно да е права и да гледа напред. Храним се на 4 часа (6, 10, 14, 18, 22), като през нощта спим дълбоко. Изградихме си ритуал вечер: гимнастика, къпане, масаж, пижамка, слагаме се в леглото, пускаме й нейната звездичка (лампичка, която свири много спокойно и прожектира спящи мечовци на тавана - най-добрата ми покупка за бейби!