Ние ходихме вчера при педиатърката, заради гаднте пъпки - и тя ни ги предписа, заедно с препоръката да пие хипоалергенно мляко! Предупреди ме, че от капките може да е малко сънлив, но започнах да се притеснявам - това определено не е моето дете!

, спокойно, ще видиш, че нещата ще се подредят когато най-малко очакваш, ако нещо зависи от теб, бори се и го промени, ако не зависи, приеми го, че е така и това е, не се отчайвай само и не съжалявай за нищо, имаш най-голямото съкровище на земята и това е най-важното 
. Иначе на мен също ми изглежда така все едно вижда духове, гледа ме през рамо много задълбочено, иначе ме следи с поглед из стаята докъдето може да си завърти главата, даже се опитва и като съм зад него да си вдигне очите нагоре и да ме види, следи и играчки, само с ръка не става, явно не му е интересно, а и ако аз му мърдам играчката пред очите, пак не става, само мен гледа, трябва да я движи някой друг и мен да ме няма в обсега му 

И мойто чудо наддаде първия месец 1600гр. и след това за 10 дена още 600. Викаме му "Дебелака" 

,ама от утре слънце!!!
Ваште бебкочвци как акат?по колко пъти?Ника си акаше редовно поне веднъж на ден а сега все се напъва,сякаш й се ака,а нищо няма на памперса.Вчера се беше иазкала за пръв път от 5 -6 дена,беше си жълтичко,но миришеше необикновено зле.Вече незнам,и от вчера пак нищо в памерса,а я чакам поне малко да се изака,за да занеса за анализ.Искам ей така за свое успокоение да изключа някава чревна инфекция или друго.Много плачка нашата дъщеричка,все се напъва и като пръцне се поуспокои и после пак...стомахчето къркори постоянно,затова взех да се чудя какви са тия колики по 24 часа!Има ли някой с подобен проблем?Спомням си,че Рися имаше проблеми с коликите..минаха ли ви?
на всички и лека вечер,без партита,почивка трябва! 

Бях се уплашила , че няма да мога да вися в любимата сектичка
Дали са гъбички?
Препоръчани теми