луда полудяла съм,ама съм герой и не крещях,а ми идеше направо да 
та почвам да се оплаквам.днес решавам ще оставя детето на свеки и ще се разходя да си купя нещо за погачата да съм хубава.храня малката в 13.30 изцеждам 60мл и давам и и казвам ако случайно не се прибера до 16.30 да и даде да я залъже докато си дойда(а няма деа закъснея и без това едвам я оставих ама да направя кефа на баба и)връчвам ии детето заспало и и казвам да я изведе с това което съм и приготвила (дрехите).и както си джиткам из магазините ми звани госпожата в 15.30 и ми казва детето реве и аз и дадох млякото
т.е. дала и го в 15.00 и продължавала да реве(аз я чувам)хуквам към нас и какво заварвам.не стига че я прехранила ми я и претоплила детето реве,почервеняло направо откачих а тя я връчила на баща и беж да яя няма че знае какво следва
навънка 20 градуса а детето навлечено в къщи та и прозореца затворила да не го простуди
ревяло за това и дала,ми ще реве бебе е а пък на всичкото отгоре беще опикана до ушите то и от това еврещяла.извинете ме момичета за дългия пост ама няма как трябва да се оплачалекичка на всички и цунки по гъзунки

абе така се ядосах, че вече 1 час не му говоря. Казах му да ходи утре и да я снима сам

.
Все пак има едни 10 %.

, ето сега пак се наака докато яде и в момента чакам да мине малко време да го мия, че то не е една беля, ако избързам пък почва да драйфа