ЮЛЧЕТА 2008 (тема 90)

• 9 477
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Евридика, със себореен, ама да ти кажа от доста време е изчистен и го мажа с Мустела профилактично само, какво не ти хареса на А-дермата? Аз го търсих в една заредена аптека и имаше само на А-дерма и Мустела, така, че нямам голям избор  ooooh!

# 16
  • София
Джоли Спокойно, то си е повърнало детето Peace Организмча си е преценил, че не е за него и изчистил Wink

# 17
За ФБ (фейсбука) да кажа. Който иска да показва албум или снимка от ФБ, натиска на албума/снимката и от долу под тях има линк, и до него пише (ако искате хора които не са във ФБ да гледат този албум/снимка дайте този линк).  Peace

Евридика, добре се справяш с нещата, които човек трябва да направи през живота си  Party Аз все още се чудя къде да посадя дървото за Симона, при нашите в София където съм отраснала, при на мъжа му техните в Търговище, където той е отраснал, или тук във Варна, където е родена Симона  newsm78. В Търговище май си имат достатъчно, може да допринесем в СФ или Варна  hahaha

Разгледах малко снимки, много сладки бебчовци видяхи и хубави пейзажи и гевреци  Joy Пускайте още, помага ми да излезна от депресията в която се вкарах с това НЕ кърмене.

Бухти, казвай за чашката (сетих се, че и Лили беше яла крем като Ния. какво стана тогава?)

# 18
  • непостоянно
привет Grinning

Оле,  Hug дано е стачка и премине по-бързо Praynig

Джоли, малките са големи палавници Mr. Green тепърва ще се захранват с "интересни" работи Whistling

Гледате ли На кафе? Участва на една моя приятелка мъжът й, бори се да стане готвач при Гала Simple Smile

на Йоана мъжът ли е това? newsm78

# 19
Мили момичета,благодаря на всички за хубавите пожелания Hug
Тук вали дъжд и сме си вкъщи днес. Sad
Ще се връщам назад да видя за глутена,че искам да почна вече-сигурно повечето вече сте дали,ама Бора  навърши 8 месеца преди седмица
А-да -показа се и второто зъб4е-един ден след другото Grinning
На всички хубав ден

# 20
Добро утро   bouquet
Сами заспа и най-после седнах да закуся и да ви прочета.
За мое облекчение ви пиша от моя лаптоп, че снощи му се случи инцидент и не знаех ще го бъде ли  Confused Спретнахме си пиене на червено вино с мезенца на свещи и гледане на филм. Всичко си беше супер, докато не бутнах чашата с вино. Хвърлих се да бърша килима и докато мъжа ми ми "помагаше" бутна бутилката върху клавиатурата на моя лаптоп. Борейки се да го спасяваме, бутнахме и свещта на пода. Абе такова мазало направихме, че направооо  ooooh! Какво беше това чудо, не знам Tired Цялата вечер се развали. Падна едно чистене, бърсане и разправяне кой е по-виновен. Сушихме лаптопа със сешоара и сутринта с голямо притеснение го включих. Сега остана да почистя килима от восъка.

На Сами едното оченце сълзи и клепача му се зачервява отдолу, особено като сме навън. Какво ли може да е? Ще трябва да го заведа на очен. Някой може ли да ми препоръча добър педиатър офталмолог?

# 21
Ивона, на Краси.

Да ви се оплача, че с мъжът ми сме скарани, тоест аз се сърдя. И докато нещо  не се промени в него, няма да му говоря Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Баси мъжете, баси чудото Close

# 22
  • София
Дещо, дъщеричките ти са прелестни, страхотни филмчета Heart Eyes

Евридика, дано Никола се оправи бързо. Маги също не търпи да и капя нищо в нослето, да не говорим да и го почиствам с каквато и да е помпичка. Върти си главата като бясна, бута с две ръце, реве... Последният път и взех кремче Nisita и с него успях да я излъжа, сигурно не го е запомнила още Wink

Aelia, голямо приключение вчера! Браво, че сте се сетили да подсушите лаптопа със сешоар и добре че всичко е наред с него. Аз преди години залях клавиатурата на един с кафе и не тръгна след това.

# 23
  • София
Аз да взема да драсна 2 реда...много обикаляне тези дни Laughingсега ми е криво,че е понеделник и сме сами Tired.Днес ще слагаме Преванара,надявам се да няма нежелани реакции Praynig
Ето и малко снимки,да видите Алекс в новата му раница Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361670
паролата е-1111

# 24
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile.
Снимките на Пърли с кончетата ми харесаха много. И аз обичам много конете, а Алекс ми е сред бебетата фаворити, така че удоволствието беше пълно.
Веси, пък на теб ти завидях за морските пейзажи и слънчевото време. Павката е станал голям сладур.
Клипчетата на Дещо също са страхотни и развеселяващи.
Фио, направо невероятно колко бързо растат и се развиват децата. Как само стои и пази равновесие юнака, браво.
Аелиа, радвам се, че лаптопа се е отървал без последствия, а на останалото се посмях (извинявай).
Евридика, бързо да се оправя Никола. Да потвърдя и аз написаното от Катче, последния път пробвах с кремче Низита и Илия не протестира, явно не е така травмиращо.
Дуци, дано бързо се разберете с мъжа ти и той да започне да се държи така както очакваш от него.
Фам, ние сме на има-няма 200 км от Осло. В каква посока пътувате от Осло?
Благодаря ви на всички за пожеланията, оценявам го. Благодаря и за идеяата за четец за карти, ще потърся.
На новия ми лаптоп има голямо разминаване на местата на буквите при фонетичната кирилица от тези на стария ми компютър и сега тепърва се уча да пиша, много е изнервящо. Така че ме извинете, ако има грешки.

# 25
Не го бях чувала това кремче, ама той и Никола досега никога не е бил неразположен по какъвто и да е начин, като изключим непрекъснатия рев първите 3 месеца. Благодаря ви!
Снимките с кончетата са супер, да  Flutter
А мен много ме развесели историята на Аелия, страхотно си я разказала Simple Smile Добре все пак, че на лаптопа нищо му няма.
Дуци,  Hug

Да се похваля Никола какви подаръци има от дядо си от Канада - сандали и маратонки на Dr. Scholl и много сладки дрешки за лятото. Много съм доволна!

# 26
  • София
Ох, знаех си че забравям нещо важно, което исках да пиша!

Астарта, желая ти много успех в Швеция. Сигурна съм, че ще сте по-добре там Hug
Иначе винаги се натъжавам когато готини хора напускат България.

На новия лаптоп с Vista ли си? Там фонетичната подредба е различна, правена е след консултация с БАН Wink
Ето оттук можеш да си свалиш и инсталираш старата подредба за Vista и да не се мъчиш.

# 27
Да ви се оплача, че с мъжът ми сме скарани, тоест аз се сърдя. И докато нещо  не се промени в него, няма да му говоря Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Баси мъжете, баси чудото Close

Hug аз го докарах до два дни и видях, че не предизвиквам дори интерес  Mr. Green а освен това той ми говореше, което май му беше по-важно  hahaha

допълвам:

ккаво е действието на кремче низита?

Астарта - разказвай повече де - какво ще правиш ти, каква подкрепа имате, децата ще ходят ли на градина/големият/, той как го понася, изобщо начерта ли строги планове вече?

втори път се редактирам за лазарките, пуснах си гугъл, информирах се Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 12:18 от тити

# 28
Катче, благодаря ти  bouquet. Много ми помогна.
Да ви разкажа нещо смешно Simple Smile. Тази сутрин много ми се спеше и мъжът ми стана с Илия към 5.30. По някое време ме събуди да ми каже, че Илия е гладен, но аз хич не можех и да се помръдна, толкова бях изморена и му казах да му отвори една млечна каша на Ганчев. От пюретата от България са ми останали едно месно пюре и една млечна каша Ганчев. По някое време ставам и виждам празно бурканче от пуйка със зеленчуци Crazy. Мъжът ми вместо кашата отворил пюрето. Аз го питах как може да му дава пюре за закуска, а той ми отговори, че Илия си го е хапнал с апетит hahaha. Сега обаче пред мен стои въпроса какво да му дам за обяд, млечна каша или пюре Thinking.

# 29
Дуци, не си само ти сръдлата. И ние все се разправяме от петък, не знам защо така  Crossing Arms Заливането на лаптопа съвсем ме ядоса, въпреки че наистина е смешно. Особено като си представите как почистваме на тъмно, понеже Сами спи и се разправяме шепнешком, за да не го събудим  Joy А тъкмо бях спряла да се цупя, понеже ми купи дрешки вчера и днес пак съм напушена  Rolling Eyes Нещо май ме е треснал хормона и съм ужасна  Embarassed Confused

Общи условия

Активация на акаунт