ЮЛЧЕТА 2008 (тема 90)

• 9 477
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Аелия
голяма веселба снощи  Joy добре че е с хепи енд Mr. Green

Кали
много готина раницата, ти имаш ли сила да я носиш с детето?

Дуци
ама без мъж даже по добре на почивка - така че всяко зло за добро  Wink Mr. Green

Кетито
вземи се в ръце - празнувай  Mr. Green
Какво те стряска не разбирам, ти кърмиш ли че не помня

Фио
браво на малкия юнак

Астарата и Фем
чакаме снимки

Фем
твоя град го намерих на гугълската карта ... ама много на север ми се вижда... или не е така

Астарата
дай го на шведски името твоя град  Mr. Green

Доне
няма ли шведски курс да почваш тогава от сега

Абе много са си хубави скандинавските страни... ама езиците им ужас и безумие ми се струват  Mr. Green

Апелирам към всички свади  Mr. Green Правете любов а не война  Whistling Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 17:25 от Eli_cz

# 46
  • София
И ние с мойто мъж бяхме скарани, даже си бях взела 4-дневна отпуска при нашите  Mr. Green Метнах си детето и кучето, и го зарязах да му дойде акъла  Crossing Arms Доста търпелив човек съм, но си имам и граници. Е завърнах се, но е в изпитателен срок  Crazy

Иначе да се похваля - минахме осемте кг - 8160 и 71.5см  newsm44 Взе да се поналива вече, даже си има и 'тити' вече  Mr. Green
И друго "да се похваля" - спираме глутена за 1 месец и май има слънчева алергия  Tired Глутена го спираме заради честото дрискане, а съмнението за алергия е защото цялото й лице стана на червени петна Sad

Астарта, желая ти щастлив нов живот  Hug

Кали, и на мен много ми допадна раницата  Peace Даже му завидях на малкия мечок - разходка и изглед от високо Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 15:42 от *Puhtulka*

# 47
Такаа, ние бяхме два дена в Букурещ и още не мога да наваксам с всичко Crazy
Първо (и най-маловажно като цяло), много се сдухах. Исках да си купя нещичко, почти никакви дрехи нямам, които да ми стават, но уви, в нищо не можах да се натикам ooooh! Ако го закопчея на корема на краката ми е широко, изобщо на нищо не приличам и ми е много кофти. Трябва да отслабвам, знам си, но пусто никой начин не ми допада.

Бухти, казвай за чашката (сетих се, че и Лили беше яла крем като Ния. какво стана тогава?)
Лили яде балсам за устни, но беше малко, нищо не й стана.
За чашката май наистина е време да споделя, вече тъкмо ми свърши цикъла. Някой ако не го интересува или има опасност да се погнуси от нещо да не чете!
В началото ми беше малко трудно постяването, рязах доста от онова отдолу, съвсем малко оставих, но ме е страх да го клъцна съвсем цялото. В общи линии уж свикнах донякъде, но май имам проблеми с поставянето. Мисля си го това, защото чашката се мърда, обикновено я намирам по-навътре отколкото съм я сложила, а това не знам колко е нормално. Също ми пропускаше първите две вечери, когато ми беше по-силен цикълът, което по всяка вероятност също се дължи на поставянето. Обаче е такава лудница при нас, че просто нямам време да седна да почета малко повече за поставянето и да видя някакви практически съвети.
Иначе почти не я усещам. Или дори ако в началото малко я усещам, то след това преставам. Явно се свиква.
Като цяло беше приятно, чувствах се чиста, нищо общо със запарващите превръзки или изсушаващите тампони, които понякога едвам си ги слагам. На мен лично винаги ми е било проблем, че не ми е комфортно да ходя с тампон до тоалетната и си го махам, а понякога ми се пишка през половин час например. Та като махна един сух тампон и после трябва да слагам нов...не е много приятно. Май основно заради това ми беше толкова кеф с чашката, махам и слагам когато си поискам.
Накратко казано на мен много ми допада идеята за тази чашка и нямам намерение да се отказвам. И без друго се препоръчва да изкараш с нея поне 2-3 цикъла преди да се откажеш, защото си има нужда от свикване и тренинг. Като цяло съм доволна, само малко ме притесни като ми пропускаше, а и факта, че явно още не мога да уцеля как точно да я сложа. Но все си мисля, че ще се науча.
Ако някой има други конкретни въпроси да пита.

Да ви се оплача, че с мъжът ми сме скарани, тоест аз се сърдя. И докато нещо  не се промени в него, няма да му говоря Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Баси мъжете, баси чудото Close
И аз на моя съм му много сърдита. От известно време се опитвам да говоря с него, той "да, добре, ще направя еди си какво" и след една седмица пак старата история Tired Пък аз не искам да му се сърдя, не ми е приятно, не искам да имаме конфликти, но и ми омръзва само да отстъпвам.

Астарта, пожелавам ви много успех, Швеция е хубаво място, надявам се, че ще се справите Hug

# 48
Ели, кой моя град, бе мила  newsm78
Най-вероятно става въпрос за Фам.
Моля без такива подвеждащи въпроси, че с това нашето постоянно местене и аз понякога се обърквам къде точно се намирам  ooooh!

# 49
ooooh! Mr. Green грешка бе душа  Mr. Green
За шведките ми бе питанката  Mr. Green
ти от къде - къде се премести всъщност - като си почнала да разказваш  Mr. Green

# 50
  • София
На много хора ми се иска да драсна по нещо - и за бебетата, и за другите житейски "ситуации", дано не изпусна някого и нещо, предварително се извинявам  Praynig

Кали, какъв модел е раницата и колко струваше? Мъжът ми много ги заглежда, Дарина вече е тлъста за кенгуруто, а ни се иска на Витоша да я разходим  Laughing

Аелия, посмях се Simple Smile Най-хубавото е, че е имало хепи енд   luvbed Mr. Green А този съсед как само го откри  Mr. Green А на мен никой не ми обръща внимание, даже и когато кърмя навън. Или може би най-вече тогава  Whistling

Астарта, чак за Швеция и през ум не ми мина  Crazy Предполагах, че ще пътувате надалеч, но мислех някъде по` на юг, към Тити някъде... Успех на новото място!  Hug Че и Дони при вас мисли да идва, хм. Посмях се и за Естественото Simple Smile

Бухти, взех да се замислям за чашката.

ДеЩо, нещо не ми тръгнаха клипчетата, жалко. Какво прави Белинда, дойде при теб и сега ни вест, ни кост от нея Simple Smile

Дуци, след този букет прости ли вече  Laughing Ние почти всяка събота сме скарани и то все за едно и също, да не повярва човек. Но вече май по инерция се цупя, не влагам толкова чувства, колкото актьорско майсторство  Mr. Green Абе наместват се нещата с времето.

Евридика, пожелавам на Нико бързо да оздравява - и всъщност да не е нищо сериозно!

Оле, дано е само стачка и се върне скоро към кърменето!  Hug

Пух, какво си имаш? "тити"?
Дано Ади не проявява реакция към глутена, а е нещо по-безобидно!

Пърли, много хубава разходка е била. И кончетата са супер, но вие сте повече  Grinning Алекс все по-пораснал изглежда, не е вече бебе!

Фио, той и на предишните снимки много изправен беше, ама друго си е сам. Браво на детето, напредва!

Ох, събуди се.
Тези дни започна да реве ужасно, дере се като магаре, преди не е било никога така. И спи по 10-11 часа на денонощие. Преди няколко часа ми стана ясно - резка на долния венец. Избива прословутото първо зъбче  ooooh!

PS Знаех си, че ще пропусна нещо - чудесните снимки на Майра! А Ноеми вече е в количка, преди все в кенгуру беше. Радвам се, че оздравяхте!

# 51
  • София
Джули, исках да кажа, че Ади вече си има цици  Blush Понеже поспря да расте на дължина, този месец качи малко повече и сега изглежда по-пухкава  Heart Eyes

# 52
Нямам настроение за четене Rolling Eyes на Алекс четири зъба се опитват да пробият,много е крива и се мъчи милинкото.Хремави са и двете Crazy Започна да се изправя,сяда си голямо шило е вече Heart Eyes

Днес ми казаха в един магазин,че макси кози столчетата са най-добри,някой ако има,моля да сподели мнение Hug Мисля след някой месец да купим вече,че за сега и е добре в кошницата,докато чуе двигателя и е заспала Laughing

Ходи ми се вече на плаж Whistling

# 53
  • София
Джули, исках да кажа, че Ади вече си има цици  Blush Понеже поспря да расте на дължина, този месец качи малко повече и сега изглежда по-пухкава  Heart Eyes
Joy е, честито  hahaha Скоро и шкембе да висне!

# 54
ooooh! Mr. Green грешка бе душа  Mr. Green
За шведките ми бе питанката  Mr. Green
ти от къде - къде се премести всъщност - като си почнала да разказваш  Mr. Green

ooooh! то не е за разказване, но накратко: миналото лято бяхме в Обзор, зимата - в Банско. Сега сме за малко в Шумен, но се стягаме за Китен. Като прибавим и разходката до Молдова  Crazy

мамаивиHug Дано по-бързо пробият зъбчетата. Нас ни мъчеха 3 зъбчета едновременно. Едното вчера проби. Сега с нетърпение очаквам и другите две.

Гледам за сърденки си говорите. Ние с моя мъж никога не сме се карали, но за сърденето - все аз за нещо се цупя. Напоследък нещо ми е крив света и се заяждам за всяка дреболия. Добре, че ми е добричък мъжа и обръща всичко на майтап.

# 55
  • София
За който се интересува от раницата-170лв.на Ферино от магазин Алпи Peaceето и един линк
http://www.alpibg.com/product_info.php?products_id=1232
тя е до 20кг...което грубо май е до към3г.и нещо...
и само да добавя,че не я нося аз Mr. Greenима си мъж за тая работа Peace

# 56
  • София
Кали, мерси за инфото  Hug

Оказа се, че Дарина няма нищо против да си носи слънчевите очила, макар че са й все още малко големички  Laughing

# 57
  • Варна
Астарата
твоя град го намерих на гугълската карта ... ама много на север ми се вижда... или не е така

Астарата
дай го на шведски твоя град  Mr. Green

Grinning
Ели,предполагам,че моя град си намерила на картата  Rolling Eyes Но аз съм в Норвегия,не в Швеция  Simple Smile

Снимки ще има след няколко дни,предполагам. Ние още не сме излизали,все чакам някой да се наспи  smile3516

А скандинавските езици наистина са ужас,но като им свикне човек се търпят. Етърва ми преди време беше казала,че и звучат сякаш са се напили и си "грачат"  Mr. Green Но сега чувам,че е задобряла с норвежкия  Simple Smile

# 58
# 59
  • гр.София
Здравейте  Hug От доста време не съм писала ама с това хубаво време сме все навън или по селата Simple Smile.Сега се връщам да чета назад. целувки на всички мъници  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт