ЮЛЧЕТА 2008 (тема 90)

• 9 477
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Фем
точно твоя град ме се вижда много на север

# 61
Маякуб, забравих сутринта да ти пиша за А-Дерма - има парабени Simple Smile
То после по-подробно гледах и Клорана, и той е пълен ИЗЦЯЛО с химия....Трябва да се разтърся да видя дали има някакво етерично масло, което да има слънцепредпазващ ефект.

Бяхме на преглед на обяд, Никола е здрав като бик, само фаринксът му бил леко раздразнен. Каза ми, че с често капене на физиологичен разтвор и с често кърмене ще се оправят нещата. Доволна съм, че не побърза да му изписва други лекарства. Аз му купих Стеримар, а това, което имам, се оказа Тонимер. Но и от двете се дере неистово и се чувствам ужасно да го принуждавам да изтърпява това капене в носа. Ще опитам да го залъгвам, ако не става, ще проверя това кремче Низита.

Бухти, и аз си поръчах чашката, чакам я тези дни, а понеже и цикъла си чакам, точно ще я пробвам. Има тема вече в алтернативния подфорум за алтернативни продукти за дамска хигиена и там много се пише за чашката точно.

Дони, дано ви се наредят нещата, както желаете! Но и аз се съгласявам с Аелия - винаги ми е кофти, когато готини и стойностни хора напускат България.

# 62
Евридика, с мноого парабени е. Аз нали Анна я почнах с тая козметика, но така и не я завърших, седи си в банята.
Веледа нямат п/вослънчев в БГ, а длаи имат изобщо Thinking

# 63
Веледа нямат п/вослънчев в БГ, а длаи имат изобщо Thinking

Имат, да, ама не помня дали беше за бебета или по-големи деца Thinking

# 64
Ели, нашия град (ако изобщо може да се нарече град и "наш" Rolling Eyes) е Hagfors, близо е до Карлщад, на 500 км на запад от Стокхолм. Днес времето е слънчево и си направихме много хубава разходка. Чакам Алекс да се събуди и може пак да поизлезем за малко Simple Smile. Скандинавските езици винаги са ми се стрували трудни, както и немския, но съм се успокоявала, че няма да ми се наложи да ги уча Mr. Green. Мечтаех си да уча испански, но... Сега на първо място искам да науча езика дотолкова, че да мога да чета етикетите, това информационно затъмнение ме вбесява. Вчера с мъжа ми си купихме уж прясно мляко, а се оказа нещо средно между квасена сметана и кисело мляко, но в картонена кутия. Лошото е, че го разбрах след като си сипах доволно количество в кафето Sick.

# 65
Астарта, на етикетите не пише ли поне на английски  Rolling Eyes

Евридика, докато пръскаш, дай на Нико да държи флакона заедно с теб  Wink

# 66
 newsm44 newsm68 newsm68 tooth Smile
добре че комшийката го забеляза, иначе аз щях да го видя като се покаже в целия си блясък
изобщо не сме разбрали кога е избил Shocked
Евридика а кое е по-малкото зло - да изгори на слънцето или да го мажа с парабени, питам щото не съм запозната....

# 67
Мая, честито зъбче!
Аз си мажа детето, но преди малко един естествен татко ми даде естествена рецепта за слънцепредпазен крем - сусамово масло (50 мл) и 4-5 капки масло от здравец. Само маслото от здравец къде ще го търся...

# 68
Евридика, сусамовото масло има фактор 4, та общо взето нищо.
а за маслото от здравец твоите хора сигурни ли са ,че е подходящо за бебе?

# 69
Здравейте юлски мами 2008 Simple Smile
Аз очаквам своето бебче през юли и съм в момент на размисъл относно покупките за бебчо и най-вече за подходящата количка.Ще съм Ви много благодарна ако ме насочите,към това дали да е лятна с допълнителен кош за новородено или комбинирана, защото все чувам различни мнения-аз съм се насочила към количката на Чиполино- Ултра

http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=378

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 70
Като човек, които е живял извън България и завърнал се обратно тук, съм на 100% сигурна, че искам в тази страна да остарея. Може след време да отидем семейно някъде, но за малко, стига възможностите да са добри. Винаги съм си мислела, че всяка страна е хубава за живеене стига хората да си я направят такава. В САЩ примерно много малък е процентът от хора, които знаеха кой ги управлява; причината беше, че не разчитаха на държавата/политиците да ги оправят  Peace Може мнението да ми е сформирано и защото мъжът ми (който пък е учил в Холандия) се е завърнал тук след завършването си; може би е, защото имам приятели, които не са българи и с удоволствие идват всяка година тук, което пък ми предоставя възможност да видя страната си през други очи...не знам. Но си обичам страната, защото си е моя  Heart Eyes

Дуци, и аз бях яхнала метлата по едно време. Пепи премина обучение. Завърши успешно. Обаче като на първолак съм му обяснявала какво ми харесва, какво не.

Доне, обици Сваровски.

# 71
Пепсипаста, тоя въпрос сме го нищили толкова време, че неам нерви. Аз продължавам да търся Количката. Пусни тема в На пазар.  Peace

Джоли, завиждам - и за обиците и за нагласата. Много ми се ще да се чувствам удома в България, но от дълго време не ми се получава.  Rolling Eyes

# 72
Бърз запис, да ви следя и изчезвам , че зверовете се вихрят!  ooooh! Като ги приспя ще наваксвам с четене!  Wink

# 73
Тити, незнам за маслото от здравец. А сусамовото не знаех, че е с толкова нисък SPF, то наистина нищо не е. Ще го мъдря още, а дотогава ще слагам по малко Клоран  Tired
Джоли, обиците са много готини!

# 74
pepsipasta,щом има пълно легнало положение,значи количката е подходяща за бебе Peace Всеки има свои изисквания за количка,аз исках да не е твърде голяма,че съм нисичка.Влез в един магазин огледай,побутай и ще прецениш.Пожелавам здраво бебче на финала Hug

Астарта,пожелавам ви да се чувствате добре на новото място Hug

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 20:06 от мамаиви

Общи условия

Активация на акаунт