ЮЛЧЕТА 2008 (тема 90)

• 9 477
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Аз от гъби се лекувам вече втори път. Сърбежи имам понякога от гумичките. Има разни с подобрения, от тях предимно са ми оплакванията. Доки каза , че щом веднъж съм хванала гъбки след раждането, скоро няма да се отърва от тях с това КЪРМЕНЕ. Ефективно е лечението да е локално и с таблетки, второто е невъзможно при кърмачки и се получава кръговратттттттттттт  Crazy

# 256
  • София
На мен Дурекс са ми ОК, тях си ползвам. Не знам кои са по-хубави newsm78
Да не сте прекалили с времетраенето? Party Може да си се протрила нещо и да влизат инфекции оттам (малей каква диагноза изпрасках Wink
hahaha hahaha Аз си мислех, че само срок на годност имат. Не знаех, че и срок за времетраене  hahaha hahaha
То торбичките на Фантастико вече имат срок за употреба, вие за гумите се чудите - питайте Белинда, нали тя ги късаше (ето, пак залипсва!).
А по едно време забелязах, че всички Виталис (дано не бъркам марката) бяха с отпечатан размер L на кутията. Явно за самочувствие на потребителите са го направили, хитреците.

Тони, много хубаво са си поиграли!

# 257
Последно, щото ще ям шамари утре, но не се стърпях  Joy

Джули, предвидливи са, понеже ако ХL бяха сложили като размер сигурно партьорите щяха да се изплашат hahaha

Олето, сега сериозно - от гумите са. Но може наистина заради екстрите да са. Ще взема да пробвам най-обикновени.

# 258
  • Sofia
ЕЕ сега е крайно време да кажете какви екстри ползвате, искам и аз newsm62

# 259

Първо ти дай тон Laughing  Ама хайде, че отдавна не съм била на подобна вълна, пък днес съм. (Дано питаш за това, де, че ще изглежда смешно отговора ми иначе Joy ) Разполагаме с вибратор; дилдо; топчета - два вида; пръстени няколко (ама не на Дюрекс глупостта). Точно днес си говорехме, че трябва малко да направим рефреш на атрибутите, че се превърнахме в родители, пък имаме голяма нужда пак да сме любовници.

# 260
  • София

Първо ти дай тон Laughing  Ама хайде, че отдавна не съм била на подобна вълна, пък днес съм. (Дано питаш за това, де, че ще изглежда смешно отговора ми иначе Joy ) Разполагаме с вибратор; дилдо; топчета - два вида; пръстени няколко (ама не на Дюрекс глупостта). Точно днес си говорехме, че трябва малко да направим рефреш на атрибутите, че се превърнахме в родители, пък имаме голяма нужда пак да сме любовници.

Аууу,  среднощно какви ги говорите   Joy Joy Joy

Аз за силикона съм с две ръце ЗА Grinning и с две гърди дет се вика  Laughing Мнооого искам, ама нещо хич не започвам да събирам пари Thinking От утре почвам да отделям тайно....
Искам и липосукция на подбедрици, ама ще трябва да си продам колата  Laughing
А устните не ми харисва как ги правят  Confused ще изчакам, иначе аз и там имам нужда Sunglasses
първата ми стъпка е изрусяването, ама като гледам все няма време за мен, да си запиша час  Sad мъжа ми все е зает Събота или неделя, а когато е свободен майка забягва на някъде и няма на кой да оставя Магито.

Днес бях на гинеколог, след като луд скандал вчера му дръпнах на мъжа ми, че  ще пукна докато се прегледам Crazy ......Добре съм, но ще трябва да ми горят нещото като раничка, а площта е голяма и не знам как ще издържа  Confused

# 261
Кети, ако става въпрос за електрокоагулация, на мен ми е правена тази процедура и не е кой знае колко приятна, но съвсем търпима е все пак. Ако е с лазер, не знам как е, но няма логика да е по-болезнено.

Когато ми обгаряха раничката бях взела мъж ми (тогава ми беше още гадже) за кураж, пък докторицата във "Вита" се оказа доста напредничава и го покани да влезе. И моментът ми беше много комичен - аз разкрачена на магарето, тя му показва шийката на матката ми и му обяснява къде какво прави, пък той се дзвери и кима "разбиращо" Joy Още тогава го видях как ще седи до мен на раждането Laughing

# 262
  • София
къде какво прави, пък той се дзвери и кима "разбиращо" Joy

Ееее, ЕВАЛА  Peace това са редки риби вече като твоя мъж  Peace

# 263
Шада е изчерпала въпроса с гъбичките. И аз вече втори път ги моря и обвинявам презервативите. Моя док ми каза да пия Лактофлор, докато ги трепя отдолу. Искам да кърмя, мамка му, ама не ми се ходи все гъбясала. Човек на една кола маска не може да иде. От там стават трудни нЕкои видове любови Laughing

Рапунзел е в Швейцария, скоро има РД.

Майра си идва, но нещо се срамува тая жена, искате ли да я изненадаме със среща Mr. Green (майкооо, дано не прочете Joy) И тя има РД скоро.

# 264
Добро утро!
Няма как да се включа по снощните теми , че вече е сутрин и съм на друга вълна  Laughing

Днес моето сладурче става на 9 месеца  Wink

# 265
  • София
Шада, честита ви месечинка, както и на всички други празнуващи днес ! Да растат много здрави и щастливи дечица  !    bouquet
Хаха, ами аз сега като взех последния бонбон - за другите няма да има. Така ли?!  Mr. Green

# 266
Нинче, печелиш  Joy
За останалите зеленчуци и плодове, че скоро сме на море  Mr. Green Peace

# 267
Шада, не те досрамя, останах си без бонбон рано сутринта.
Само Пърли ли притежава богат инструментариум? Хайде, не се свенете, похвалете се и вие  Mr. Green

# 268
  • София
Хаха, значи аз ще си ходя дебела на море  Joy Но пък ще ги подям и от плодовете, за да не се мина случайно  Mr. Green

# 269
  • Sofia
Аз имах предвид екстрите на презервативите, за които говори Джоли (поне аз така я разбрах).
Шада, честита ви месечинка Hug И аз искам бонбон пък Crossing Arms Ма диетата съвсем я омазах тия дни, та по-добре с плодове да мина Party

Общи условия

Активация на акаунт