Споделете 102

• 27 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • о`майна лунна нощ е
Споделям слънчева утрин!

# 121
Споделям с вълнение една моя рожбичка от миналото лято. Доста жинтоници погълнах покрай нея:

Загадката на кристалните черепи

Още е в кувьоз де, до края на април.

# 122
Тъкмо като за мен, Калински, благодаря!  Grinning

# 123
Споделям, че ми беше направено предложение, което не мога да откажа: Трансферен договор за преминаване в спамо-чата. Една от клаузите, обаче е вече да не влизам в споделете. Беше ми приятно, но все пак става дума за доста пари и още по-примамливи допълнителни екстри. Ще се видим след 3 години, когато ставам свободен агент!

# 124
Калине, честито ти чедо!  Grinning Веднага ще се оборудвам, тъкмо ми трябва четиво за сегашната отпуска.

# 125
Анджи, ета, ако нещо не ви хареса, виновни са или авторите, или редакторите, нали? Както сме се разбрали, аз съм невинна. Grinning

# 126
Харесва ми времето навън - слънчево, оцветено в пролетно.
Харесва ми да се изготвя семеен инвестиционен проект и моето участие да се свежда до подписи и вътрешен дизайн.
Харесва ми обръщението на Вълчак от снощи и покорно се извинявам за липсата на интервенция в образа ми. По хубави причини е, не ми се сърдете, плийз.
Харесва ми да ми казват, че имам по-добрата кола.
Харесва ми да ми правят път ТИР-ове, паркирали на правилното място, но пречещи ми да мина.
Харесва ми да чуя любима песен още сутринта. Целия си ден прекарвам на монотонното вдишване и издишване на компютъра и тракането на изморените стави на клавиатурата. А, да - и на телефонен звън също.
Не харесвам ВБ, не съм гледала и минута от него. Сигурно е било трогателно изданието и съвсем сигурно и аз щях да се накисна като гъба ако го бях гледала.
Желая ви хубав ден.

П.П. lunче, каква е тази черна роза?
П.П.2 Сел, мислех, че си над тези неща. Нищо, явно подборът в "Споделете" все още е по-качественият.

# 127
Последен ден на старата работа + обяд с Калин@. Животът може да бъде прекрасен!   Simple Smile

# 128
Животът е прекрасен,
като е топлично навън и слънчево
енергията ми е неудържима
Споделям среща с приятелка ,после обяд  пак с приятелка
ето това са плюсовете да си седиш в къщи Laughing

# 129
Последен ден на старата работа ...Животът може да бъде прекрасен!   Simple Smile

Родното библиотекознание ще загуби един ценен кадър!...Успя ли поне да поизнесеш малко книги на черно? Имам човек на "Славейков", можем да врътнем добро бизнесче.

# 130
Като разпъпи розата, ще я споделя, Lyusil!
Купена е за черна, ама дали ще е, не знам....

Снощи гледах точно филма за тия кристални черепи. Легендата е загадъчна и книгата примамлива за четене, но филмът хич.

# 131
Анджи, ета, ако нещо не ви хареса, виновни са или авторите, или редакторите, нали? Както сме се разбрали, аз съм невинна. Grinning

Да, така е Simple Smile

# 132
След втората такава книга имам ужасно досадно усещане, дежавю. Значи тоя кристален череп, картата на Пири Рейс и още два три milestone-а има, върху които си строят книгите един кръг писатели. А Милото упорито продължава да си ги купува и аз, горката, както да правя, чета ги.

Което разбира се, няма никакво отношение към превода. Макар че след третата прочетена почнах да се дразня на разликите в имената. Сюлейман Рейс- Соломон Рейс. А снощи, вместо да преведат Родина ( и нацисти имаше намесени в екшъна) написали фатерланд. Е, хубаво, аз знам немски, ама все пак...

Да не ме курдисате за недоклатена сега след тоя монолог Laughing. Иначе са интересни.

# 133
Seltakis, толкова съм зле, че си  изчистих абсолютно всички задължения, преди да се сбогувам. До болка коректна.

# 134
  • До хладилника, който обичам
че си  изчистих абсолютно всички задължения

...което ме подсеща, че дължа книги на библиотеката от над месец, пфу.

Общи условия

Активация на акаунт