Споделете 102

• 27 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Последен ден на старата работа

Фурор, така и не каза какво ще работиш занапред. Не вярвам да излизаш в пенсия. Или...?  Mr. Green

Споделям, че ме грози страшната участ да стана модераторка на входа!

Вчера мина досегашната модераторка да събере последната такса в кариерата си и да ме уведоми, че понеже вече няма да се плаща за тази неблагодарна работа, всички във входа ще се въртят да я вършат, щат не щат.

Опитах се да сметна какво събираемо се падам от сбора и какъв е шансът да ми излезе късметът да модераторствам още сега, но не можах да се сетя колко са 9 етажа по 3 апартамента! Доживях да забравя таблицата за уморение! Като дете имах една линийка с нея, от онези, които бяха със сменящи се картинки, май от Либия ми я бяха донесли. Ще трябва да я изровя, че да си помагам в пристъпи на русокосие.

# 136
"Порядъчни" люде Рибния буквар шътнаха, пък ти - комсомолка.
Тая сутрин кукунделата на БТВ сравни Рибния буквар на П Берон с Мадоната с големите бомби от Ало, ало!

# 137
3.70%. 3.84% ако извадим единия апартамент от сметката, все пак ще поемеш щафетата от няго.

# 138
Рокси, така е. Загадката си остава загадка, нищо ново. На мен лично ми остана една тревога в душата дали ще се случи нещо наистина през 2012. Не е нещо кой знае какво, ако трябва да съм откровена, но аз и любовните 2 романа, които преведох, пак ги усещам като рожбички. Между другото, имаше един тюлен с набъбнала мъжественост (днес нали е петък) в първата ми книга, който беше 6 фута и аз в бързината го бях писала 6 метра.  Laughing Чак като редактирах, забелязах колко ненормално висок е.

Иначе като погледна назад, сегашната ми 9-та книга е първата, с която бих се гордяла, ако се справя добре, и съответно бих умряла от срам, ако я окепазя, защото наистина е висока летва и истинска книга.

# 139
И за нея ще бъдеш похвалена, както за всички други.  Simple Smile
Наскоро казах на мъжа си, че искам да работя рентиерка. Да събирам едни пари от едни наеми, а през останалото време да пия обедни кафета с приятелки. Той отбеляза, че всичките ми приятелки  работят. А аз го контрирах, че ако бях рентиерка,  приятелките ми щяха да са същите фръцли като мен.

# 140
  • Варна
Споделям 10 години взаимство с мъжа ми. Изненада ме с букет в червено и оранж и страхотни размери /на букета, де/.

# 141
Аз пък споделям, че се радвам на петъка. Макар че съм затворена в офис и само мога да си мечтая за безгрижни разходки по улици и градинки...
И че мъжът ми снощи ме ядоса, но пък довечера и аз ще го ядосам като забегна на боулинг с колеги.

Калине, тая книга няма да я прочета, да знаеш. Перспективите за глобална катастрофа хич не ме радват, а някакви си черепи, колкото и магически да са, не могат да ме успокоят.
Виж, Марлис Мелтън е друго нещо  Laughing

# 142
  • Бу-у-урга-а-ас
Моят музикален гуру ми сподели една страхотна песен, която ми беше убегнала. От два дни я слушам непрекъснато, като си я зареждам по три пъти един след друг в плей листата. Голям кеф. Чувствам се като тинейджърка. http://www.youtube.com/watch?v=EOs2TSXTOkQ
Снощи сънувах странен сън. Живеехме в друг апартамент, и крадци влязоха да ни откраднат много скъпата фото техника, докато ние къпем децаТА. (то обективи, то чудеса, които мъжът ми скоро си бил купил и даже аз му обяснявах, че ще е хубаво да се запише и на курс по фотография). В съня си имахме и момиченце, което тръгна да излиза по-бързо от банята и благодарение на него видяхме крадците и те ни видяха и избягаха и нищо не ни взеха. Хепи енд, но аз цял ден седя и си се чудя как ги измишльотих тези неща.
Днес в Бургас е вече наистина пролетно и топло.

# 143
  • До хладилника, който обичам
В глобални катастрофи не вярвам, откак чаках 2004, когато трябваше да свърши света, а преди това да е открито лекарство за СПИН. Намерих си тефтерче преди няколко години, в което съм записала това пророчество някога си, а е очевидно, че нито едното не е станало.

# 144
Крадците са се задоволили с гледката на мокра Логопедка.
За момиченцето - честито г.с.!

# 145
Seltakis, толкова съм зле, че си  изчистих абсолютно всички задължения, преди да се сбогувам. До болка коректна.

На турски това се нарича "балък"

# 146
Споделям подобрено настроение, поради това: http://life.dir.bg/2009/04/02/gallery4240605_7.html

Умрях да се хиля, какви цени, какво чудо!
Веднага се сетих за фразата:
"Аз ако имам толкова пари ще се оженя"

# 147
Лого5ка, ето буквалния превод. Сигурна съм, че ще навържеш думичките в смислово изречение.
Ако сънуваш, че имаш дъщеря, очаквай семейно щастие, хармония и разбирателство в дома.
Ако нямате дъщеря, тогава тя е символ на женското във вас.
Ако ви нападнат крадци - застрашени сте от загуба на някакъв роднина; ако ги надвиете - всички неприятности ще бъдат отстранени и дори скоро ще имате печалба.
Крадец - Страх и несигурност.

Мацката от клипа има перфектно изглеждащи гърди. Определението не е случайно, разбира се. След него, предполагам, не е много уместно да кажа, че откривам външна прилика помежду ни. Mr. Green

# 148
  • Бу-у-урга-а-ас
Вълк, моля те. Този прочит е много тенденциозен и не благодаря. Не ме чети!
Lyusil, благодаря за гадаенето, но ето смисловата връзка по моя начин:
Вечерта по новините даваха някакъв репортаж за изложба на фотографии от военните ни мисии. Та ми направиха впечатление някои снимки, които изобщо не се отличаваха нито с качество, нито със замисъл, та от там и подсъзнателните разсъждения кой и с какво е снимал, а освен това и вчера някой постна линк във форума с готини снимки, та цял следобед, мозъкът ми е работел в тази посока. Курсът по фотография за мъжът ми, е подсъзнателното ми желание, да се захване с нещо по-различно, защото напоследък има страшно много работа и почти не се виждаме. Момиченцето всъщност е едно прекрасно, умно, слънчево същество, което аз много харесвам и е от една от градините, в които работя. Почти всеки път като я видя и си казвам, "ей такова момиченце искам" - НО, Вълк, всъщност не искам.
Както казах, апартамента не беше нашия, т.е. на подсъзнателно ниво съм изтласкала опасността на друго място.  bowuu

# 149
Звучи ми съвсем логично. Виж сън, в който ти падат зъбите при неналичие на скорошна житейска среща с личния зъболекар или директен сблъсък с реклама на избелваща паста за зъби, не може да бъде тълкуван просто "логично". Този сън в моя съзнателен живот винаги е означавал едно. Настоявам да не го сънувам в близките 50 години.

Общи условия

Активация на акаунт