Споделете 102

• 27 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Бу, вица, де?
Не се прави на хахо.

# 91
  • Boston, MA
Ходете на библиотеки, Естер и Нурфайстър (ехе, как си го преведох). Доколкото знам, още се зареждат...

Колкото пари да има човек, не може да има всички книги.... Нито всичкото време да ги изчете...

# 92
Благодаря ви. Мъжът ми отиде да гледа Камен Донев, още повече го намразвам(К.Д., не половинката). Ще празнуваме друг ден, с приятели. На мен обаче ми се иска да сме само двамата(всъщност четиримата), имам нужда от тишина и спокойствие малко.

Изморена съм и нямам търпение да натръшкам челядта по креватите.

# 93
Дуц, а ти що не си на Камен Донев?!

Русенки, ще се радвам да се запознаем и на живо. В неделя ще водя Яна на благотворителния бал в хотел Рига в 10, дано се осъществи замисълът.
Сега и търся пеперудени крила.  Crazy
Млеконадоя почвам, защото смятам да си почина от Елена и да се гледат с баща си.

Споделям, че много ми се ходи на красиво и чисто място, със спокойни и приветливи местни хора.

# 94
  • Русе
ДеЩо, много се радвам, че ще посетите карнавала ни  Hug

Много искам и аз да отида да гледам Камен Донев. Трябва по някакъв начин да измоля майка ми и баща ми да вземат Сашко при тях през седмицата. Принципно не е невъзможно. Само да е здрав. И да имам пари да си купя билет. И да има билети, когато имам пари.

# 95
Дуц, а ти що не си на Камен Донев?!
Малоумници не ме влекат.

# 96
Дуц Hug, аз утре съм на Камен Донев

# 97
Ох, много ме дразни тоя човек. Момче с кофа, момиче с балон ooooh!

Ти някоя снимка от вчера няма ли да ни пуснеш???

# 98
снимки по същество почти няма, Дуц. Има дребноламски снимки от следобяда. Ще свалям филм, ще дам снимки после. сега просто, за да не е без хич - ето: http://inamarkova.multiply.com/photos/album/27

# 99
За пръв път виждам малкото на ламя, ъъъ ламичка. Пу, Пу.

# 100
 Hug Мноого е сладка и ужасно пораснала!
И превозното средство ви е хубаво Mr. Green

# 101
  • вкъщи
снимки по същество почти няма, Дуц. Има дребноламски снимки от следобяда. Ще свалям филм, ще дам снимки после. сега просто, за да не е без хич - ето: http://inamarkova.multiply.com/photos/album/27

голямо е сладурче  ...... слушка ли те

# 102
Hug Мноого е сладка и ужасно пораснала!
И превозното средство ви е хубаво Mr. Green
Малка е за него, но ще се научи скоро да го кара.

послушна ламя не може да има - макар и малка. Диване е, много е бърза и няма никакъв страх от ръбове, високо и пр. Дано оцелее Winkот вчера има пързалка, вече се пуска надолу с главата, гатери се обратно и всичко това става с бясна скорост.
да спра на време, че майките могат да бъдат много досадни (зелено човече) Wink

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 21:17 от Ламята неСпаска

# 103
  • UK
Аз ненавиждам Камен Донев заради тъпия банер, дето щракаше упорито в продължение на сума си време, та ми се налагаше да рефрешвам форума по 40 пъти преди да изчезне.

# 104
Искам да ви помоля да насочите малко положителни мисли към мен, нужна ми е положителна енергия.

А и стискайте палец утре, първо сутринта да ми намерят благополучно вената, за да ми източат малко кръв, а после да успея да осъществя изненадата за РД-то на майка ми, което е в събота, но утре требе да успея някак незабелязано да подготвя и укрия от нея вкъщи подаръка й. Като знам какво съм й приготвила, чак й завиждам  Laughing

Засега лека нощ, братчета прасенца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт