Споделете 102

• 27 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Боли ме глава. Не спах много тази нощ.

# 61
  • София
Реплика на оригинала?

# 62
Дуплика, Им.

# 63
  • о`майна лунна нощ е
Не ми се споделя много. Вече съм на АБ. Не съм пила не помня от кога, но този път след тредневна Т. се предадох.

# 64
  • Варна
Честито, Ета! Приятно очакване!
Честито на празнуващите.
Моето споделяне днес е прозаично - денят е "тъгъдък", връзката ми с нета е in-law.

# 65
Споделям, че мразя служебния уиндоус, тича като пръдле пред майка си, мазни ми се като лакей, де - що започна да пиша, ми поправя буквите на големи, трябва да ги трия и пиша втори път малки, за да кандиса, ако имаше глава, щеше да има и врат, ако имаше врат, досега да съм то запалил с един шамар.
Им, лека й пръст на леля ти, много ясно си я представих, само с "дух на Питър Пан" ми убягва.

# 66
  • До хладилника, който обичам
само с "дух на Питър Пан" ми убягва.

Весела, палава бабичка Grinning
Веднага си я представих.
Имахме такава роднина, лека й пръст. Липсва ми.

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
Аз искам да съм питърпанова бабичка.  Laughing
Споделям, че едва се сдържам да пусна тема: "Перфектният ум".  Mr. Green То не беше дупе, то не бяха цици, то не бяха латино звезди, то не бяха мъжове... И всичко е "перфектно". Мразя тази дума.  Crossing Arms Изчоплиха я от сапунките (заедно с "патетично" и др. модерни слова Mr. Green) и сега няма отървия, няма.  #2gunfire
Ха, имаше филм такъв... Със Съсел Кроу, не беше лош.  Laughing
Споделям, че съм много ядосана на прогнозниците. Нали щеше да вали, бе?  #2gunfire Объркаха ми програмата.  Crossing Arms

П.П. Споделям, че обичам това човече -  #2gunfire. Мн яко човече.  Mr. Green

# 68
  • При хората, които обичам
Вали, де. Не при вас. Някъде си Laughing

# 69
Тук е само мрачно. А ми се иска да вали. Да се насладя пълноценно на мързелуването.

# 70
Вълчак, свалих един. Реших, че стига, не знам защо. Ако трябва още да режа, ще стане довечера, служебният е с програмен дефицит и дори в момента ми се налага да правя компромис с качеството на образа. Си. Ще ме изтраеш, знам. Търпеливи хора сте тук.

Им, съжалавям за загубата. Дано остров Никога я очаква някъде... Лека й пръст!

Държа на второ дете. Имам само едно условие - искам да заплача от радост при вида на потъмняващата втора чертичка. Звучи елементарно, но изобщо не е. Вълк, не ме чети все още.

Тук вече вали. Ще ползвам чистачките днес.

# 71
  • София
Вълк, лелята /не мога да се разплача, само на смях ме избива от спомените за нея/ на 80 лазарника се кетреше по черешите, за да бере за сладко. После зрението и се влоши от пердета и глаукоми и трябваше да се кротне. Знаменита, смела жена беше.

# 72
Василиса, освен теб и мен, имаше още някой възмутен от перфектните теми. Можем да направим АПК.  Примирил съм се с уродливото си тяло, с голямата оплешивяваща глава /пълна с мозък/, с чупения си глезен, с хлътналите си очи, с гърбавия нос, който наднича да види какво дъвча, с асиметричната си ехидна усмивка. Даже ми харесва, чувствам се уютно. Перфекционистките да си гонят перфектоност, имат си подфорум.

# 73
  • Кацнала на едно дърво.
Става. Идвам в апк-то.  Laughing
П.П. И аз имам чупен глезен и гърбав нос, и много мозък. Ура!

# 74
Не е честно някак. Да има неограничено количество книги, които искам да имам, тук и сега, няма значение колко ще прочета, важното е, че ги искам, а парите да позволяват една - двечки максимум. Че и това с уговорки, че после ще съм пост и молитва до края на деня. А като вляза в пустата му книжарница се чувствам като гаврош в магазин за шоколадови бонбони без петак в джоба си. От една страна се обвинявам, че харча неразумно, че даже и в кризисни времена, а от друга се обвинявам, задето дори смея да си помисля, че харчовете за книги са неразумни такива... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт