Град Левски!

• 29 317
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
точно че в Ст.Загора ми казаха само ЛК Акта и молба, а в Левски някакви удостоверения нещо се плащало което ми се стори малко.........

# 271
Явно ще е било точно това удостоверение за семейно положение.Плаща се 2 или 3 лв, подаваш го днес и си го вземаш утре.

# 272
vhm,за еднократната помощ и за детските се подава молба, носи се оригиналът на акта на раждане на детето, изваждат се 2 удостоверения / за семейно положение и ... - цената им бе 6 лв. през октомври миналата година, станаха веднага/, искаха и бележка за доходите от работодателя за една година назад, попълват се в едно заявление, което ти го дават на място. Трябва и ЛК да е в теб, искат я за справка.

# 273
Благодаря за отговорите!

# 274
Днес около 17ч с Галя ще сме на Делукс!
Който иска да се чувства поканен!

# 275
  • Там някъде нейде !!!
Днес около 17ч с Галя ще сме на Делукс!
Който иска да се чувства поканен!

И аз бях там. И аз ядох, пих и се веселих. Peace
И ЧЕСТИТ ПАНАЙР МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!!!

# 276
Снежи, какъв ти панаир-голяма цигания ooooh! Нямам думи... И на центъра каква музика звучи ooooh! ooooh! ooooh!

# 277
Е вие сте си направили среща докато ме е нямало а  Simple Smile

# 278
  • Там някъде нейде !!!
Е вие сте си направили среща докато ме е нямало а  Simple Smile
Аааааааа, ние бяхме направили и когато беше тук, но да не забравяме че на нея присъствах само аз.

# 279
Снежи аз тогава бях на зъболекър,много кофти се е получило

# 280
Оооооххххххххххххооооооооооо, момичета привет. Аз не съм се включвала сигурно от година. Аз бях забравила че тук си пишете. Виждам срещи си организирвате добре е. Как изкарахте панаира. Аз си бях на Левски тогава и много мми хареса.
Не ви познавам всички тук само Стела познавам, но кажете какво става по Левски?
Надявам се  някой ден да се видим и да се запознаем.
Е това е от мен ще гледам да се включвам редовно.
Лека вечер от нас с малките.

# 281
  • Там някъде нейде !!!
Охоооооо, по панайра и не се обади ааааа?

# 282

Изобщо изключих да ви кажа. Аз с Стелето се видях ама за малко из навалицата. Сега май в вторник пак ще си идваме за около седмица, но още не се знае на 100%.

# 283
  • Там някъде нейде !!!

Изобщо изключих да ви кажа. Аз с Стелето се видях ама за малко из навалицата. Сега май в вторник пак ще си идваме за около седмица, но още не се знае на 100%.
Ей обади се. На линия сме почти винаги Аз, Хриси, стелито предполагам че няма да има нищо против и Вилето. За другите незнам.

# 284
Ще се обадя разбира се. Дано само да е хубаво времето.

Общи условия

Активация на акаунт