Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 593
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
    Тед, ми то има ли значение аз, например, какво мисля?
1. Аз не съм лекар.
2. На едно дете може да действа еди как си, а на друго  -  да не му понася...
    Моят съвет е, ако си нещо притеснена, по-добре да потърсиш второ лекарско мнение...
 Hug Hug Hug

# 31
питах просто за допълнителна информация  Hug

# 32
Момичета,
на 30 април (четвъртък) от 17.00 часа в КСУДС (Комплекс за социални услуги за деца и семейства) ще се проведе лекция за кърменето.
Каним всички желаещи да присъстват!

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 18:34 от Nellina

# 33
Предложете ми личен лекар със специалност -педиатрия по възможност в "Ескулап" или в "св.Ектерина". Сега Младен съм го записала при моята лична, но тя не е педиатър и като се наложи екстремно да годим при педиатър и ходя и си плащам като поп. А в "Хигия" са направили плетения преглед 20лв. #Cussing out
Зная, че юни месец мога да му сменя лекаря но да имам време да помисля и да избера  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително   bouquet

# 34
в Света Екатерина ,няма джипита педиатри.Ние всички сме там при Дина Петкова,аз съм изключително доволна.Никога не ми е отказала направление за децата.

# 35
в Света Екатерина ,няма джипита педиатри.Ние всички сме там при Дина Петкова,аз съм изключително доволна.Никога не ми е отказала направление за децата.
за децата нямат право да откажат направление, но точно това направление да отида да взема от поликлиниката и после да отида до "Хигия" ме затруднява. А и всичко това е свързано с чакане, и през това време детето ти да е д Т или да му свирят гърдите и пр.

# 36
за децата нямат право да откажат направление, но точно това направление да отида да взема от поликлиниката и после да отида до "Хигия" ме затруднява. А и всичко това е свързано с чакане, и през това време детето ти да е д Т или да му свирят гърдите и пр.
щом ходиш до Хигия запиши се в Иван Рилски

# 37
Тед, ако избереш личен лекар-педиатър не знам нали ще ти дава направление за друг педиатър, ако се наложи!Дано избереш достатъчно добър, че да не се налага консултация и с друг лекар, че тогава пак ще е същото!Успех!
В Хигия личните лекари не си дават телефоните за съжаление!

# 38
Тед, ако избереш личен лекар-педиатър не знам нали ще ти дава направление за друг педиатър, ако се наложи!Дано избереш достатъчно добър, че да не се налага консултация и с друг лекар, че тогава пак ще е същото!Успех!
В Хигия личните лекари не си дават телефоните за съжаление!
Да Зори знам, за това питам за дрегите болници, а "Хигия" ще я имам за спешен последе вариант.

# 39
  • Пазарджик
ted в Ескулап само Д-р Кръстев е педиатър който е и джипи,но държи цялото семейство да е записано при него.Детето ми е при Д-р Котева(джипи) а се наблюдава изцяло от Д-р Митева(педиатър) и съм доволна.Джипито никого не ми е отказала направление,а педиатърката винаги ни пращала на консултация с друг специалист ако се налага. Hug

# 40
ted в Ескулап само Д-р Кръстев е педиатър който е и джипи,но държи цялото семейство да е записано при него.Детето ми е при Д-р Котева(джипи) а се наблюдава изцяло от Д-р Митева(педиатър) и съм доволна.Джипито никого не ми е отказала направление,а педиатърката винаги ни пращала на консултация с друг специалист ако се налага. Hug
vancho1963, а къде практикува Д-р Котева(джипи) и Д-р Митева(педиатър) /за нея съм чувала отзиви  Thinking/

# 41
  • Пазарджик
ted и джипито-Д-р Котева и Д-р Митева практикуват в Ескулап.

# 42
ted и джипито-Д-р Котева и Д-р Митева практикуват в Ескулап.
Благодаря   bouquet

# 43
  • Пазарджик
За нищо ted,дано да съм била полезна. Hug

# 44
Моля препоръчайте ми добър невролог. Освен д-р Златарева. Ще съм благодарна, ако обосновете мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт