Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 469
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Педито на Сти, Спасова ли беше  Rolling Eyes

Неллина това риторичен въпрос ли е "защо лекарите не харесват информираните пациенти?"
и какво очакваш да ти отговорим?
Всъщност има ли повече от един възможен отговор?
И какво ще промени отговора ни?
Само страници да трупаме в лекарската ли... Rolling Eyes 
..или.. Mr. Green  възможност да ги оплюем отново  Twisted Evil

# 286
Марито , Младен ще тръгва на ясла отново след едномесечна почивка от понеделник. Но този път не беше спастичен бронхит или нещо то този род.
А начална фаза на плимония/хрипове/, това стана от стоенето на басейна пред хотела на морето. Това да ми е за урок.
при д-р Гинева в ТУБ Диспансера не сме ходели , но чувам добри отзиви за нея.

# 287
Цитат
"Как мислите, защо лекарите не харесват информираните пациенти?"
Ще ти дам пример за да ме разбереш :
Представи си, че идва родител на твой ученик и ти казва:-прочетох в И-нет, че ако давате на децата , сами да си проверяват домашните взаимно, ще са по взискателни и към самите себе си, и ще провокирате у тях състезателност. Мисля че това е правилното поведение в случая и се чудя, защо не го прилагате?
- ти си мислиш - тоА па #Crazy  той ще ме учи как да УЧА  #Cussing out  Че той е един -магазинер, счетоводител, ЛЕКАР, шофьор и т.н. какво разбира от педагогика. Та аз едва имам време АЗ да им проверя домашните,    ooooh!  камо ли децата сами на себе си ..
извод: никой НЕ обича да му дават акъл , как да си върши работата...

Цитат
"Защо общуването между лекар и пациент в повечето случаи е на много ниско ниво?"
не разбирам какво имаш предвид под "ниско" Thinking

Цитат
"Какво бихте искали да се промени? Как смятате, че би могло да се постигне? Аргументирайте се!"

е то е ясно какво ВСИЧКИ искаме да се промени
1. като ми препоръчат хоспитализация, да съм сигурна, че не е заради пътеката
2. да няма значение с каква кола ще спра пред болницата и колко пари нося..
3. да ходят ЕЖЕГОДНО на семинари, симпозиуми, конференции, конгреси и прочие, за да се запознават с новостите и да ги прилагат
4. да получавам като пациент това, което ми се полага - в смисъл - нека така си вършат работата, че частните клиники останат без работа

За да стане така..трябва хем да са ДОБРЕ платени, хем и да са СПЕЦИАЛИСТИ....ако преди години ЗК не им купуваше на ВСЕКИ Лекар по един принтер ,който струваше около 800лв, ако не им подаряваха компютри и т.н. можеха и да им стигнат парите за преквалификации...

Аз предпочитам да не плащам всеки месец здравни осигуровки , а когато ми се наложи да  отида при лекар, да си платя 20лв.
Хем тогава и той ще е по старателен, хем и ще се спрат пълчищата от хипохондрици  Mr. Green
....  newsm78  обаче пък, така седи въпроса с оперативната медицина    Thinking ....бе не съм аз този дето ще го измисли, има си цели министерства за това, а и хората и за МИСЛЕНЕ пари взимат Stuck Out Tongue

та ГЛОБАЛНИЯ извод е: искат повече пари ...ама не ги заслууууужаваааат  Naughty

п.с. пусни нова тема, за да не я зключат тази и добави най-отпред телефона за оплакване   Twisted Evil

# 288
 Благодаря на Гери за изчерпателния отговор!  bouquet
 Чакам отговорите и на другите. Simple Smile

НОВА ТЕМА

# 289
Не знам дали тук е мястото да попитам, но ме интересува следното: Ако ходя на консултации в Ескулап Пазарджик при д-р Тричков къде ще раждам след това? В Ескулап ражда ли се?
Също така пишете ако имате някакви впечатления от д-р Тричков. Много ще съм благодарна!

# 290
мила ,задай си въпроса в НОВАТА тема, която е посочена в постинга преди твоя   bouquet

# 291
# 292
Здравейте.Аз съм нова.Искам да попитам, някои зняе ли графика на д-р Антонов от Хигията.Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете!!!

# 293
  • Пазарджик
jnv задай въпроса си тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425904.0;topicseen
това е новата тема

Общи условия

Активация на акаунт