Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 474
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Хигията на никой не бих я препоръчала  #2gunfire
А за Здраве за първи път чувам....ще трябва да се поразровя пак из нета.
Чувам добри отзиви за Р. Попов от болницата и мисля да го пробвам и него. И тъй или иначе ще трябва да правя десетки прегледи и изследвания.... Ако някой има прясна информация за него, моля да ми даде, че вече главата ми ще се пръсне.

# 241
Чувам добри отзиви за Р. Попов от болницата и мисля да го пробвам и него. И тъй или иначе ще трябва да правя десетки прегледи и изследвания.... Ако някой има прясна информация за него, моля да ми даде, че вече главата ми ще се пръсне.

Ще му бъда благодарна цял живот! Ако не беше той...не ми се мисли...
    Препоръчвам ти го с две ръце!
    Дори и на Луната да отиде да работи, бих отишла да родя там! Peace

# 242
Тъкмо щях да кажа, че най-голямата му фенка  Laughing  е на  морето и неможе да го поФали   Laughing  ,ама тя и от там каже ли се името му, е първа поддръжничка  Laughing

п.с. сега сериозно...от МБАЛ Пз, той е един от "добрите" лекари, заедно с Чолаков и Стоянов...по назад в темата, има доста за тях Peace

# 243
И аз съм за Попов Mr. GreenПри него и Георгиев раждах дъщеря си,след като цяло денонощие ме прехвърляха от екип на екип.Наистина ако не бяха те,не ми се мисли

# 244
Е това искам да го гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug

# 245
Е това искам да го гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug

раждане в безтегловно състояние ли?  Laughing

То май това ще е начина , да я накараме за трето да се навие  Laughing

# 246
Или поне в това състояние да го направят третото Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че е по-лесно Mr. Green

# 247
Браво, браво, вие за трето мислите, а аз днес съм щастлива, че все пак ми дойде лелката за първи път след аборто-раждането / не знам и аз как да го нарека  newsm78 / До какво стигнах, а?
Но определено вече реших да го пробвам прословутия д-р Попов.

# 248
viksito  Hug

Прегръщам те и ти стискам палци, и дано скоро да се похвалиш с две чертички и да се присъединиш към Училището за мами  Hug

# 249
  • Пазарджик

И от мен един глас   Peace  Mr. Green .

# 250
viksito, стискам ти палци! Hug Hug Hug

# 251
Ще се присъединя, че май доста имам да уча  Thinking
Ама докато стана мама, кой знае колко още сълзи ще пролея....

# 252
Неееее, няма да плачеш, моля те. Ще гледаш позитивно, ще правите любов, а не секс за бебе и всичко ще си дойде на място. Тук винаги ще срещнеш подкрепа. Ела и в другите наши теми Hug

# 253
ООО С--С .... 6 месеца пазене, поради рискова бременност, 38 дена пазене до края на първата лелка.... а днес най-накрая ще можем....  Crazy И двамата с мъжа ми сме на седмото небе. Дано само да не съм забравила как става... Rolling Eyes

# 254
Няма , няма Laughing "хапвайте" здраво за повечко апетит Wink

Общи условия

Активация на акаунт