Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 494
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Viksito ,стискам палци скоро всичко да е наред !
Щом имаш съпруг ,който те обича и те подкрепя,нищо не може да се обърка !!
Само няма да плачеш и няма да се отказваш! От сърце ти желая успех !

# 256
Лекарката ми каза да изчакам още един месец за изследвания, но на мен не ми се нрави този вариант. Та имам едно въпросче -  прехваления д-р Попов ще ме приеме ли радушно без направление и ако да - колко ще се охарча за тази екстра? Искам поне гиникологичен преглед да мина.

# 257
15-20лв  Peace а може и хич  Grinning

Викси ще ти го кажа направо мила - колкото и да ти казват , "спри да го мислиш, ще стане когато трябва, божа работа "..ЗНАМ че не може да не го мислиш...
Мисли го, но споделяй всичко с половинката си...защото споделената мъка е половин изстрадана вече мъка и по-лесно се справяме когато има рамо, на което да положим уморена глава  Hug
И съм го мислила, и съм плакала,и съм молила и проклинала, и съм се и пазарила, и отчайвала...помага....по-добре така, отколкото да го изстрадаш вътрешно САМА

прегръщам те  Hug

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:55 от mother-of-pearlS

# 258
Мерси за прегръдките  Grinning

# 259
Момичета ,може ли да ми кажете ,в събота следобяд дали ще има кой да ме приеме в МБАЛ Пазарджик без предварително записване Rolling Eyes Или пък евентуално Д-р Павлова с какво работно време е на частния си кабинет.
Понеже вече съм в 8 г.с. и трябваше да отида отново при д-р Антонов,който за съжаление е в отпуск Confused
Не мога да чакам една седмица ,защото лекичко започвам да психясвам за това дали всичко е наред и трябва да отида !
За съжаление мога единствено в събота Rolling Eyes

# 260
Копи - пейст:
Уважаеми пациенти,

Във връзка с програмата  за изпълнение на стратегията за прозрачно управление,  превенция и противодействие на корупцията ви уведомяваме, че сигнали за корупция и конфликт на интереси могат да се подават на електронен адрес:

http://anticorruption.government.bg/report/content.aspx?р=12

както и на телефон 034/ 44 52 62 в Районния център по здравеопазване Пазарджик.

# 261
Не знам дали това е темата за Черен и бял списък на лекарите в Пазарджик, но реших тук да пиша за най-прехвалената Докторица в Пазарджик, а именно г-жа Генчева. Пиша г-жа, а не доктор, защото тази жена не е лекар за мен, а просто един касапин. Тя не заслужава даже да е в Черният списък, а в списъка с убийци лекари. Заради некадърността на тази жена на 17 юни си отиде от този свят една младо 28 годишно момиче, моя втора братовчедка, оставило на този свят само 7 годишното си момченце.  Cry Cry Cry

Пиша тук просто, за да предпазя  другите жени от нея. Не ходете при тази жена момичета, там не ви чака нищо добро. За съжаление в нашата страна за лекарите като нея няма закони и тя продължава да се назовава "ЛЕКАР", което е много тъжно.

# 262
Много съжалявам за случилото се Praynig
Не разбирам тази Генчева ,докога ще продължава така #Crazy
И докога ще има все някой ,който ще е доволен от нея...да ,има и такива случаи.
Една моя далечна братовчедка ,много неосведомено и наивно момиче ,твърди ,че това била "нейната " лекарка (каквото и да означава това ooooh!)
Аз дори не я знам как изглежда тази Tired

# 263
АЗ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА НИКОГА ДА НЕ РАЗБИРАТ КАК ИЗГЛЕЖДА ГЕНЧЕВА.

# 264
боже, боже  Praynig...тази няма ли кой да я спре.. #2gunfire

вече се замислям, че въпреки многото усложнения, получени след първото ми раждане при нея...съм се разминала с касапщината и...защото некадърността и, и при мен пролича, даже 12 год. след като ме изроди..

# 265
Истината е, че аз също не знам дори как изглежда тази жена, а и честно казано не искам и да узнавам, но жалкото е, че заради нейната некадърност от този свят си отиват много млади жени.  Cry Думите на лекарката извършила множество операции, за да спаси живота на моята братовчедка в София са: "Човекът оперирал това момиче не може да е лекар, той трябва да бъде овчар или всичко друго, но не и да работи с хора". Всички лекари са били възмутени от некадърността на тази жена.  #2gunfire

# 266
Привет!
Момичета коя от вас си водеше децата при д-р Василева /педиатър/ в Ескулапа.
Питам, защото ние отново сме болни  smile3511 smile3511 и т.к. Спиридонова не беше на работа в петък се наложи да търся друг лекар Tired

# 267
Д-р Василева не ли в болницата? В Ескулап мисля, че Д-р Митева!

# 268
да, тя е завеждащ отделение в болницата Peace

# 269
Тед,не че ми е работа,но според мен лекуват детето ти,абсолютно неадекватно.Намери си лекар,който да диагностцира бронхиалната астма,или асматичния бронхит,и сложете край на тоя порочен кръг в който се въртите.Ще ти дам пример с племенницата ми която е на 15 г.Кара по3-4 пневмонии годишно е през другото време пак си покашля ,сухо и гадно.В София ,на нито една от многобройните снимки ,около 12 на брой не откриха пневмония.Оказа се че е тъпкана с АБ за този дето духа.Правила е бронхоспазми,без тежки кризи,и всичките диагносттицирани като пневмонии.От 4 месеца е на инхалатор,и не е боледувала.Не казвам че лечението е безобидно,но поне е правилно.Детето се чувства добре.Не ме питай от къде имам тези съмнения Laughingобиколих България,докато поставят правилната диагноза на Ади.Тя пък беше с диагноза астма,без да я има,и за това съм толкова на ТИс симптомите на това заболяване ConfusedАко те интересуват координати на лекари,питай,може и на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт