Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 474
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Подкрепям Пали! Peace

# 271
Момичета, дайте ми мобилен на д-р Росен Попов. Мойта лична лекарка е е отпуска и ще трябва да ходя директно при него. 

# 272
може би имаш предвид Румен ??? Попов...

сигурна съм, че който го има, ще го сподели  Peace

# 273
Някой нещо да каже за д-р Хаджийски, уролог в Ескулап. Единият бъбрек ми е полуумрял и попаднах на него, ама нещо не ми вдъхва доверие. Утре съм на цветна снимка в болницата Tired
Някой спомена д-р Шиков в болницата. Чакам и Ванчо да се включи, и тя е доста скарана с бъбреците...... Tired

# 274
Мечка Малинарка,, дано цветната снимка опровергае докторите. Защо не попиташ дали няма да ти се подобри положението със стенд./ако се окаже че е такова-полумъртъв бъбрек/
А за такава диагностика бих препоръчала ВМА и Алексаднровска.
Ако искаш повече инфо пиши на ЛС

# 275
viksito, не разбрах кой лекар търсиш:
1. Д-р Радослав Попов, акушер-гинеколог
или
2. Д-р Румен Попов, стоматолог?

П.П. Ако ЛЛ е в отпуск, направление може да ти бъде издадено от заместващия я лекар. Peace
 Hug Hug Hug

Мечка Малинарка, аз ти препоръчвам д-р Димитър Велев. Работи в "Ескулап" и МБАЛ Пазарджик. Peace

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:20 от Nellina

# 276
  • Пазарджик
Нинка ми точно д-р Хаджийски опроверга колегата си от Хигия който миналата година реши че трябва да ми махне левият бъбрек заради нефроза 2 степен с изтъняла лигавица.Между другото десният ми бъбрек е с нефроза 3 степен и слагах дабълджей(уретерна протеза) и я намалих до 1 степен без да го махат.Чувала съм много добри отзиви и за д-р Димитър Велев от Ескулап.За  д-р Шиков не съм с добри впечатления може би бременноста ми му попречи да ми помогне адекватно и тогава ме пренасочиха към урологичното отделение на окръжна болница Пловдив.Там си свършиха добре работата но въпреки това ти препоръчвам ВМИ Пловдив.Дано всичко е на ред и по някакъв друг начин да се намери решение. Hug

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 11:02 от vancho1963

# 277
  • Между два свята...
Нинка, коментирахме преди време  за уролози. Такива сериозни диагнози могат да поставят само специалисти в София и Пловдив. Това е моето мнение. За г-н Хаджийски не мога да кажа нищо добро от опит с моя баща. Консултирай се в хирургиите в Пловдив.
Разбира се всичко е индивидуално, но за сериозни проблеми винаги ходим в Пловдив.

# 278
Благодаря на всички. Със сигурност ще ходим в Пловдив в Александровска за по-обстойно изследване на показателите и тъканите на бъбрека (изоморфно нещо си беше Embarassed).

Цитирам Хаджийски , като отидох на следващия ден, вече и с температура - "Оле, ми ние сме забравили да ти пишем антибиотик"..... Tired

Тед, благодаря. Мъж ми вчера е говорил с Александровска - казали са да дойдем на място с цветната снимка и всички изследвания.
Ехографът и рентгенът нищо не показаха. Утре е въпросната цветна. Сега ще мятам разхлабващи, че иначе ще ме ....клизмират Mr. Green

# 279
Става въпрос за Радослав Попов. Толкова съм се побъркала, че вече и имена не помня. Wink

# 280
Нинка, ходила съм при Д-р Хаджийски да ти кажа не ми вдъхва доверие! Според майка ми е станал просто един бизнесмен ,но не и лекар! Стискам палци да намериш добър специалист и да забравиш скоро за здравословния проблем!

# 281
Някои използвал ли е Бромоваксон /май така се казваше  Embarassed /?

# 282
Някои използвал ли е Бромоваксон /май така се казваше  Embarassed /?
да ,ние.изписа ни го Данчев когато Ади беше горе долу ,колкото вас.Имаше ефект някакъв,същата зима ни се размина пневмонията,но главният ни проблем хремата си остана, а с нея и кашлицата.Антибиотик не пихме но капки и сироп за кашлица си пиехме всеки месец.Това е ваксина ,бактериална.Може предният ми пост да ти се е сторил малко груб,но продължавам да мисля ,че във вашия случай ,особена поза от него няма да имате.По-добре приемайте рибомунил,докато го пиете ,проблема спира,после си наваксвате ConfusedНе си заравяй главата в пясъка,приеми че детето ти има белодробни проблеми,и започни да го лекуваш правилно.Вярно ,ще пиете ппрофилактично лекарства,но детето ти ще се чувства добре,и усложненията от заболяванията ще намалеят.Има закована тема в здравния,,прочети,попитай,ползата ще е голяма.Тук имаше един лекар Бърди,сега пише в Зачатие,та той постави виртуално диагнозата на дъщеря ми ,още преди три години.А тук три години ходихме по мъките ooooh!Можеш да попиташ и там

# 283
Аз пак имам въпроси.  Simple Smile
Сигурно на всяка от вас се е случвало да чуе от лекар репликите: "Ти много четеш в Интернет" или "Вие, пациентите, все много знаете".
Как мислите, защо лекарите не харесват информираните пациенти?
Защо общуването между лекар и пациент в повечето случаи е на много ниско ниво?
Какво бихте искали да се промени? Как смятате, че би могло да се постигне? Аргументирайте се!
Вие сте! Simple Smile

П.П. Не слагам всички лекари под общ знаменател. Знам, че всяка е намерила "своя" лекар.

# 284
Тед, Младен ходи ли сега на ясла? Просто там вирусите са повече, от всякъде, та затова сигурно и по-често боледува. Сти от бебе прави спазми при всяка лека изстинка и затова си имаме бебехалер с Вентолин. Та като има лек признак на разболяване действаме с него!
Аз пак да те питам - ходили ли сте при д-р Гинева в ТУБ Диспансера? Много добра, много информирана и най-важното не гледа да те изплаши а водите нормален диалог и Нелке, в унисон с това, което казваш - точно тя беше лекарят, който ми каза аз ти казвам основното, за другото можеш да прочетеш и в Интернет, гледам интелигентна жена си Peace Също с педиатърката на Сти често коментираме написаното в интернет. Та така....

Общи условия

Активация на акаунт