Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 520
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
за стоматолог (лицево челюстен хирург е) препоръчвам д-р Валентин Гагов  Peace  с двете ръце даже  Peace Peace

А за дерматолог - д-р Стоянова (имам и телефона, ако го искаш), ама записването при нея е поне с месец напред... Rolling Eyes

# 76
като сме взели да питаме за стоматолог, та да попитам - за махане на зъбен камък кой къде е ходил и доволен ли е?
Мирна, дано бързо се справиш с мъдреца. До сега не съм имала проблеми със зъбите и не знам какво е да те боли и да ти вадят зъб, ама сигурно е ужасно. Само зъбен камък съм чистила.

# 77
като сме взели да питаме за стоматолог, та да попитам - за махане на зъбен камък кой къде е ходил и доволен ли е?
Мирна, дано бързо се справиш с мъдреца. До сега не съм имала проблеми със зъбите и не знам какво е да те боли и да ти вадят зъб, ама сигурно е ужасно. Само зъбен камък съм чистила.
за зъбен камък ходя отново при д-р Ваня Стоянкина  Peace

# 78
  • Пазарджик
за зъбен камък ходя отново при д-р Ваня Стоянкина  Peace
Тя мисля е още в болнични, но чух че ще започва работа скоро  Peace .

# 79
За зъбен камък също ходя при д-р ГАгов  Peace

Някой може ли да изкаже мнение за АГ д-р Досева, от Хихия...може и на Лични ако го притеснява публичността  Grinning

Благодаря   bouquet

# 80

Някой може ли да изкаже мнение за АГ д-р Досева, от Хихия...може и на Лични ако го притеснява публичността  Grinning

Благодаря   bouquet
Ако имаш предвид Хигия - за първи път и  чувам името

# 81
  • Между два свята...
Ходила съм при д-р Досева. Останала съм с добри впечатления като гинеколог - внимателна.

# 82

Благодаря   bouquet
[/quotГери като специалист онколог е  добра ,но като гинеколог не мога  да твърдя същото .Винаги има много хора при нея и претупва на бързо пациентите.Изказвам собствено мнение Peace

# 83

Благодаря   bouquet

Мен не ме притеснява. Simple Smile
    Д-р Досева е гинеколог - онколог. Peace Наблюдаваше ми първата бременност. Внимателна е, любезна (ако това има значение за теб, защото за мен няма). Друго съществено не мога да кажа, просто защото това беше преди 11 години, а и бременността ми беше безпроблемна, та не се е налагало д-р Досева да предприема нещо. Simple Smile

П.П. Новото име на МБАЛ "Хигия" е доста подходящо. Laughing
 Hug Hug Hug

# 84
  • Пазарджик
П.П. Новото име на МБАЛ "Хигия" е доста подходящо. Laughing
 Hug Hug Hug

Joy Joy Joy
Не можах да се стърпя  hahaha .

Иначе и аз съм ходила при Досева - останах доволна, ама нямах и проблем, та май не е критерий  Thinking .

# 85
Благодаря за отговорите  Hug

# 86
Супер доволна съм от Д-р Коруева   bouquet

Тя следеше цялата ми бременност, при нея родих, нея търся при най-малкият гинекологичен проблем.
Невероятен Човек и специалист е !!!

# 87
Аз пък да кажа, че в днешния брой на в."Знаме" пише, че от догодина ваксината "Пентаксим" ще замести ДТК в имунизационния календар на България. А дано!!! Peace Peace Peace

# 88
Сигурна ли си че става въпрос за Пентаксима? Че преди месец говореха, ама за други две ваксини....имаше инфо в нета от Министертсвото на здравеопазването....

# 89
Да, сигурна съм! Peace Така поне пишеше във в. "Знаме"... Simple Smile Пишеше още, че тази смяна се налага след настояването на родители по форуми и интернет петиции. Peace

Общи условия

Активация на акаунт