Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 500
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Между два свята...
спешно ми трябва мнението Ви за д-р Спиридонова

Нямам мнение, защото не я познавам.
Но искам да ти кажа, че днес заведох дъщеря ми при Агов .От 3 дни и тя като Младен е с кашлица, през нощта с дълбоки спазми. Явно има някакъв вирус, защото децата на повечето мои познати са така.
Агов я прегледа, но в негов стил не изписа антибиотик, а каза да изчакаме. Може би следващия преглед ще изпише, но поне изчаква. Направи ми впечатление, че наистина следи цялото състояние на детето - защото забеляза нещо извън заболяването, което до сега никой детски лекар не е казал.
Бързо оздравяване на всички до 1 юни  Hug

# 106
  • равна Тракия
         Здравейте Hug
Бихте ли ми препоръчали добър мамолог в Пазарджик?

# 107
Май стана добре че поисках второ мнение, язък където Агов ми гледаше детето от бебе. В началото на май сме си изкарали плимония а той ни каза че е спастиче бронхит и от което се учудих Спиридонова се учуди че не е разчел снимката и като разбра че пием Кетотифет каза -Има толкова нови лекарства защо пието точно него?
Днес сме на изследване да се търси къде ние проблема, защото гърдите са ни чисти.
Mirna74  аз започвам да си мисля че с тези сиропи подтискахме само кашлицата и като спря и се мислиш че е готов, контролата нищо му няма, а и Младен много вика пред кабинета и започвам да си мисля дали не гледа да ни прегледа набързо. За толкаво години ни е пуснал само една рентгенова снимка.
Хайде няма да ви занимавам повече, сега отивам за направление и пак по доктори.
Пали благодаря ти мила за съветите   bouquet

# 108
  • Между два свята...
Ох, не знам какво да кажа Тед за тези снимки. Нас пък са ни лекували от пневмония без да имаме такава /всеки каквото разчете/. И аз както писах съм я водила на много лекари, но вече нямам коментар Hug
Според мен не се отказвай от Агов може да му споделиш какво се е случило. Все пак той го лекува от бебе Peace

# 109
ted_ ,ако имаш нужда мога да ти дам координатите на Куфарджиева.тЯ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ПУЛМОЛОЗИ В бЪЛГАРИЯ.когат казах на Спиридонова ,че сме стигнали и до нея,тя ми отвърна следното
-стигнала си върха,повече няма на къде!
за пневмониите ще ви дам пример.племенницата ми кара по 4 годишно,на 14 е.всеки път лежи в болница.когато я водихме на София,се оказа че на нито една снимка няма данни за пневмония.тук лекарите са бъркали асматичните проблеми с нея.само се чудя ,на слушалка да сбъркаш,и те са хора.обаче снимка да не разчетеш,за трепане са

# 110
Сега Младен е с плимония така показаха изследванията, в петък отново сме на линия в Хигия  Sick но няма как. Вземаме изследванията от микробилогията макар че не знам за какво ще са ни ,като вече ни назначи лечение.
Пали че видим какви ще ги сдробим сега със Спиридонова и ако нещо ще ти свирна за координатите на Куфарджиева. Между другото в коя болница е тя /ясно че не в Пазарджик  Wink/

# 111
    Пали, това не е "бъркане" на пневмония. Това е целенасочено точене на ЗК!
    И никой не мисли, че детето се тъпче безразборно и ненужно с АБ.
    Никой не мисли и за стреса, който преживява и майката на детето...
    Нямам думииииииииииииииии... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Рентгенологът да е написал на чист български език:
"Не се откриват рентгенологични данни за белодробно възпаление", пък някои лекари само с един стетоскоп да твърдят, че детето е с пневмония и да настояват за хоспитализиране... Това на какви мисли ви навежда? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 112
   Пали, това не е "бъркане" на пневмония. Това е целенасочено точене на ЗК!
    И никой не мисли, че детето се тъпче безразборно и ненужно с АБ.
    Никой не мисли и за стреса, който преживява и майката на детето...
    Нямам думииииииииииииииии... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Рентгенологът да е написал на чист български език:
"Не се откриват рентгенологични данни за белодробно възпаление", пък някои лекари само с един стетоскоп да твърдят, че детето е с пневмония и да настояват за хоспитализиране... Това на какви мисли ви навежда? #Cussing out #Cussing out #Cussing out
знам  Нелина,иде ми да ги гръмна #2gunfire
аз писах и назад,единствения лекар който лекува Ади повече от година без АБ,беше Данчев,но и той изпиосваше-салбутамол,солволан,капки за нос,без да се помъчи да разбере защо,и от какво.Спиридонова беше разкошен лекар,но откакто заработи детското в Хигия,потъпка принципите си.тя лично ми е вкарвала Ади в болница заради бронхиолит,който се лекува в къщи,по описания по горе метод.а с нея не се знаем от вчера ,а от 17 години.така че парите затварят и очи и усти,че и уши

# 113
  • Между два свята...
Да ги гръмнем #2gunfire, ама  си траем. Вместо това сменяме лекари, правим консултации в София и Пловдив, хвърлями луди пари за последните новости на фармацевтичната промишленост /за тези, които могат да си го позволят/, а с тези които не могат да плащат - какво става? - понякога четем тъжни факти по вестници и гледаме репортажи по телевизии...

# 114
Момичета пожелавам скорошно оздравяване на дечицата ви!

Вчера правихме изследвания на Личката за градина и от понеделник започва! Как ще е не знам! Притеснява ме само боледуването защото той не желае да пие нищо и ако се разболее какво ще правим не ми е ясно!

Пиша тук по един друг повод! Една приятелка има дъщеря на 11 години и един пубертете вече я е затресъл! Все страни от хората, майка и казва че вече не могат да намерят сходен език! Много се притеснява и говорихме за вариант да я води на психолог! Някой от вас сблъсквал ли се е с такъв проблем и ако имате координати на добър такъв да ми дадете за да се опитам да помогна! Предварително ви благодаря!

# 115
Зора, добър психолог има в бебешкия дом. Уинтер може да даде повече инфо.
За рентгеновите снимки...
Кръстев ни е казвал не веднъж, че при малко дете снима ли се - все пневмония ще излезне.
Така че...
Въртиш се в един омагьосан кръг и не знаеш какво става.
Тед, запиши си детето на джипи - педиатър и да си го следи винаги един човек. Hug

# 116
Ето още за ваксините:

http://www.bg-mamma.com/actuals/full/1467

Hug Hug Hug

# 117
  • Пазарджик
Благодаря на доц.Борислав Дъбов(офталмохирургия)-МБАЛ"Ескулап" за успешната операция на свекървами.Рядко срещан човек и специалист  bouquet

# 118
За рентгеновите снимки...
Кръстев ни е казвал не веднъж, че при малко дете снима ли се - все пневмония ще излезне.
Така че...

Никак, ама никак не съм съгласна... Naughty Naughty Naughty

# 119
Здравейте момичета,много спешно ми трябва добър специалист УНГв Пазарджик.Днес ми откриха гнойно огнище на лявата сливица и ме пращат за 2 мнение ,а и операция.Така,че ако имате добри впечатления от даден лекар моля препоръчайте ми.Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт