Лекарите в Пазарджик - 4

• 60 519
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
другата ваксина която ще е задължителна е Превенар.
и още една срещу менингококови инфекции.

# 91
  • Пазарджик
Дано да хванем безплатна реимунизация поне с пентаксима  Simple Smile .

А дали безпатната ваксинация с Превенар ще включва двукратното или еднократно ваксиниране на по-късен етап на неваксинирани деца  Thinking ? Защото ние сега не сме я слагали  Tired .

# 92
Дано да хванем безплатна реимунизация поне с пентаксима  Simple Smile .

А дали безпатната ваксинация с Превенар ще включва двукратното или еднократно ваксиниране на по-късен етап на неваксинирани деца  Thinking ? Защото ние сега не сме я слагали  Tired .
мисля ,до две години се слагаше на дози,след това еднократно

# 93
  • Пазарджик
мисля до две години се слагаше на дози,след това еднократно

Неваксинирани по-рано по-големи кърмачета и деца:
 - Кърмачета на възраст 7 - 11 месеца: две дози по 0,5 ml, с интервал най-малко 1 месец помежду им. Препоръчва се трета доза през втората година от живота.
- Деца на възраст 12 - 23 месеца: две дози по 0,5 ml, с интервал най-малко 2 месеца помежду им.
- Деца на възраст 24 месеца - 5 години: една единствена доза.

Но дали и по тази схема ваксинацията ще е безплатна  newsm78 .

# 94
а защо от догодина?

Поне последната от пентаксима ще хванем, а Превенара може и и три...

Дано стане факт. Praynig

# 95
  • Пазарджик
Честит Имен Ден на Д-р Елена Попова-Митева(МБАЛ Ескулап)!
Бъдете все така красива,весела,добра и отзивчива,и много,много щастлива!
                                    newsm51 newsm51 newsm51

# 96
Здравейте!
Вече ще лудна окончателно  smile3511 smile3511 smile3511от както тръгна на ясла през две седмици прави спастичен бонхит, първият път лечението ни беше ЦЕК, Проспан, Салбутамол, Кетотифен и Имунокид /след АБ но не ги давах/, а втория път което ще рече 3-ти май лечението ни беше Аугментин,Проспан, Салбутамол, Кетотифен и Имунокид /след АБ вече ги давам/, и от вчера отново сополи и кашлица приличаща ми на спастимен бронхит взех да давам Салбутамол. Мога ли да го давам в комбинация с Кетотифен-а. И ако може дайте ми някакъв съвет Praynig. Лекаря ли да сменявам , макар че това го пазя така да се каже за краен случай. Tired

# 97
Тед да не би да не се доизлекувате?Всяка седмица е множко.И без да те плаша ,но ако карате така,ще стигнете до астма.Смени лекаря.Може да имате само спазъм ,а той не се лекува антибиотично.И да ,може Кетотифен и Салбутамол.

# 98
Тед да не би да не се доизлекувате?Всяка седмица е множко.И без да те плаша ,но ако карате така,ще стигнете до астма.Смени лекаря.Може да имате само спазъм ,а той не се лекува антибиотично.И да ,може Кетотифен и Салбутамол.
Пали знам че следващата стъпка така да се каже е асма и за това се притеснявам. Но и да сменя лекаря съм малко предубедена, честно казано сега съм се толкова омотала че не знам какво да мисля.
Извинете ме!

# 99
Пали знам че следващата стъпка така да се каже е асма и за това се притеснявам. Но и да сменя лекаря съм малко предубедена, честно казано сега съм се толкова омотала че не знам какво да мисля.
Извинете ме!

щом се отнася до децата ни,всички сме така.аз стигнах до София,но най-накрая поставиха точната диагноза.на моята дъщеря поставиха диагноза астма ,а тя правеше един бронхоспазъм годишно.но непрекъснато кашляше зимноте месеци,предимно като спи.обиколих сума ти лекари и при нас и в Пловдив.докато я лекуваше Данчев,повече от година не пи АБ.сироп за кашлица ,капки за нос,и при нужда вентолин.после се омотахме по алерголози,пулмолози,и накрая стигнахме до гастроентеролог.при нас проблема се оказа стомашен,и ал. ринит но не и астма.съветвам те да смениш лекаря,ако спазмите са алергични ,поне да си спестите антибиотичното лечение.кой ви лекува,Бухов?

# 100
Не , лекува ни д-р Агов. Но съм склона да му направя тест за алергии, та дори и до София да стигна на лекар не е проблем, и там ще отида. Само да се разбере защо така се получава.

# 101
  • Между два свята...
Тед, не знам какво да ти кажа. Моето лично мнение е да изчакаш. Моята щерка тръгна на градина на 2,5 през септември. В началото нищо й нямаше. От Коледа до 8 март бяхме през седмица на АБ и до инжекции стигнахме.И кашлица със спазми правеше и аз като теб се побърках.
Но всичко отмина - сега сме на 5г. и все по-рядко боледува.
И аз като теб почнах работа твърде рано - оставих я на 6 месеца и започнах работа /защото така се наложи/, но после съжалявах. В градината децата са в неперкъснати контакти с вируси и няма как да е здрав - така ще. Въоръжи се с търпение и нерви Hug
За лекаря - смених няколко от най- прехвалените в града. И при Агов съм я водила - доволна съм.
Най-важното е да не се шашкаш Hug

# 102
Момичета, дайте ми инфо за добър ендокринолог, дори и в Пловдив или София. Praynig
Тед, и аз да не те плаша, но това те чака от яслата. Явно си има период, който децата трябва да преодолеят.
Не се притеснявай, потърси консултация с още един лекар може би, за да си спокойна.
След прекарания отит от сина ми, почти съм се убедила да сложим преневар - ваксина. Това е някакво решение за поне някои по-тежки пневмонии и отити в градинката, а на нас ни предстои тръгване другата седмица. Все се надявам, че малкия е на 3 годинки и колкото и да е организма му е поукрепнал, но ще видим. Опитът ни от яслата преди повече от половин година беше катастрофален. Издържа цели три дни и това му беше. Повече не повторихме.

# 103
спешно ми трябва мнението Ви за д-р Спиридонова

# 104
спешно ми трябва мнението Ви за д-р Спиридонова
лекуваше синът ми,бешебезупречна.за съжаление и тя много комерсиализира професията си ooooh!но определено я предпочитам пред Агов

Общи условия

Активация на акаунт