Термозащитни продукти за коса

• 21 512
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Голяма част от нас оформят прическите си с преса,сешоар или маша.За да запазим жизнени и блестящи косите  си, ние използваме продукти, които ги предпазват от действието на топлината.Нека тук всеки сподели ,от кой продукт е доволен и от кой-не.За да бъдем максимално полезни нека уточняваме типът на косите ни-тънки,с дебел косъм,боядисани,обезцветени,късащи се,сухи,нормални,мазни,третирани и нетретирани.Тъй като няма как да изброя всички термозащитни продукти на пазара,съм ги групирала по серии.Извинявам се предварително,ако съм пропуснала някоя много употребявана марка.Ако се сетите за още,ще добавя.

# 1
В момента използвам двуфазния лосион от серията Nutri seduction  на Alfaparf и не съм много доволна.Косата ми е по принцип е с дебел косъм ,но от изрусяването изтъня.

# 2
  • Варна
Гласувах за Керастаз/Термичния цимент/, но съм доволна и от професионалната серия на Лореал.След първата употреба изхвърлих някакъв терм. спрей на Индола - главата ми никога не беше изглеждала толкова ужасно.
Косата ми е много гъста и чуплива, почти къдрава, средно дебел косъм, изрусена, без обезцветяване.По-скоро суха. Изправям я при всяко миене от доста години със сешоар на Ровента и преса She.

# 3
  • Варна
Най-доволна съм от крема за изправяне на Eugene Perma идеален блясък и невероятен аромат.От терм.цимент също съм доволна много.Косата ми е руса,дълга,гъста,но с тънък косъм и не цъфти.

# 4
Гласувах за Loreal Professionnel. Харесвам крема от серията Ironfinish. Еновременно изправя, омекотява и предпазва косата от пресата. Във фризьорския салон, в който ходя, също използват тази серия, а кремът определиха като "най-добрия вариант". Предполагам, че и термичния цимент е много добър продукт,  за него също не съм чувала нито едно отрицателно мнение.

# 5
Аз също гласувах за Loreal Professionnel - Ironfinish.
Много съм доволна.
Косата ми е със сравнително дебел косъм ;но е суха от честото боядисване.

# 6
Ползвам термозащитен спрей на Индола.
Изключително доволна съм!  Peace

# 7
  • Пловдив
Аз наскоро си взех да пробвам Spritz & Shine термозащитно спрейче на Tigi. Два пъти го ползвах и мога да кажа, че съм много доволна. Косата ми е изрусена и средно тънка. Напръсквам на влажна коса, суша със сешоар и после минавам с пресата. Има лека фиксация, но косата не става твърда като с пяна примерно, а гъвкава и някак си по-плътна. Също така има и много приятен аромат. От всичко изпробвано до сега май това е продуктът, който най-много ми пасна.
На Индола също не е лош термозащитния спрей, но само за сешоар, за преса не ми хареса.
Следващата придобивка ще е цимента, разбира се  Flutter

# 8
  • София
На Chi ползвал ли е някой? В друга тема много ги хвалеха и бях решила да взимам от тях Thinking

# 9
  • Пловдив
На Chi ползвал ли е някой? В друга тема много ги хвалеха и бях решила да взимам от тях Thinking
Аз и няма да повторя  :xarms:Termal polishing spray - отвратителен, резултата беше утежнена, сплъстена, като мръсна коса. Настръхнах само като се сетих Sick

# 10
  • Варна
Ползвам термозащитен спрей на Индола.
Изключително доволна съм!  Peace
И аз отскоро го ползвам. И аз съм доволна  Simple Smile

# 11
Аз ползвам отскоро термозащитния спрей  на CHI

Много съм доволна-страхотна фиксация, без да утежнява косъма. Ползвам го с пресата за вафли и с тройната маша, които са с керамично покритие, резултатът е отличен Grinning
Поръчах го от тук, дойде за няколко дни Peace

# 12
 спрей на алфапарф

# 13
Гласувах за L'oreal Professionnel.Аз също съм доволна от Ironfinish-а. Peace
А също така и от този крем  Simple Smile

Аз и няма да повторя  :xarms:Termal polishing spray - отвратителен, резултата беше утежнена, сплъстена, като мръсна коса. Настръхнах само като се сетих Sick

Tigrata,да не би да си сложила повече от него и затова да се е получило така? Rolling Eyes
Защото понякога като прекалиш с даден продукт или пък нанесеш повече продукти на косата си...се получава точно това. Peace

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 19:04 от s_lady

# 14
Аз от доста време не си слагам нищо на косата и сега се чудя, дали да си поръчам термозащитния спрей на професионалните Loreal или някакво друго кремче без измиване...

Общи условия

Активация на акаунт