120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 155
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Като казахте пиленца в един от моловете тук (Франкенцентрум в Лангвассер - Ванче, ако ви се ходи) има кафез с малки пиленца. Пухести, жълти, ситни, дребни...даже и инкубатор с яйца има и лампа - ако нацелиш може да видиш и някое как се излюпва. Сладури. Laughing

Да, някой е ходил в Перу Laughing - морските свинчета там са страшно много. Като зайците тук. И са огромни - има диви, които достигат до кило и половина. Някои са се чифтосвали с другите полудиви прасета - пегаси, ако си спомням добре се казват и стават като бобри.
Яла съм - месото е като на младо прасе. Доста тлъсто.

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Ей, лоши хора сте вие Mr. Green Биете си децата, зайците им ядете, Зимата съвсем ще ни заклейми като лоши Rolling Eyes

# 137
Пак сте се развихрили яко и то в темата за яденето на Дживотни. Нали съм на диета и няма да взема думата.

Ама нещо ми се наби, че Мата все като иска да каже нещо на Сбъдваща мечта и и вика Диво цвете  Mr. Green Мато, нали няма се обидиш  Hug

А съседката на Сбъдваща яко ме нервира. Аз ако бях досега да съм и оскубала косите. Вещица.  Twisted Evil #Cussing out

# 138
  • Немция
Пак сте се развихрили яко и то в темата за яденето на Дживотни. Нали съм на диета и няма да взема думата.
Ми как няма да се развихрим- аз съм перманентно гладна тази сутрин, гони ме як бремелински апетит, който край няма. След една обилна закуска днес не се усещам сита. Замириса ми на печено заешко и пак застърга стомаха ми. Laughing

Да, някой е ходил в Перу Laughing - морските свинчета там са страшно много. Като зайците тук. И са огромни - има диви, които достигат до кило и половина. Някои са се чифтосвали с другите полудиви прасета - пегаси, ако си спомням добре се казват и стават като бобри.
Kакви перверзни свинчета- не им стига секса пом/у им, ами и на прасетата са нахвърлят. Кой на кого обаче не съм сигурна...Не мога да си представя едно свинче да яхне цяло прасе. Сърф, уточни тези подробности. Mr. Green

# 139
Бибит, аз просто ги ядох, не съм се задълбочавала в личният им живот Flutter.

# 140
Петка, развалих си диетата. Хванал ме е бесния глад. Тия дни пак ще я почна, малко по-мотивирано.

Мата наистина ни бърка, ама... простено и е. И двете сме нови, обебихме се по едно и също време. Пък и за диво цвете може да мина... едно такова по-тлъстичко.

А съседката ще я контактнем малко по-официално. На нейното ниво няма да падам. Нали сме членове на тая организация за наемателите (Татянка, мерси за съвета пак!), ще потърсим адекватен съвет. Цяло лято на котка и мишка ли ще си играем с мадам украинката.

# 141
щото всичко е от смачкани гроздови зърна. кой знае как ги е боляло.............
и са плакали, плакали,.... надживеи го това, няма да минаваш на водка, я

аz съм голяма късметлиика със съседи. един път се опитах да се иzвиня на съседката отдолу, тя каzа да не се притеснявам _ ниЩо не се 4увало  Shocked Малката била много послушна. Ве4е си мисля, 4е верно е така. Оба4е малката zамеря радиатора с игра4ки и се носи zвук на метал в целия блок. Сигурно съседите имат проблем със слуха. Оба4е няма да им каzвам.

# 142
  • Немция
Бибит, аз просто ги ядох, не съм се задълбочавала в личният им живот Flutter.
Жалко, тъкмо се надявах на един по-пикантен разказ. Grinning

# 143
Вярно е петък... Laughing
Честно - не зная как се е получило. Предполагам както кръстосването на доберман и пинчер или доберман и дакел, дакел и пудел...Единия на стола, другия заклещен на радиатора и давай. Thinking

# 144
въйййййййййййййййй, много съм изкуфяла.
съжалявам, сбъдваща. не знам защо съм решила, че си дивото цвете, като не си. няма значение, ще ти купя риза...........

диета..............мдам. и мен такъв лют глад ме е подгонил, че направо ужас. най-вече за сладко. направо умопомрачително.
като отидем на пазар и купувам, все едно повече няма да продават ядене. направо и аз не знам вече............
и по цял ден си мисля какво ще ям вечерта. абе трагедия ужасна, направо.
обаче...........имам един костум, взех си го от испания. направо е гениален. приличам с него на едно голямо движещо се нещо. скрива ми всички видове шкембета и тлъстини. само с него ще си ходя вече...........

# 145

диета..............мдам. и мен такъв лют глад ме е подгонил, че направо ужас. най-вече за сладко. направо умопомрачително.

Това е то фазите на луната, в момента нараства и ние така  Laughing И мен гледа яко ме е подгонил и гледам обаче ако може минимално да прегрешавам.

# 146
и аз така, минимално. вчера опуках две торти, ама огромни порции, на закуска две роФки ица, бял хляб и ростбииф. на вечеря лакс, фореле и бутермакреле. после по нощите половин голяяяяяяяяяяяяяяма милка с ризон. грухгрух.
сега чакам една приятелка за закуска............или обяд.
хладилника го затварям с ритник..........
никва лунна фаза не е, лакома фаза е.
скоро започвам да подреждам 6 крилен гардероб. тогава ще дойде часът на истината, защото от испания съм си купила един куфар с летни дрехи. ще има ред сълзи, сополи и разкаяние. скучно.

# 147
Мале, вие да не сте ментално ве4е във вохененде, 4е така пиШете?  Shocked

Да доут4оня какво имах предвид с в4ераШния си въпрос. Каzвате ли пред някой, 4е ви се е слу4ило да си иzтървете ръката, като се каzва на немски?

# 148
трайкам си Mr. Green.....................

майтап де. ами казвам си и казвам защо и казвам какво правя в момента. ама не пред всеки. на социалните не бих им казала, защото не ми се занимава с простотии.
просто при моята бой не помага. на мен обаче ми помагат мислите как ще я..............и до там.  беше ми много обидно когато ме биеха, а баща ми бая ме биеше. още помня не боя, а обидата. гадно е. и определено има моменти, за които не го уважавам.

# 149
  • München/Stara Zagora
И ние сме на тема кръщенета и сега като се приберем в Бг мисля да ги кръстя и двамата. За баткото малко закъсняхме но нищо сега тъкмо двамата наведнъж.Точно се ровя и се чудя в кой манастир да го направим.Ще ми се да е по наблизо до стара загора.Кръсница ще е кумата ми , ще ходим и с роднини и мислим даже с приспиване, че да се почерпим както му е реда.

Общи условия

Активация на акаунт