120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 125
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
за малките строежи, да. обаче за големите не е така. а майсторите навсякъде са кретени............
определено ми е болна тема, защото съм горд собственик на ново строителство в българия.
и докато тук поне бих могла да ги дам под съд за неспазен договор, там пия една студена вода, а предприемачът ми се хили като гъз.

нема да те ям зиме, ти не си крива.......  bouquet
аз снощи пуснах муха на мама да продадем всички имоти в бг и да си купим целокупното семейство един бауернхоф тук, в баварско, при дойчише кравише и да дойдат да живеят при нас и мама, и тате..........каза, че ще си помисли.

лелеееееееееее, 15 градуса навън. жегаааааааааа.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 10:04 от matakosmata

# 226
тук не знам колко градуса е, но е облачно, няма го вече слънцето Sad  само дано не завали!
за мамите близо до Оберхаузен една идея как да прекарат мрачния уикенд: в Газометър-а имало страхотна изложба: Sternstunden - Wunder des Sonnensystems по радиото чух много положителни отзиви  Peace

Мата, как ти хрумна да мъчиш родителите си на стари години на влажното и студено време тук  Thinking прати ги в испания  Wink

# 227
  • UK
Моя тати днес има рожден ден. Става на 47. Да ми е жив и здрав, почерпете се по тоз повод, направо от магазина. Simple Smile

# 228
Aloha!
za razhodkata v Zoo i nie veroqtno schte si  vodim kavaler-pridrujitel Laughing.
Kolkoto poveche, tolkova poveche.
Mandja da ne si zabravite, che v Kioska obiknoveno e ludnica.

Rien, zdravi li ste? da vi chakame li?
Geiski, schte ti metna LS s novoto mi handy, che ne si spomnqm davah li ti go, ne li...

Vchera grilnahme za sefte. sega bqgam da si peka nosa na slunce.
Arividerchi!

MGM, chestito na tato ti!  bouquet

# 229
мгм, уби всичко детско в мен. аз юли ставам на 46.

# 230
  • UK
Млади са ми родителите, майка ми е на 43 даже. Оженили са се 83та, тя е нямала 18 навършени още, три месеца след запознанството им на някакво празненство, на което, като най малко пили от всички, ги цаняват за жури на конкурс по танци. Баща ми казва "Ей онова там е най добрия ми приятел, той ще спечели". Майка ми казва "Да, само ти така си мислиш". И така. Миналия септември направиха 25 години. Simple Smile

# 231
Добро утро и от мен!

Ива, аз съм слагала на четката на Марина от нашата паста и после няколко дни не искаше да си мие зъбите.  Joy Ама то така е като ставаме толкова рано.

Май и аз ще се включа в клуба, че днес едва се сдържах да не опердаша Марина. От вчера правим планове днес да ходим до детската площадка, аз станах рано и съм готвила в 9 часа да има за обяд. А като стана време да излизаме, тя се затвори в стаята и каза, че не иска да излиза. Сега приспах Алекс на терасата и поне ще свърша някаква домакинска работа.

Приятна разходка на тези, които ще излезат днес.  Laughing

# 232
  • Немция
Преди 2-3 дена бяхме в Оберхаузен, видях рекламата на Sternstunden и както си падам по звезди и космически явления нищо чудно да отксочим дотам, но няма да е този уикенд. И тук е мрачно, но топлоооо, слънцето се опитва да надникне иззад облаците.

Дианджели, не ви спряха проблемите значи с тази топла вода. Confused

Зимето много е убедена в читавите бг майстори. Аз обаче хич- преди месеци наши роднини ангажираха "майстори" да им правят къща в Бг- първата бетонна плоча м/у 1-ви и 2-ри етаж падна. Crazy Не казвам, че винаги е такъв куцуз, ама и бълг. майстори не са цвете за мирисане.  Тук времето е много по-влажно от Бг, няма как да не мухлясват стените тук по-често. Аз за мой късмет не съм попадала тук на жилище с мухъл-надявам да се да ме подмине това.
Но...Зиме, не го разбирай като опит за заяждане от моя страна. Peace

МГМ, да е здрав татко ти още много години!
Мата да не се шашка от разни ми ти цифри. Wink

Ива, голям майтап с крема за лице!

# 233
Зимке, няма ЛС бе драга, може би си искала да ми пратиш и си го пратила телепатично  Wink Прати пак.

Искам да кажа и за строителите. Майка ми построи нова къща във Франция. То беше пфутч, ама бедна ви е фантазията. А майка ми нито пестеше откъм пари, нито на черно беше наела работници. Всичко точно уж - архитект, бауфирма, всички екстри. Обаче грешни маневри в строежа, нестабилни стени, объркване на стълбищата. От 5 години чака да и довършат един гелендер, ама нека чака още 5. Съди ги и пак се измъкнаха. Справедливост няма.
Това е за тукашните. За България, я не знаю.

МГМ има млад татко, същ набор като мъжа ми  Mr. Green Да е жив и здрав!

# 234
  • Primum non nocere !
Приятелке, не съм поръчала стол още. Цял час запям и вече схванах разликата между моделите. Но не намирам разлика между Стоке и този http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/164/15/1641511-n.jpg  и ще го поръчам.. Стоке не са 140, а отиват към 180.
Ибе го намразих по Коледа и не ща и да чувам.Приятели подариха на малката колело.Не съм ги питала ,но главата си залам, че от Ибе. Като го видях щях да падна. Старо, не давам за него евро, седалката се счупи на втория месец и купихме нова. Е, как пък мама му, са го избрали. Нови има и за по 30. Изобщо да не бяха го купували...

Мистик, поздрави на младежа, не му личат годините.
МГМ, на здраве и много здраве за татко ти.
Мате, какво да обясна на детето за аватара ти?
Гледа снощи котенца, жабка и изведнъж ...ме пита " Мамо, какво е това" ?
Ха, какъв съвпадък , и аз купих на калпазанка бели кецове. Много  са свежи, но ми става лошо, като си помисля ,че обуване веднъж и после пране.

Хайде, изчезваме да се ветреем на корабче по  р.Хафел

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 13:29 от Шехи

# 235
аааааааааа, на моята кецките са бели, лаченки, бенетонски. аз за такава цена не знам дали бих си купила обувки, които ще нося само една година Twisted Evil

абе, не се шашкам от цифри, ама повярвах в земното притегляне Wink

шехи, кажи и че е арш мит орен, много популярна фигура в немския фолклор. а инак касичка. много си го обичам.

хм, български майстори. саги мога да напиша...........леля ми и майка ми вече имат имунитет, а при следващия строеж кво ги чака майсторите бедна им е фантазията......... само мога да кажа, че ако почна някога да строя, ще съм по 24 часа на площадката............
или купувам готова къща, в която е живяно и след като съм взела поне 2 вещи лица. това важи и за българия, и за германия.
но честно казано напоследък май все повече гушкам мисълта да се отърва от всички имоти там и да си вложа и изхарча парите тук........
ужасно съм разочарована от хората там, тоест, не ги разбирам.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 14:49 от matakosmata

# 236
хахахаха 3а бг майсторите такива легенди мога да напи6а, 4е като 3апо4на днес до към Коледа може би 6те привър6а. Да не ти вли3ат в къ6тата...пък ако са по3нати три пъти по_3ле.

Мисти, как е хавата в обсадения град Laughing?

# 237
  • Германия
Хе, и аз за бг-майстори..не легенди, но псувни доста мога да изкарам..Благодарение на "майстор" родната ми къща сега е руина. На стари години трябваше да купуват друга къща, за да не останат без покрив..или по-скоро да не ги затрупа Close

Преди малко се върнах от детски базар в градината ни, още не мога да схвана, как може да има хора, опитващи да продадат буквално боклук. Вчера докато сортирахме и подреждахме, в едно от якенцата имаше забравени ползвани носни кърпички  Sick да не говорим пък за петна и дупки по дрешките. Но имаше и доста нови/запазени неща. И как пък все за момичета има красоти, а за момчетата все едни смотани цветове  ooooh!

# 238
Айдееее минаваме ве4е на бе3вафлена диета_ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385801.0
Към последните постове и3ле3е инфо, 4е става дума 3а Мура на Нестле, но о6те май няма ни6то официално  т.е.е слух Confused . Въпрос на време бе6е.

# 239
Мисти, как е хавата в обсадения град Laughing?

Днес отвориха парка до нас, иначе центърът продължава да е затворен. Но пък поне отидохме в парка на разходка. Даже снимах малко, отдавна не бях документирала колко е пораснала Мадлен. Ако ви се гледа ( и моля да не ми се смейте на мен ) - 5 снимки.
( а да, има още кори от пъпки от шарката, да не се чудите )

Общи условия

Активация на акаунт