120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 138
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Днес сефтосах Зоо-то в КА. Бива го, ще си взема годишна карта, ще се ходи често.

И аз пълнея докато кърмя, апетита ми е огромен, трябва да се озаптя малко, че толкова дебела не съм била.

За среща винаги готов. 26 ми е супер, друга дата също.

# 211
Трудно човек се включва при това ваше темпо.

# 212
Много сте писали!
Ние бяхме навън следобед, времето е страхотно, хвърлихме вече Фусзака  Peace .

Не знам дали е вярно, но нашият лекар каза че не боли като им излизат зъби на децата, аз дори бях купила, това как се казваше Дек....окс или нещо такова, намазах го точно 2 пъти, ама не видях да му действа. Докторът дори и рецепта не ми даде и ме е яд, че си дадох парите и сега седи тука и не го ползвам.

Нашият апарат Лумикс ТЗ 5, а камерата Сони с 40 ГБ хард.

На Зоото ще дойдат и едни приятели с дъщеричката им (българи).

# 213
Еее ама вие още ли не сте изписали темата, не може да бьде..  Naughty Само до 15 страница сте шафнали ... е не ви е срам.  Wink

Днес беше направо страхотно време, ама мен май нещо ме е хванала пролетната умора..  Малката на тва сльнце следобед такава игра му дрьпна сьс сьседските деца, пощрькляха сьвсем. newsm44 Незнам на вас отразяват ли ви се резките промени в температурите, мен така ме цепи главата днес.. хич ме няма и на работа бях половин човек. Вчера още с зимните якета, а днес по кьс рькав и нещо май не мога да се адаптирам. И от утре пак го дават да вали... поне при нас.   Nature Partly Sunny

Кво стана сготвихте ли зайците за вечеря...........  утре мьжа ми е обещал да ни направи палачинки за закуска, предния пьт като ги прави не му стигна брашното и ни каза да си доядем с хляб.  Joy Чудя се този пьт каква ли ще я измайстори    food002

# 214
Толкова теми разнищвате, че забравих какво щях да пиша.. ooooh!
Само накрая, аз напоследък нещо отслабнах .. ама доста, вече съм си почти като преди да забременея Flutter

Въпрос - Хомеопатичните лекарства в Германия с рецепта ли са?

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 00:26 от Toni4ka

# 215

За 26.4 не мога да кажа отсега за среща - прибираме се малко преди това от Бг - първо да се върнем живи и здрави дето се вика Confused
То и аз ще съм още следконцертна и унесена, ама за купон щом е не отказвам.
На 25 имаме концерт с бигбенда на полицията - кеф!

За апарат - Лумикса е хубава серия, Куулпикса (на Никон) също, да не споменавам Пауършота на Канон. Оттук нататък всичко е въпрос на цена, мераци и пробване задължително в магазина.
Ванче, не толкова да ги боли, колкото ги сърби неистово и усещането на отока е неприятно. Затова търсят да хапят, ръфат и да си охлаждат венците. Моя смуче охладена метална лъжичка - само това харесва. Но определено от Осанит се успокоява (хомеопатично е). Детските лекари не предписват никога нищо за зъби. ooooh!

Тоничка, не са с рецепта. Много от аптекарите могат дори да ти препоръчат нещо, ако опишеш симптомите. Обикновено препоръчват комбиниран препарат. Но има и чисти препарати. Има лекари, които изписват хомеопатия и тогава дават от зелените рецепти.

# 216
мдаааааааааааааа. от раждането и от кърменето е. дебелото, демек. аз кърмя от поне 15 години. имам извинение Mr. Green

а и наистина, откато родих, просто не се спирам да ям...............
преди си беше чиста лакомия, ама раждането ме разби Mr. Greenсега е глад поради обективни причини.

# 217
МистикHug . Минаха ли ви болестите? Писах ти на лични, но не отговори. Сигурно си много заета... Wink
На среща не мога да дойда тоя месец. Ще бъде фатално за следването ми!  Wink Обаче като изпратя свекитата към средата на май, чакам покана за барбекю  Blush , защото ние си нямаме градина, а обожаваме такова ядене през лятото! И бира пием, и песни пеем, и до късно будуваме!  Laughing
Мишке, аз не виждам проблем в това да им плащате след всяка седмица, но аз лично не бих наела майстори на черно, защото после не можеш да им търсиш сметка, ако оплескат нещата.  Peace  А ти не ги познаваш и не знаеш дали ги бива, което си е риск! Да не говорим, че толкова каплави майстори и толкова паднали, мухлясали и т.н. къщи, колкото има тук, в бг няма.  Wink Мое наблюдение е, не ме нападайте моля!  Peace

# 218
хааааааааааааааааааааааааааааааааа. ей ся та изядох, зиме Mr. Green
ама ае нека да е утре.
пишеш глупорийки.

# 219
Joy  жалко 4е не отиде в аптеката да търсиШ Турана zа zъбоникнене  hahaha
А ти zаЩо не легна с бонбона?  Naughty

Танче
, аз не потърсих в аптеката, ама си бях записала много прилежно какво да търся    Laughing   само реших да питам преди да го търся дали да ходя до аптеката или го има в дрогериите    Joy   ох...още ме боли корема от смях     Joy

...а вчера и аз си легнах с малкия, ама каката ме събужда на два пъти. Единият път да ме пита нещо, а втория път бе уж по моя заръка, ама тя объркала часа и ме събуди по-рано от уговореното, та така...поне имах време да чета темата във форума    Simple Smile

Мате
, ти не се кахъри за объркването, ами си представи само как аз прилежно си записвам ТАУРАН ПРИ НИКНЕНЕ НА ЗЪБИ и почти тръгвам да го търся в аптеката    Joy

Хайде де, няма ли да ставате вече? Не е честно само аз да ставам толкова рано в събота сутринта и да се облизвам за палачинките, които ще хапне Ивето    Wink
Слънчево настроение     bouquet

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 08:22 от @->-- wild flower

# 220
  • в сърцето на един мъж...
Що бе и аз съм тук Mr. Green

# 221

Хайде ставайте и на палачинките!   chef

Аз пьк тази сутрин сьм тоолкова заспала, че сложих на четката за зьби на малката крем за рьцеееееееее...  и тя вика ... шмект бееее  hahaha

# 222
  • UK
Добро утро. Аз бях най нагло събудена в девет сутринта в събота. За наказание съм изпратила събудилия ме да мие тавата за баницата, понеже до вчера беше тавата за мусаката, пък такава голяма ми е само една. Wink

# 223
aaaaaaaaaaaaa, и се муа е буден.
интернета пак се ебава. писна ми от този телеком, ша ги кюндигвам октомври. много малоумно предприятие. че и скъпо.

# 224
  • Варна
Хе-хе, Иве ще отровиш детето бе.Аз съм хващала мойта четка,но добрече децата са по-наблюдателни от мама в тези ранни часове Laughing
Благодаря за палачинките  bouquet

Ванче,не се ядосвай,защото не всичко за децата е с рецепта.Иначе и аз при Макси не намирах голям ефект от него.

Абе,Мате не са съвсем глупости,защото и тука си е чист късмет да попаднеш на читав майстор.И ние,а и наши приятели сме али
дървото точно тук от бишман,прехвалени майстори ooooh!

Ох,Добро утро!Нещо много ми се спи,а и от вчера нямаме топла вода Close
Вече ми писна от тоя смотан блок,но направо незнам какво да правя.
За местене момента е малко шлехтичък Confused
Отивам да тормозя хаусмайстерката #Cussing out,май това е единственота ми възможност,
ако я намеря разбира се,че то не е лесна работа

Общи условия

Активация на акаунт