120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 145
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
диво цвете, вземвай турана

Мате, това по аптеките и с рецепта ли е?

Joy Това е кола

Joy Joy
Това е лафът на седмицата Laughing

Ами те започнаха да продават коли по суперите, нищо чудно скоро и по аптеките. По-големите коли- с рецепта Laughing

# 196
диво цвете, вземвай турана

Мате, това по аптеките и с рецепта ли е?

Joy Това е кола

Joy    Joy    Joy

.........е"ти колко много ми се спииии...
Аз нали питах за лек за поникващи зъбки.....та....помислих, че Матето ми казва някакъв лек    Joy

Поне няма да ви обяснявам как не си доспивам     Joy  
А Йонас-Бонбонас сега спи вече близо 3 часа. Това е супер постижение. Аз само минавам от време на време да го погледна...а той пак спи. Ама много има да наваксва. Само дано да не обърне деня на нощ и ноща на ден    ooooh!

bouquet

# 197
 Joy  жалко 4е не отиде в аптеката да търсиШ Турана zа zъбоникнене  hahaha
А ти zаЩо не легна с бонбона?  Naughty

# 198
Татянхен, аз казах ли ти, че една вечер когато имах захарен глад, направих твоята торта с гумени мечета. Само че стана "торта". Мъжът ми ме пита какво е това и аз викам - торта. Той гледа много заитригувано и мислейки, че ми прави комплимент каза - ааа, това е ар-деко торта  Mr. Green

# 199
Настръхна ми косата, пюрдон коzината докато ви иzчета. От всяка страници строи насилие към деца, невинни съпруzи, още по_невинни zайци и хамстери, съседки, сигурно е от необичйното zа теz ширини слънцеструене zащото аz ви поzнавам вие не сте такива.
Вчера бе странен ден, първо аz купих един сушилник zа чинии и го zабравих иzвън магаzина до количките zа паzаруване. Големият ми син се връща от детска градина беz чанта, zабрави я, но в къде в детската градина или в автобуса не помни. И zа капак мъжът ми се връща и каzва, че намерил портфейл пълен с холандски пари, по тях се орентирал на кого може да е и го върнал на собственика му. Аz си получих сушилника и днес намерихме чантата Grinning

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Абе, човек да не ви остави за няколко часа ooooh! И тая тема изписахте Crossing Arms
И аз съм кандидат за гости на Сбъдваща, имам два броя деца, едното много диво и гръмогласно Mr. Green
Ох, откарахме 5 часа навън, голям кеф, дойде вече топлото Laughing А народа се е избарал по едни джапанки, голи рамена, гъзове... Уджаст #Crazy

# 201
правете си пишки вие на гърба на кака ви мата, правете...........ще одъртеете и ще видите какво е да изкуфява човек Twisted Evil
ама си взимам редовно гинкото, пък.

отиаме да си купим зяу. да видим..........

# 202
много се изписателствали пак Wink Тук беше 24 градуса - направихме едно голямо припичане Laughing Много странно обаче - някои бяха супер разсъблечени - по потници, боси крака, голи гърбове - други си бяха с палтата и шаловете Shocked

# 203
  • Немция
Ако много ме вбеси и викането не помага най-много да я перна през рамото или горната част на ръката символично и с много съскане, за да разбере, че ей сега е момента, в който с кеф бих те опердашила (
Биба, напомняш ми на моята майка, когато бях дете- ососбено по съскането.Така добре го правеше, че още си го спомням. Mr. Green Както и като се ядосаше , я провокирах и се гонихме около масата у нас- не й се давах. Laughing

Мале, какво ли ме чака, когато някой ден се обебя- като ви чета, си представям как моето дете ще ме изкарва от равновесие- а аз не съм в никакъв случай от дебилите, умея да излизам извън кожата си. Blush 

Диво цвете(този път наистина се отнася за Цветето), и за други съм чувала как напълняват най-много след кърменето. А аз си мислех, че от зор и безсъние точно тогава не може човек да кача кила. Поне аз досега винаги съм слабеела от стрес.

# 204
  • Варна
 JoyОх,направо ме заболя корема от смях с тоя туран, и шаран,и аптеката

А иначе и аз бях така,като родих свалих,но после винаги докато кърмех си бях мамашка Blush,
как спирах и кантара тръгваше на долу.

Бяхме тая вечер, на градинката с една майка и детенцето й от групата на Анджи.
Ами то едно тихичко,кротичко,спокойно,гласчето не му се чува,което пък ми е малко
странно,защото майката е полякиня,а бащата италянец и то от южна италия,от което ми идва
и чедото им да е по-темпераментно,но,не би.
Та ,замислих се аз за нашата темички и си мисля,е такова дете за к"во да го опердашиш,
едвали някога ще ти даде чак такъв повод.
А,както вече (срам,не срам Embarassed)писах,моите просто някога си го търсят.

# 205
Котаранке, какви холандски пари? Те нали имат Евро и те  Crazy

Бибитке, кърменето ми отвори огромен апетит  Blush И ядох и се оправдавах с кърменето. И не съм напълняла, не съм и отслабнала  Laughing  ЛоШото бе след кърменето, когато бях свикнала на големи коли4ества и на сладкото, тогава ми се лепваШе и оЩе се боря  Sad

Мисти, 4естита ти първа торта  Grinning

# 206
Котаранке, какви холандски пари? Те нали имат Евро и те  Crazy

Евро, ама холандски Wink

За 26.4 не мога да кажа отсега за среща - прибираме се малко преди това от Бг - първо да се върнем живи и здрави дето се вика Confused

# 207
  • UK
Аз днес излизах съ сандали и по къс ръкав ии много щастлива такава, понеже е слънчево и топло Simple Smile

Аз утре ще правя баница. После пак почвам с неяденето, днес прекалих. Не много, но все пак...

# 208
  • Немция
Мда, явно бременеенето и кърменето са си ящни периоди- неслучайно в миналото женските сланинки са били признак на плодовитост.

Я гледайте- Мърморанка тъкми баница  Wink - и това, ако не е плюс при търсене на детегледаческа работа, здраве му кажи!

И аз да поздравя Мистичната за първата й торта- на първо място е вкуса й, а не вида й.

Такава топла пролет е дошла по немската земя- сега само да съм "чула" някой да се оплаче от слънчевото време и ще дърпам уши! Crossing Arms

# 209
  • UK
О, аз правя страхотна баница, страхотна кавърма, тази седмица бях направила и страхотна мусака, даже аз си я харесах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт