120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 088
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
[ url=link ]дума[ /url ], без интервалите.

# 271
  • Primum non nocere !
МГМ, благодаря!
Кво да кажа. Съгласна съм с мненията на другите,че ти трябва да се вземеш в ръце.
Не разбрах точно Риен какво препоръчва...Риенски, кво е тва чудо - Бонкерса?
Но , аз препоръчвам - вместо да висиш у форума, вземи си направи регистрацията в някой сайт за запознаства.Малко ми се струва, че трябва да се поотракаш.

# 272
мгм, давай снимка-путрет и да ти праим профил. намираме ти богат мъж одма.

# 273
  • Primum non nocere !
Мате, профил, но без снимка. Инъче ще завалят само сексуални предложения.
Снимка ще праща на който й е кеф.

# 274
  • UK
Не искам в сайтове за запознанства. Искам да си споделям глупостите без да бъда обвинявана, че съм тъпичка, дразнеща, че съм лигла и мрънкаща. Ок, нямам деца, които да се разболяват и да мрънкам за това, ок, повечето тук сте минали през моите проблеми и сте ги преодолели, никога няма да кажа, че драмата ми е най голямата и трябва всички да ме съжалявате, но просто не знаете всичко, няма и как да го обясня, няма и защо. Не съм мрънкащо същество, напротив, усмихната съм, позитивна и оптимистка, но понякога и аз имам нужда да се оплача от нещо, дали ще е от болно дете, дали ще е от съквартирант търтей, който живее на мой гръб, все тая е. Не съм глупава, не съм вчерашна и не паса трева, ако можех да се отърва, досега щях. Всеки говори, все едно положението ми му е до болка ясно, все едно всичко ви е ясно, всички, и тук, и най добрия ми приятел дори, вечно готови с готовоте отговори и готовите решения, не е толкова просто. Тепърва ще се сблъсквам с много по големи проблеми, но това не значи, че проблемите ми сега са толкова нищожни. Съжалявам, ако съм прозвучала грубо.

Слушам една жизнерадостна ирландска традиционна песен, изпълнена по много странен начин, харесва ми. Бавно, с един зловещ аранжимент, пеят мъж и малко момиченце, почти си ги представям как са в някаква мрачна, призрачна къща, момиченцето облечено в парцалива бяла рокличка, стискащо плюшено мече без едно око, и паникьосано семейство се опитва да избяга от  тях, но е обречено, а момиченцето и мъжа - призраци вървят по коридорите и пеят тази песен. Създава точно това натрапчиво усещане за безпомощност, за наближаващо нещо зло, буря... Странно е, че винаги някакви депресиращи песни ме зареждат с настроение, при това страхотно настроение, тази песен точно в момента ме кара да се чувствам особено щастлива. Сигурно съм сбъркана. Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=UlEf_QgEVLw

МГМ е особено грозна на снимки, нали съм ви показвала. Ако на снимки разчитам, съвсме никой няма да ме вземе. Simple Smile

# 275
  • Primum non nocere !
Оффффффффф, другите мами знаят, но на теб да ти кажа.
В сайт за запознаства се ожених, т.е , срещнах човека и не бих го заменила с никой друг. Невероятно, нали?
Просто понякога ми звучиш депресивно, всеки има такъв период, разбираемо е. Препоръчвах сайт за за.., защото там също можеш да размениш две приказки, да се оплачеш, да флиртуваш и да оставяш да пасат разни навлеци, а и да намериш страхотни приятели и приятелки с които да се разходиш из слънчева София.

Спирам, и се извинявам за офа!

# 276
  • UK
Нямам нищо пртотив сайтовете за запознанства, аз и с бившия, и с най добрия си приятел се запознах в Интернет, не в сайт за запознанства, но в Интернет така или иначе. Просто не ми трябва за момента нищо такова. Не че смятам да обидно да се регистрираш в сайт за запознанства и да намериш там половинката си. Simple Smile

# 277
Виж, МГМ, нека прецизирам. Изобщо не визирах последните ти терзания. Споделих вече отдавна отвърденото ми мнение за теб.
Права си, никой не ме пита. Но при толкова много изписана диария, няма как да не ти кажа да спреш.
Щото аз мога за болестите на детето ми да пиша, ама пък ти на 20 години нямаш грам чувство за хумор и пишеш като увяхнала бабичка, чак да заспи човек, барабар с мусаката и баницата.

П.П. Виж си само последния пост. Няма ли малко свежест в теб бе момиче, направо може да умре от скука човек.
Не те обиждам, ако можех някак си да ти отворя очите и другите сетива само...

# 278
  • UK
Добре бе, разбрах те. Айде кажо го пак.

# 279
Шехи, имаш право за сайтовете. Всмисъл, че няма значение къде си се запознал с даден човек, а какво ще стане по-късно от това запознанство. В най-близкото ми обкръжение познавам двойка, която се е запознала така. Вече 20 години са много щастливи.

# 280
Знам, знам. Аз съм най голямата патка, тя поне си мисли, че той й е верен. Simple Smile
Е, и? Така или иначе п***б****а според мен си ти

Няма как да си намеря друг съквартирант, вкъщи няма място, а тези 150 лева са единствения ми доход. Работа също не мога да си намеря, защото съм на даскало почти всеки ден. И на половин работен ден няма как, защото един ден съм сутрин, друг - следобяд, понякога за два часа, понякога за осем... Миналата година като ми беше удобна програмата, работех, ама сега няма как.

.. съжалявам, обаче това за наема си е чисто оправдание, по-скоро проблемът е, че не можеш да се разделиш с него /ако той въобще съществува Whistling/ и, ако съществува, предполагам, че ти е първият мъж в живота и затова ти е трудно .. уфф ..  и ако е така много жалко и много глупаво, лошото е, че като го осъзнаеш, ако въобще го осъзнаеш, ще е късничко ъхъм ..
За мен постъпките ти са доста комплексарски /както и постовете/.
Другото, което не проумявам е, как младо, свободно момиче като теб виси по цял ден пред компютъра ooooh! ..  Измисли си нещо друго, щото докато си висиш тук, животът покрай теб си тече момиче и твоя Стефчо си го живее, както го описваш доста добре, пък ти си тъпееш и само мърмориш .. честно доста нетипично за човек на твоята възраст.
И честно ми се струва, че си имаш сериозен проблем, ама той си е твой все пак Sunglasses

Спирам, щото ..

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 14:14 от Toni4ka

# 281
  • Primum non nocere !
Мистик, кажи го на МГМ де... Mr. Green
Ти впрочем го написа, ама няма кой да чете.
Има един лаф...Ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам.

Е, обещах ,че спирам на тая тема!

# 282
  • UK
Пред компютъра съм, щото се оправям, за излизане. Грим, това онова.

Никога не съм се замислялка, че Стефан може да не съществува. Вероятно е просто плод на болното ми въображение, мдам...

Наема далеч не е оправдание, как точно да стане момента с оцеляването, ако живея без един лев месечен доход? Ти можеш ли? Аз не, признавам си.

А че съм преебана две мнения няма. Wink

Написах нещо вече по отношение на сайтовете за запознанства, или греша? Да го напиша бавно, че да ме разберете?

# 283
много задълбахте. животът е красив, не се шашкайте.
аз лично си трайкам за умствените качества на мгм, защото просто преди 20 години бях на 25 и съм забравила Mr. Green
всеки си има номер в живота, аз също Wink
това, което не иска да разбере сега от нашите думи, после ще го научи от опит. винаги е така, спомнете си все пак какви сме били.
лично аз не приемах съвети никакви и бях накокошинена...........сега на 45 съм мъдра понякога, понякога ги върша едни............
та така. просто мгм и без това си е сложила подходящ ник, предполагам и не случайно. що толкова се връзвате.

мгм, аз на снимки не съм те виждала, испуснала съм момента явно. дай да видя, да си кажа мнението. стефан си е твой проблем, след като така те устройва. лошо няма. само единственото, което ме смущава е изказването за неговото гадже. женска солидарност трябва да има, а тя не ти е нищо крива жената, напротив. лично аз бих го направила тефчо на мамуна, ама ти си знаеш.
ае отивам да се правя на красива............

# 284
  • Germany
Чета ви и имам чувството, че съм попаднала в подразделение "Дом и семейство"  Tired Tired

МГМ, аз пък не мога да разбера какъв ти е проблема на теб и за какво все мрънкаш? Кажи с 2 думи какво искаш и да приключваме с тия тиради "ама така... ама онака"

Мистик, страхотен сладур е Мистик-младша  Hug Хубаво е да се завърнеш пак покрай нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт