120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 101
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
И аз не разбирам, защо всеки ден трябва да чета, как спяла по без дрехи и колко пъти в седмицата правили секс, наистина все едно сме в "дом и семейство", пак казвам: момиче, доста комплексарско .. помисли си сериозно. Човек ги прави тези неща, не ги разправя постоянно Naughty

# 286
Мистик, докога сте под обсада? Искаш ли гости?

# 287
  • Primum non nocere !
Мшслех да пиша още нещо...но се предавам!

И аз искам да видя снимка!

# 288
  • UK
Извинете ме, когато влязох за пръв път в темата ВИ не видях никъде правила относно това, което мога да пиша и което ВИ дразни. Ако има някъде такива, моля да ми ги изпратите на ЛС, за да се запозная с тях и отсега нататък да не ВИ дразня. Досега схванах, че, освен ако проблемите ми не са болни деца, не мога да пиша за тях, нямам проблем с това. Другото което е, че явно ВИ е проблем когато човекът пред ВАС се чувства достатъчно свободен с ВАС за да говори за всичко, което му дойде на ум, от днес нататък ще знам, че за спане без дрехи, за долно бельо и за секс тук не трябва да се говори. За мен лично това е странно, но явно тези, които имат проблем с говоренето по темата, просто нямат как да се включат с мнение по нея, така че ще бъда солидарна с тях и приключвам по въпроса.

НИКОГА не съм твърдяла, че не съм комплексирана, напротив, съм, при това много, благодаря, че ми го припомняте, току виж съм забравила.

http://www.facebook.com/album.php?aid=17766&id=1317866599

# 289
  • Primum non nocere !
Иска парола

Забравих да напиша- Чико, и на мен ми липсваш!  Hug

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 14:57 от Шехи

# 290

Днес ли бе булка?  Shocked
Как да ти откаже на теб човек, но днес няма да стане. Тази сутрин се прибрах славно в 5ч. сутринта от запой, упс, от среднощна разходка и махмурлукът взе да идва бавно, бавно, на талази. Избягвам да се гледам в огледалото днес. Та така.
Кога мислиш да идваш?

# 291
ми, хубава си си. симпатична дебеланка. мен само веждите не ми харесват..............

стига се ежи и репчи на каките. и стига си ръчкала по децата. имаме ги, понякога говорим за тях, но принципно всичко друго също си споделяме. нито сме тетки-домакини, нито сме някакви кокошки.........но сме едно малко общество. в един подфорум, който е най-вече за майки и е нормално дацата ни да са важна тема.

когато човек е в дадено общество и е новодошъл, все пак би трябвало ако има желание, да се замисли, че след като дразни доста хора, нещо не е ок за тях. значи, хубаво е малко да се съобразява, без това да е обидно за която и да било страна.
на нас в крайна сметка ще ни стане все тая какво пишеш, проблем няма..........ако те устройва, ок
мен лично не ме дразниш, все пак може да си ми дъщеря..........кой я знае моята каква ще стане.

на 25 аз бях от 5 години семейна, бачках много и се борех за бъдещето си. всяка от нас е платила своята цена, за да загърби битовите проблеми от елементарен вид........
романтиката също играеше огромна роля в живота ми. просто от постовете ти лъха страхотен цинизъм, дано да е само измислен.
рано ти е още да си с такова отношение към живота.
след като сердика ти е лична позната, предполагам, че на живо си съвсем друг човек.
не се сърди и не се фръцкай, няма сми. все пак си ни на гости Wink
никой не ти мисли лошото. просто те забелязваме и имаме отношение към проблемите ти.

# 292
Мм ти явно пак не разбра, проблема не е, че някой има проблем да говори за това, просто не е нужно да се натяква постоянно .. абе както и да е, нали щеше да излизаш Mr. Green

# 293
  • UK
До днес никой не беше споменал и дума за дразнене, аз мисли ли се очаква да чета, ебахти?

Както и да е, излизам, да. Благодаря ви.

# 294
Ами трахме, трахме, ама то не се издържа бе ..

А м/у другото този от Фейсбук-а ли ти е Стефчото /Стефан Канов/??

# 295
  • Primum non nocere !
Защо само аз нищо не виждам ?

# 296
МГМ, много е важно да имаш среда--добра или задоволителна, не е от голямо значение стига на теб да ти харесва. Опитай се да си създадеш, да излизаш повече, да ходиш на купони, етц.
Намери си работа--винаги се намира нещо което може да го съвместяваш с ученето. Ако не искаш да си повече с този Стефан, просто се махни, ако ще отиди в Студентски град или си намери друга стая.

Даже ако мислиш че ще се чувстваш по-добре, замини за чужбина, където искаш, така че да си удовлетвпрена от себе си. Намери вариант да си доучиш например някъде извън Бг, или си смени специалността с друга, ако тази не ти харесва, ето такива неща ми се въртят из главата.
Сега ти  е времето в което трябва да цъфтиш от енергия, страсти и положителни емоции, на 30-40 ще си спомнияш само с носталгия към изминалото време, но ако си див по природа и тогава ще успяваш да правиш живота си интересен.

И си оправи правописната грешка в предпоследния ти пост.

# 297

Мисля че са махнати снимките, вече.

# 298

Днес ли бе булка?  Shocked
Как да ти откаже на теб човек, но днес няма да стане. Тази сутрин се прибрах славно в 5ч. сутринта от запой, упс, от среднощна разходка и махмурлукът взе да идва бавно, бавно, на талази. Избягвам да се гледам в огледалото днес. Та така.
Кога мислиш да идваш?

O, не днес! Аз бягам сега по задачи, че имам остеракцион в наше село и ще търсим яйца по магазините  Joy
През седмицата, в ден, който ти е удобен. Няма да те вкарвам в грешни филми. Heart Eyes

# 299

Шехи, трябва да имаш профил във фейсбук и влизаш с твоя имейл и твоята парола .. снимките са си там Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт